Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami coreczka to twoja kopia.😍😍😍
Lami lubi tę wiadomość
-
Anionka gratulacje!
cudowny Alek
A Ty dojdziesz do siebie, zregenerujesz i będzie dobrze
Lami ja mam nadzieję że to nie owulka i żadnego okresu nie będzie. U mnie z tym problemy były przed ciążą więc liczę na to że jednak odpocznę trochę
To i ja się pochwalę moją cudowną chomiczycą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 17:29
blair., sunshine03, Słoneczko123, Nikodemka, Lami, Dośka, miśka, madziorek86, Domi_tur, Szczęściara, OlivkowaMama, Beti82, Pestkaa, tere-fere, Nona, Meggs, tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Aluś!!! witaj na świecie przystojniaku 😍😍😍 Anionka - usciski dla Ciebie dzielna mamusiu 😘😘😘
Szymi, Nineczko - jestescie idealni ❤️
Nawet nie wiecie jak mnie wzruszaja zdjecia Waszych dzieci. Az mi ciezko uwierzyc, ze chwile temu byly w brzuchach, a teraz to juz takie duze kluski. Zazdroszcze, ze macie je juz przy sobie
Edit: Alex, jaka ona sliczna, od razu widac, ze dziewczynka ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 16:24
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka, gratulacje! Piękny synek.
Lami, Domi i Alex - macie prześliczne dzieci!
Alex, nie wiedziałam, że 6- tygodniowe niemowlęta już podnoszą główkę, opierając się na przedramionach. Czy to Twoja córeczka tylko taka szybka? Ech, trzeba będzie się dokształcić w zakresie rozwoju niemowlątmadziorek86, alex0806, Lami lubią tę wiadomość
-
Anionka gratulacje, rzeczywiście Aluś duży ❤️❤️❤️❤️
No Szymi tak jak mamusia - lew, będzie charakterek, nikt mu w kasze dmuchać nie będzie 😂
Lami, my jesteśmy na spacerze na balkonie 😂 Sajmon zasnął mi na rękach, nie miałam sumienia go wybudzać znosząc gondolę więc wyszłam na balkon 😂Lami lubi tę wiadomość
-
Kark i teraz juz masz cycki normalne ? Czy caly czas twarde i leci i leci i leci ?
Bo przyznam sie ze jutro ide na sciaganie szewkow do gina i mialam pomysl ten co ty z tymi tabl... Bo uz nie wyrabiam. Ale boje sie ze gin by mnie traktowala jak glupia bo nie chce karmic..
I troche takie wyrzuty mnie drecza.. -
Domi Lami Alex sama słodycz.. Jak napatrze się na Wasze pociechy to aż odechciewa się słodkiego😁😁
Lami potwierdzam Ninka Twój KLONIK.
Anioka gratuluję.. Witaj Alusiu😘😘
Dziewczyny przyznajcie mi rację na NASZYM FORUM same piękne dzieci😍😍blair., alex0806, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny