Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova, Nikodemko - cudowne wieści mieszkaniowe ❤️
Tęczova, to będzie u Ciebie przełom, czasami trzeba poukładać jeden rzeczy, żeby kolejne ruszyły jak z kopyta! Zobaczysz 😘
Słoneczko, niech szybko przestaną Cię te bóle męczyć i wracaj do domku 😘
Dzieciaczki wszystkie widziałam ♥️♥️♥️ Szymi robi się taki do mamusi podobny - bródka i oczy wypisz wymaluj! 💓 Laurka takie fajne pućki 💞 Prezes Julian kiedyś uzbiera kupę kasy na koncie, na razie odkłada mleczko w brzuszku, ale widać, że ma plan na życie i to poważny 💟 Jurcio Pestowy taki słodki blondynek, ja cię! To chyba po tacie? 😍
Szczęściaro, przyznaję, że forumowe dzieciaczki wymiatają po prostu! Więc wszystkie brzuchatki, szykujcie się na same słodkości 💞 A wszystkie, które za chwileczkę będą brzuchatkami jakie śliczności będą w brzuszkach nosić, mówię Wam! ❤️❤️❤️❤️ Dopiero będziemy się zachwycać!!! 😘
Alex, jak byłam tydzień temu u ortopedy, to nie tylko zrobiła USG bioderek, ale dokładnie ją poogladała i powiedziała, że silną i symetryczna babka z Ninki i sama mam jej przytrzymywać łapki przy tułowie (tak, jak robi to Twoja Laurka sama), żeby mogła spokojnie podnosić głowę. W ogóle zaleciła kilka ćwiczeń, jedno podoba mi się najbardziej, mówi, że to na błędnik i że jak zacznie siadać i chodzić to może będzie bardziej stabilna. Łączy się stopka do stopki poduszeczkami i dokłada do stopek rączki, wychodzi taka paczuszka jak u włóczykija. No i paczuszką kołyszemy z boku na bok. Nina bardzo to lubi.
Niezapominajko, do twojego żalposta - zaraz będziecie się tulić ❤️ Jestem pewna, że Twoja Calineczka chce zaskoczyć wszystkich lekarzy swoją wagą i wymiarami, dlatego jeszcze bierze wszystkich na tak zwane przeczekanie 😉!
Madzia, masz okazję - odpoczywaj! ☀️☀️☀️ Później nadrobisz co u której.
Idę na doplera w poniedziałek, do tego lekarza co mnie operował i u którego byłam po ostatnim zakrzepie skontrolować, może te żyłe trzeba będzie usunąć, skoro już drugi raz nawala, więc może uda się później na NFZ wskoczyć. Strzelam 2x1 zastrzyki i pończochy, teraz stoi w miejscu, to najważniejsze że nie jest gorzej.Słoneczko123, tere-fere, madziorek86, Niezapominajka2, przedszkolanka:), tęczova, Wik89, Pestkaa, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kijanko - ze wzgledu na moja ciaze wychodzimy z zalozenia „byle by bylo gdzie spać i srać”
Noworodek w warunkach w jakich teraz mieszkamy nawet nie wchodzi w gre, bo bylby problem chocby ze zmieszczeniem dostawki u nas w pokoju. Juz nie mowiac o tym, ze chyba nie dalabym rady psychicznie z moja mama na samym poczatku.
Ok, czyli pianka i lateks. A ten kokos? Bo widze, ze jest teraz w wielu lozeczkach w zestawie.Kijanka, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, i to jest dobre nastawienie
Tak na dobrą sprawę wystarczy zrobić łazienkę, kuchnię i na początek pokój sypialny. A resztę dacie radę z czasem. W nowym budownictwie wykańczanie mieszkań idzie dużo szybciej niż remonty w starym budownictwie, bo tam czyhają liczne niespodzianki...Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Lami lubię za doplera i że nie jest gorzej. Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni w końcu..
Nikodemko oj to prawda. Jeżeli jest podobna do mojej a każda babcia chyba jest podobna to na początku będzie więcej wkurzania niż pomocy("źle nosisz",'uwazaj","oj bo placze"itd). -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Wy też będąc w szpitalu dostawałyście magnez w tabletce o średnicy kieliszka do wódki? Jak to zobaczyłam to byłam w szoku. Jeszcze pielęgniarka 'wziąć do buzi, napić się wody i połknąć'. Myślałam, że się udławię, straszne te tabletki..
Nikodemko, Tęczova - gratuluję nowych mieszkanek 😊Niech Wam się szczęśliwie w nich żyje 😘talku lubi tę wiadomość
-
Lami, zawsze jak widzę Twój post to morda mi się śmieje ☺️ też głęboko w to wierzę i teraz tak myślę, że potrzebujemy z 2-3 miesiące na wybicie się z finansowego dołka, więc dobrze, że bez pasażera na pokładzie co by się z mamusią stresował
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
U nas początek przygód.
Zacznijmy od tego, że Oka złapała katar (choć dwoje lekarzy mówi, że to nie katar, ale ja wiem swoje). Także gdyby ktoś miał wątpliwości, czy kupować nebulizator w wyprawce to ja ponownie polecam. Podobnie jak sól fizjologiczna w ampułkach i Fridę.
Jesteśmy po wizycie u doradczyni laktacyjnej. Jakoś od razu mam więcej pokarmu.Ola ma wędzidełko do podcięcia (idziemy w poniedziałek (cudem udało się złapać termin). Mam karmić w innej pozycji która na razie ciężko mi załapać. Dostałam też hitowy patent na aktywizację ssania, jakby któraś była zainteresowana tematem, to opowiem.
Właśnie mija nam 3 dzień bez kupy, czyli jednego ze wskazików skutecznego kp. Dobrze ze mam wagę w domu, to widzę że przybiera. No i siiiika na potęgę. Ale ten brak kupy mnie martwi bardzo
No i na USG bioderek udało mi się zarejestrować na połowę listopada na NFZ, też jestem w szoku, że tak szybko.
Anionka, gratuluję synka, bądźcie zdrowi i szczęśliwi. -
Nikodemko ja kupiłam lateksowy materac. Zastanawiałam sie nad połaczeniem z kokosem ale jak jedna z dziewczyn na listopadówkach napisała że jej w takim materacu zaległy się robaki to szybko zrezygnowałam 😳😁
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, ja też lubię leteks. Sama na takim śpię i dziecku też kupię bo wszyscy wkoło polecają.
Nona, właśnie nie mogę zdobyć nigdzie numeru do Ani Jastrzębskiej, a terminy do niej ponoć bardzo odległe. A masz może numer telefonu?
Zapisze się do Bogutyn.
Dzięki!
Rzepakowe, ja jestem ciekawa co to za metoda. Opowiadaj ☺️ cieszę się że doradca Wam pomógł, a podcięte wędzidełko pomoże pewnie jeszcze bardziej -
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, czy Wy też będąc w szpitalu dostawałyście magnez w tabletce o średnicy kieliszka do wódki? Jak to zobaczyłam to byłam w szoku. Jeszcze pielęgniarka 'wziąć do buzi, napić się wody i połknąć'. Myślałam, że się udławię, straszne te tabletki..
Nikodemko, Tęczova - gratuluję nowych mieszkanek 😊Niech Wam się szczęśliwie w nich żyje 😘
Ja dostawałam normalny. W sensie taki podłużny.
Ale słyszałam że czasami jest taki wielki jak tabletka Cholinexu 🤔 -
Teczova, a dlaczego my tu nie miałyśmy fotki z wyjazdu do ogrzania się? Czy coś przeoczyłam może 🤔 Kiedy Paris? 🗼
Rzepakowepole, pisz nam tu patent, zawsze któraś zapamięta i się przyda 😊 Rzepakowe, jeśli nie boli Olcie brzuszek, to chyba bym się nie martwiła brakiem kupy 3 dni. Mój siostrzeniec na kp załatwiał się raz w tygodniu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero