Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz biore 3x1, ale za chwile bede schodzic do 2x1. Wczesniej bralam 3x2, wiec to juz w ogole byl hardcore
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Haha dzięki dziewczyny. Mama się śmiała dziś ze mnie dobre kilka minut jak jej powiedziałam że boje się ze przespie poród 😋 tak więc uznaje ze poki z twardnieniami i bólem jestem w stanie spać to znaczy że jeszcze nie rodzę 😋 ale ten żołądek to serio mnie wykończy. Chyba moja macica go zgniotła 🙄
Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
OlivkowaMama wrote:Meggs porodowym skurczom to nic nie da rady 😂 jakby można było poród przespać to by było świetnie 😁
Ale tak zgadzam się, zanim przyszło znieczulenie było ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 09:38
OlivkowaMama, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti, ja brałam tylko 2x1, a teraz od jakiegoś zeszłam do 1x1. Także myślę, że nie od tego. Bardziej prawdopodobne jest to, że to reakcja na odstawienie nospy. Brałam 3x1, a zeszłam już do w razie w. Także podejrzewam, że to przez to.
Dośka, będę pisać. Tylko mąż musi mi ładowarkę przywieźć, bo telefon już słaby ☺
Nikodemko, mam zamiar tu sobie dobrze odpocząć. Cieszę się, że nie leżę na oddziale ciąży powikłanej tylko na takim ogólnym. Myślę, że będę miała mniej stresu dzięki temu. -
Sloneczko a dlaczego az tyle no spy bralas ???
-
Ciążowe śniadanko 😎
Żeby nie było - gorzka czekolada (fujka) i ciasto z bananów.
Ciesze sie chwila dopoki nie dowiem sie, ze mam cukrzyce :dBeti82, Cytrynowy sok, madziorek86, tęczova, talku, tere-fere, przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama, blair., Foto_Anna, Kijanka, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:
Nikodemko - nie kuś takim śniadaniem. Dostałam tu dwie kromki chleba, masło kostkę białego, suchego sera i łyżkę dżemu. Także tylko ochoty narobiłaś ☺Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko dasz radę, chwilę tam się przemęczysz ale będziesz miała spokój 😘
Nikodemko jak to ciasto gofrowe z bananów? Ja dieta od tygodnia więc szukam wszelkich zamienników "normalnego" jedzenia 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 11:27
-
Cytrynowa - robilam z tego przepisu:
https://cookingforemily.pl/2018/11/bananowe-gofry-z-czekolada/
I smazylam na oleju kokosowym. Zamiast czekolady do srodka zrobilam polewę z gorzkiej
Cytrynowy sok, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:41
Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, Edyśkaa82, Cytrynowy sok, Pestkaa, tęczova, Biegającą-mama, blair., Nona, Malamia, madziorek86, alex0806, Kijanka, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Kark 💕
Oj ja też przy Poli ryczec będę;p
Nikodemko!! A ja dietka:p A i nie będziesz miała cukrzycy! To mnie pokaralo że 4 lata słodyczy odmawialam😂
Słoneczna masz racje-tam odpocznij,ja w szpitalu też odpoczelam:p posprzatali,jeść podali:p
Były dwie kupy!! Aaa!tere-fere, Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, mnie też tak karmili w szpitalu, ale chociaż nie przytyłam 😂 miałaś już USG? Sprawdzali szyjkę? Jaką diagnostykę Ci proponują?
Vian, ja tylko interesowałam się położnictwem i porodówka w Rydygierze. Nie wiem jak inne oddziały, ale domyślam się, że może być różnie.
Nikodemko, ja w ogóle nie mam ochoty na słodycze. Choć Twoje śniadanko wygląda pięknie to ja dzisisj zagryzałam jajecznicę ogórkiem kiszonym miammm 😝
Kark, niezły Pan Bułeczka 😍😍
Meggs, a ja cały czas nie mogę uwierzyć jak ten Twój suwak pędzi. Dopiero byłaś w 27 tyg w szpitalu.tere-fere, Meggs, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Cytrynowa - robilam z tego przepisu:
https://cookingforemily.pl/2018/11/bananowe-gofry-z-czekolada/
I smazylam na oleju kokosowym. Zamiast czekolady do srodka zrobilam polewę z gorzkiej
O i super! Wiem co jutro zjem 🤩Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Omg, dzwonili do nas, ze mieszkanie jest gotowe do odbioru. Az mi goraco! Nic nie mamy zaplanowane -_- Czeka mnie dzien buszowania w necie.
tere-fere, Beti82, Domi_tur, Meggs, tęczova, OlivkowaMama, Biegającą-mama, sunshine03, blair., Niezapominajka2, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, talku, madziorek86, alex0806, Kijanka, Lami, Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny