Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko - wyczuwasz tego guzka przy samobadaniu?
Dobrze, ze to nic powaznego. Zamierzam chociaz raz zrobic usg w trakcie ciazy. Szkoda tylko, ze lekarze w ogole o tym nie wspominaja, przynajmniej Ci, na ktorych ja trafiam.
Beti - mi na mdlosci nie pomagalo nic. Probowalam chyba wszystkich sposobow. Moglam jesc tylko to, na co mialam ochote, czyli pizze i inne rzeczy w tym stylu -_-.
Do tej pory nie jem miesa, bo mnie podbija i mdli na sama mysl. Probuje na sile raz w tygodniu jesc rybe, ale tez jest ciezko...
Mam przez te moje odzywianie w ciazy niezle wyrzuty sumienia. -
Niezapominajko wiem właśnie. Na pewno zrobię za jakiś czas kontrolę tych guzkow, zapytam gina w srode co i jak. Moje były różnej wielkości ale chyba max 1 cm. Nie pamiętam już. Teraz na bank są większe bo czuje je jak pierś nabrzmiala.
W ogóle chyba się cholera infekcji nabawiłam ;/ niby po połogu, plamienia się skończyły. A ja nadal z wkładką bo mam jakieś żółte upławy, dzisiaj nawet zielonkawa plamka była. I brzuch boli jak na okres/owulację. Miała tak któraś z Was? Oszaleję do środy chyba. I myślę czy coś sobie zapodać czy czekać na wizytę. Mam 3 globulki primafucin jeszcze z ciąży...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, ja próbowałam wszytskiego i nic absolutnie nie pomagało. To co dziewczyny już napisały: nie dopuścić do głodu. Jeść mało a często choć wiem, że to trudne mając silne mdłości. Musisz naleźć co u Ciebie zadziała. U mnie grejfruty lekko pomagały, jadłam zawsze popołudniu ponieważ mi się mdłości nasilały wieczorem.
Słoneczko, mnie brzuch boli ciągle, z różnym nasileniem, z różnych stron. Raz był nie do wytrzymania i w nocy pojechałam na IP. Teraz już wiem, że w ciąży ciągle coś tam się rozciąga, przesuwa i może boleć. A ten Twój ból nie jest od jelit? Ja teraz obserwuje i przypominam sobie że miałam bóle od jelit z braku regularnego wypróżnienia a wtedy myślałam że to coś innego. Dzisiaj wiem, że to jelita i mogą dawać naprawdę dość spory dyskomfortBeti82 lubi tę wiadomość
-
Lami, VianEthel2, Słoneczko123, madziorek86, Meggs, Beti82, OlivkowaMama, alex0806, blair., sunshine03, Nikodemka, Kijanka, Dośka, Niezapominajka2, miśka, Szczęściara, Wik89, Rodzynka, tere-fere, Nona, tęczova, talku, Cytrynowy sok, Edyśkaa82, Biegającą-mama, Malamia, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko, całe szczęście, że nic groźnego. I w ogóle obstawiam, że Twoja Kokoszka urodzi się 3300 😁
Madziorku, duża dziewczynka ❤️ Super, że na USG wszytko dobrze. Zostało mniej niż 1/4 😊 I cały czas mam pisać, że przeeeepiekny robisz ten pamiętnik ciąży 😍 Ogrom pracy, musi być cudowny, pełen ciepła i miłości, tak jak zawsze Twoje wpisy tutaj ❤️
Blair, kciuki ✊✊✊✊
Zaraz odpalę kompa pierwszy raz od dawien dawna, muszę ściągnąć zdjęcia małej z tej sesji. W ogóle upomniałam się u pani, że miały dojść do 30 dni, a nadal nie ma i okazało się, że wysłała je już po tygodniu, ale usunęłam maila, bo myślałam że spam 🙈
A tu pączuszek, spacerujemy po tarasie, taki substytut 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 10:54
VianEthel2, Słoneczko123, madziorek86, Meggs, Beti82, OlivkowaMama, blair., alex0806, sunshine03, Nikodemka, Dośka, Kijanka, Niezapominajka2, miśka, Domi_tur, Szczęściara, Wik89, Rodzynka, Pestkaa, tere-fere, Nona, tęczova, Cytrynowy sok, Edyśkaa82, Biegającą-mama, Malamia, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, po miłościach wyczuwam lokatą piękność z brzydkiego pęcherzyka 😍
U mnie zimna woda, wrzucone kostki lodu. No i cola ❤️ Całą ciążę załyczałam ❤️madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Alex, no ja miałam owulację na bank jak jeszcze karmiłam piersią (no ale wiadomo, że z ilością u mnie słabo było), ból jak na okres, a po tygodniu z kawałkiem okazało, że to była owulacja, bo przyszedł okres. Wg flo już jestem 11dc. Więc wszystko możliwe chyba...Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Blair, w takim razie trzymam kciuki za dorodne komórki 😊
Niezapominajko - też mam guzka 0,6 cm i badam się raz w roku. U mnie zmiana ujawniła się poprzez ból sutka, wyczuć ją jest bardzo trudno. Ale na każdy okres pobolewało.
Domi, Lami - piękne dzieciaczki 😍
Lami - jak noga? Lepiej? Zapisałaś się na dopplera?
Talku - u mnie to na pewno nie jest ból od jelit, bo na razie nie mam z nimi problemu.. Wiem, że tam się wszystko rozciąga, ale jednak się martwię.
Napisałam do mojej gin i czekam naaa odpowiedź. Ból nie mija, nie jest zbyt mocny, ale zaczynam się niepokoić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 16:06
blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, po miłościach wyczuwam lokatą piękność z brzydkiego pęcherzyka 😍
U mnie zimna woda, wrzucone kostki lodu. No i cola ❤️ Całą ciążę załyczałam ❤️Domi_tur, Lami lubią tę wiadomość
-
A oto Aleksander ❤️
Poród siłami natury, nacięte krocze, pękła mi szyjka ale to nie ważne, ważne ze już po. ❤️
Waży 4kg, 58cm długi ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 16:12
Beti82, madziorek86, alex0806, Słoneczko123, blair., sunshine03, Nikodemka, Lami, Dośka, Kijanka, Domi_tur, miśka, Niezapominajka2, Szczęściara, OlivkowaMama, Wik89, Rodzynka, VianEthel2, Pestkaa, Meggs, tere-fere, Nona, tęczova, talku, Cytrynowy sok, Edyśkaa82, Biegającą-mama, Malamia, fiorella82, Magda - mbc, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahaha Domi u Szymka to widac w oczach takie zacięcie 😁😁 mały cwaniaczek 😋 fajny chłopaczek z niego!
Lami a Twoja toż to sam cukiereczek 😍😍Domi_tur, Meggs lubią tę wiadomość
-
Anionk super.Gratulacje 😍Ciocie witaja na swiecie