Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Co wam pomagalo na mdlosci??🤮😭☹☹
Nadrabiam dopiero.. ciężki dzień,Olek ma problem z brzuszkiem,właśnie spi 3.5h ale stęka i pręży się okropniecały dzień nie spał tylko się męczył..
Już to słyszę,idę sab simplex szykować ..Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Domi ,Lami, Anionka ale slodziaki🥰🥰🥰
Alex,Pestka,kark na Wasze nie zdążyłam:(
Anionka gratuluję!!Olek wita Olka!!
Domi to prawda z tym lwem-mówi Ci to lwica haha😂
Kozgo super,że laktacja uńormowana;) i że brat zakochany💕
Niezapominajko mi chyba nie wypada i wstyd ale swoich winogronek jeszcze nie badalam usg🙈
Blair zaciskam kciuki!!
Nikodemko,Słoneczko Wyć to się macie..ból źle,brak-jeszcze gorzej. Uroki ciazy😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 22:27
blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Ale mi stary śledzie kupił aaaa cudownie
przedszkolanka:), madziorek86, alex0806, talku, Pestkaa, Biegającą-mama, tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja się zaczęłam stresować. Bo usłyszałam że 6-7 tygodniowe dziecko nie powinno tak dźwigać głowy. Że to mogą być problemy z napięciem mięśniowym. I teraz się schizuję. Dobrze, że idę w poniedzialek do pediatry po skierowanie to dopytam. Normalnie pewnie nie będę przez to spać dzisiaj ;/ Do tego moje dziecko dało dzisiaj czadu. Od 18 do 21.00 było usypianie po kąpieli. Normalnie jakby spała już ze zmęczenia i wyła przez sen. Nogi i ręce chodziły, trzepała się cała przy cycku. Normalnie tragedia
Czyżby skok 7 tygodnia się szykował?
Tutaj dla spóźnialskich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 09:47
talku, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, PierwiastkaZuza, Magda - mbc, Malamia, Pestkaa, przedszkolanka:), Dośka, Martek&M, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Krakowskie dziewczyny, korzystacie z ginekologów w Medicover? Prowadzicie u któregoś godnego polecenia ciążę?
W grudniu się przeprowadzam i muszę znaleźć lekarza. Wolałabym kogoś z Medicover bo mam pakiet z pracy. A kluczowe USG genetyczne i tak wykonuje w Volumedzie -
nick nieaktualny
-
Madziorek, dzięki!
Ja byłam dwa razy u Skamli. Hmm niby ok,ale staraszna z niej panikara. Co nie pasuje do mojego charakteru i obawiam się czy miałabym do niej zaufanie. Zakazała mi jazdy samochodem bo uważa że w ciąży trzeba leżeć i odpoczywać.
Nona, jaki doktorek?
Jak nie znajdę nikogo w Medicover to zakładam, że poprowadzę ciążę prywatnie i tyle. -
Beti82 wrote:Aaaa Magda odebralam wyniki.Nie wiem czy czytasz bo cos Cie tu nie widze
Ta wit b Twoja jest super.Homocysteina mi spadla z 8,7 na 6,8 -cudownie
Czyli biore teraz 3x dupek,1x wit b ,wit d i co mam jeszcze brac?
Kurde wszyscy biorą jakies zestawy witamin ale ja mam wrazenie ,ze to jest tylko biznes.Zobaczcie ile tam plakatów ,ulotek i tego wszystkiego jest w gabinetach.Chcialabym brac cos co jest dobre a nie dlatego ,ze lekarz ma kase z tego.Nawet teczki z karty ciazy sa z reklamą
No chociaz franca faktycznie nie wciskala mi niczego,Ona twierdzi ,ze mam nie brac nic narazie.Wit d co drugi dzien bo najwazniejszy dupek i mam sie nie przeciazac
Cudownie! Ja brałam omegamed pregna dha jeszcze2 tabsy dziennie. Tak chyba od 10tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 02:41
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Talku, jeśli prywatnie to tylko dr Zarotyński i jego przychodnia Meavita. Pro Creative też znam (czyli tam, gdzie chodzą dziewczyny do dr Golańskiego), ale dla mnie dr Z. najlepszym wyborem do prowadzenia ciąży. Zresztą cała przychodnia jest mega profesjonalna - na miejscu masz też np. urofizjoterapeutę, w cenie wizyty u doktora masz konsultację z psychologiem i ocenę zagrożeń np. depresją poporodową, darmowe warsztaty z położną czy doradcą laktacyjnym. A sam doktor jest cudowny, ciepły, rzeczowy i mega profesjonalny, a do tego ma certyfikat FMF i nawet rutynowe usg wygląda prawie jak genetyczne. I jak na taką opiekę to moim zdaniem śmiesznie tanio jak na Kraków, bo wizyta z usg 160 zł (a np. u lekarza, do którego teraz chodzę równolegle po pobycie w szpitalu płace 250 zł).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny, witam się ze szpitala. Dla własnego spokoju przyjechałam tu po 5. Brzuch mnie boli okresowo, ale napięcie trochę zeszło. Z Maleństwem wszystko w porządku. Lekarz mówi, że ból może być od rozciągania się więzadeł. Krew pobrana, czekam na wyniki. Dostałam luteinę dowcipną. Siedzę i czekam na męża, bo przyjechałam bez żadnych ciuchów 🙈
przedszkolanka:), Nikodemka, Kijanka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Anionka gratulacje! Witaj na świecie Aleksandrze😊
Słoneczko i dobrze zrobiłaś, ze pojechalas. Porobią badania i bedziesz spokojniejsza.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.