Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova, Nikodemko - cudowne wieści mieszkaniowe ❤️
Tęczova, to będzie u Ciebie przełom, czasami trzeba poukładać jeden rzeczy, żeby kolejne ruszyły jak z kopyta! Zobaczysz 😘
Słoneczko, niech szybko przestaną Cię te bóle męczyć i wracaj do domku 😘
Dzieciaczki wszystkie widziałam ♥️♥️♥️ Szymi robi się taki do mamusi podobny - bródka i oczy wypisz wymaluj! 💓 Laurka takie fajne pućki 💞 Prezes Julian kiedyś uzbiera kupę kasy na koncie, na razie odkłada mleczko w brzuszku, ale widać, że ma plan na życie i to poważny 💟 Jurcio Pestowy taki słodki blondynek, ja cię! To chyba po tacie? 😍
Szczęściaro, przyznaję, że forumowe dzieciaczki wymiatają po prostu! Więc wszystkie brzuchatki, szykujcie się na same słodkości 💞 A wszystkie, które za chwileczkę będą brzuchatkami jakie śliczności będą w brzuszkach nosić, mówię Wam! ❤️❤️❤️❤️ Dopiero będziemy się zachwycać!!! 😘
Alex, jak byłam tydzień temu u ortopedy, to nie tylko zrobiła USG bioderek, ale dokładnie ją poogladała i powiedziała, że silną i symetryczna babka z Ninki i sama mam jej przytrzymywać łapki przy tułowie (tak, jak robi to Twoja Laurka sama), żeby mogła spokojnie podnosić głowę. W ogóle zaleciła kilka ćwiczeń, jedno podoba mi się najbardziej, mówi, że to na błędnik i że jak zacznie siadać i chodzić to może będzie bardziej stabilna. Łączy się stopka do stopki poduszeczkami i dokłada do stopek rączki, wychodzi taka paczuszka jak u włóczykija. No i paczuszką kołyszemy z boku na bok. Nina bardzo to lubi.
Niezapominajko, do twojego żalposta - zaraz będziecie się tulić ❤️ Jestem pewna, że Twoja Calineczka chce zaskoczyć wszystkich lekarzy swoją wagą i wymiarami, dlatego jeszcze bierze wszystkich na tak zwane przeczekanie 😉!
Madzia, masz okazję - odpoczywaj! ☀️☀️☀️ Później nadrobisz co u której.
Idę na doplera w poniedziałek, do tego lekarza co mnie operował i u którego byłam po ostatnim zakrzepie skontrolować, może te żyłe trzeba będzie usunąć, skoro już drugi raz nawala, więc może uda się później na NFZ wskoczyć. Strzelam 2x1 zastrzyki i pończochy, teraz stoi w miejscu, to najważniejsze że nie jest gorzej.
Słoneczko123, tere-fere, madziorek86, Niezapominajka2, przedszkolanka:), tęczova, Wik89, Pestkaa, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kijanko - ze wzgledu na moja ciaze wychodzimy z zalozenia „byle by bylo gdzie spać i srać”
Noworodek w warunkach w jakich teraz mieszkamy nawet nie wchodzi w gre, bo bylby problem chocby ze zmieszczeniem dostawki u nas w pokoju. Juz nie mowiac o tym, ze chyba nie dalabym rady psychicznie z moja mama na samym poczatku.
Ok, czyli pianka i lateks. A ten kokos? Bo widze, ze jest teraz w wielu lozeczkach w zestawie.
Kijanka, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, i to jest dobre nastawienie

Tak na dobrą sprawę wystarczy zrobić łazienkę, kuchnię i na początek pokój sypialny. A resztę dacie radę z czasem. W nowym budownictwie wykańczanie mieszkań idzie dużo szybciej niż remonty w starym budownictwie, bo tam czyhają liczne niespodzianki...
Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Lami lubię za doplera i że nie jest gorzej. Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni w końcu..
Nikodemko oj to prawda. Jeżeli jest podobna do mojej a każda babcia chyba jest podobna to na początku będzie więcej wkurzania niż pomocy("źle nosisz",'uwazaj","oj bo placze"itd). -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Wy też będąc w szpitalu dostawałyście magnez w tabletce o średnicy kieliszka do wódki? Jak to zobaczyłam to byłam w szoku. Jeszcze pielęgniarka 'wziąć do buzi, napić się wody i połknąć'. Myślałam, że się udławię, straszne te tabletki..
Nikodemko, Tęczova - gratuluję nowych mieszkanek 😊Niech Wam się szczęśliwie w nich żyje 😘
talku lubi tę wiadomość
-
Lami, zawsze jak widzę Twój post to morda mi się śmieje ☺️ też głęboko w to wierzę i teraz tak myślę, że potrzebujemy z 2-3 miesiące na wybicie się z finansowego dołka, więc dobrze, że bez pasażera na pokładzie co by się z mamusią stresował
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
U nas początek przygód.

Zacznijmy od tego, że Oka złapała katar (choć dwoje lekarzy mówi, że to nie katar, ale ja wiem swoje
). Także gdyby ktoś miał wątpliwości, czy kupować nebulizator w wyprawce to ja ponownie polecam. Podobnie jak sól fizjologiczna w ampułkach i Fridę.
Jesteśmy po wizycie u doradczyni laktacyjnej. Jakoś od razu mam więcej pokarmu.
Ola ma wędzidełko do podcięcia (idziemy w poniedziałek (cudem udało się złapać termin). Mam karmić w innej pozycji która na razie ciężko mi załapać. Dostałam też hitowy patent na aktywizację ssania, jakby któraś była zainteresowana tematem, to opowiem.
Właśnie mija nam 3 dzień bez kupy, czyli jednego ze wskazików skutecznego kp. Dobrze ze mam wagę w domu, to widzę że przybiera. No i siiiika na potęgę. Ale ten brak kupy mnie martwi bardzo
No i na USG bioderek udało mi się zarejestrować na połowę listopada na NFZ, też jestem w szoku, że tak szybko.
Anionka, gratuluję synka, bądźcie zdrowi i szczęśliwi.
-
Nikodemko ja kupiłam lateksowy materac. Zastanawiałam sie nad połaczeniem z kokosem ale jak jedna z dziewczyn na listopadówkach napisała że jej w takim materacu zaległy się robaki to szybko zrezygnowałam 😳😁
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, ja też lubię leteks. Sama na takim śpię i dziecku też kupię bo wszyscy wkoło polecają.
Nona, właśnie nie mogę zdobyć nigdzie numeru do Ani Jastrzębskiej, a terminy do niej ponoć bardzo odległe. A masz może numer telefonu?
Zapisze się do Bogutyn.
Dzięki!
Rzepakowe, ja jestem ciekawa co to za metoda. Opowiadaj ☺️ cieszę się że doradca Wam pomógł, a podcięte wędzidełko pomoże pewnie jeszcze bardziej
-
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, czy Wy też będąc w szpitalu dostawałyście magnez w tabletce o średnicy kieliszka do wódki? Jak to zobaczyłam to byłam w szoku. Jeszcze pielęgniarka 'wziąć do buzi, napić się wody i połknąć'. Myślałam, że się udławię, straszne te tabletki..
Nikodemko, Tęczova - gratuluję nowych mieszkanek 😊Niech Wam się szczęśliwie w nich żyje 😘
Ja dostawałam normalny. W sensie taki podłużny.
Ale słyszałam że czasami jest taki wielki jak tabletka Cholinexu 🤔
-
Teczova, a dlaczego my tu nie miałyśmy fotki z wyjazdu do ogrzania się? Czy coś przeoczyłam może 🤔 Kiedy Paris? 🗼
Rzepakowepole, pisz nam tu patent, zawsze któraś zapamięta i się przyda 😊 Rzepakowe, jeśli nie boli Olcie brzuszek, to chyba bym się nie martwiła brakiem kupy 3 dni. Mój siostrzeniec na kp załatwiał się raz w tygodniu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero