Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No to meldujemy się ze szpitala. O 19 odeszły wody. Zaczynają sie pisac skurcze po 100. Uparte to moje dziecko, nie chce czekac do terminu 🤦♀️ trzymajcie kciuki!
Biegającą-mama, Słoneczko123, Domi_tur, Wik89, talku, Pestkaa, miśka, Niezapominajka2, Kijanka, OlivkowaMama, blair., Nikodemka, madziorek86, Nona, przedszkolanka:), Lami, Malamia, Edyśkaa82, alex0806, Malinowa91, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doska trzymam kciuki! Niech moc będzie z Tobą!
A ja nawet jak dzieci śpią to jestem jakas taka zestresowana , cała napięta , ze zaraz któreś się obudzi. A w weekend zaprosiliśmy znajomych na wieczór i zamawiamy się cieszyć ja się martwię ze się nie wyspie hehe . Dodatkowo przed chwila byłam w łazience i albo dostałam okresu albo połóg wrócił w postaci krwotoku ? WTF? Z Mikołajem dostałam po roku i 3 miesiącach ... a mój do mnie ; czy to znaczy ze już nie jesteś chroniona ? 🤦♀️ -
Meggs 😍 powodzenia dla Ciebie i syna! No dobra, dla męża też, niech pomaga dzielnie:P
Dośka za Ciebie tez kciuki zacisniete!
Hahaha ale jestem udana, rozkminiam czy brac ten acard czy nie dzisiaj i nagle dotarlo do mnie ze od 4 dni jestem przeziebiona i codziennie aspiryna na noctakze juz chyba acardu sobie nie dokladam dzisiaj, jak wyzdrowieje, to wtedy acard
Dzis mam pms, wilczy apetyt i dółczy kiedys sie w ogole uda?
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 22:54
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kijanko, dziękuję za całą Waszą historię. Jestem dobrej myśli, w ogóle nie dopuszczam do siebie opcji żeby ta nerka miała się zatrzymać czy być operowana. Liczę na to, że przestanie się powiększać i będziemy mieć to pod kontrolą.
Za dwa tygodnie kolejne USG i zobaczymy jak się zmieniła nerka.
I tak Kijanko, nam pani doktor właśnie powiedziała że u chłopców to częstsza przypadłość właśnie ze względu na dłuższy układ moczowy. Aczkolwiek u mnie choroby nerek ma moja babcia, mój ojciec i moja siostra. Różne schorzenia ale wszystkie związane z nerkami. U mojej siostry dużo powikłań i komplikacji od noworodka.
Ale jestem dobrej myśli.
Dzięki za słowa otuchy. Trzymajcie kciuki za tego mojego bąbla małego. Macha do Was forumowe ciocie stopami 😊😊😊
Pestkaa, Niezapominajka2, Słoneczko123, Kijanka, blair., Szczęściara, tere-fere, Nikodemka, madziorek86, Wik89, miśka, przedszkolanka:), Edyśkaa82, Lami, Malinowa91, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Sunshine jestem dokładnie w tym samym miejscu co ty. Dziś położna mi mówiła jak wyciszyć laktację i zrobiło mi się tak strasznie przykro, że ona nie daje nam szans... Poza tym nawet nie spytała czy chcę odciągać. Dziwne podejście. Ale byłam dziś tak zmęczona, podirytowana i smutna, że nawet nie chciało mi się z nią dyskutować...
-
Meggs Kochana! Nie wiem czemu miałam dzisiaj jakieś przeczucie, że się Wikuś będzie spieszył 🙈 mocno trzymam kciuki za Was ❤️❤️❤️
P.s byłam dzisiaj na spacerku 6 tygodniowa dziewczynką, która miała termin na zeszłą sobotębędzie dobrze! ❤️
Sunshine, nie mogę się chyba wypowiadać w tym temacie bo co kilka dni mam jakieś wyrzuty sumienia ale po 1- mi pomogła rozmowa z Lami hahaha ❤️ a po 2- najlepsze co możesz zrobić dla swojego Maleństwa to spędzać z nim czas w dobrej kondycji psychicznej.
Powalcz jeśli masz siły, jeśli nie masz to pamiętaj, że Twoje dziecko w niczym gorsze nie będzie!
Jestem dzieckiem, które jadło prawie 30 lat temu specjalne mleko na bazie gownianej mączki jakiejś, ani ja gruba, ani głupia, ani chorowita, nie mam wady wymowy - a wręcz gadam za dużo czasami 😂 przypadek?!🤪🤪🤪
Jak masz doła to się nam tu wyżal, jak chcesz dalej karmić to damy Ci kopa, a jak będziesz chciała stlumic wyrzuty sumienia przechodząc na mm to też Ci powiemy co trzeba ❤️Pestkaa, sunshine03, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dodam tylko, że mam wyrzuty bo byłam chodzącą mleczarnią i po prostu szkoda mi, że nie mogę karmić pomimo pokarmu. A wyrzuty się kończą kiedy patrzę na Szymiego, który czasem nawet się uśmiechnie a każdy płacz gdy go nic nie boli daje się łatwo ukoić.
-
Przeczytam Was dzisiaj tam pobieżnie, ale:
Ja się będę szczepić na krztuśćca w III trymestrze. Na grypę nie.
Meggs, kciuki! Wow. Śpieszy się maleństwo ale na pewno wszystko będzie dobrze. Bądźcie wszyscy dzielni.
Dośka, kciuki żeby się rozkręciło i żebyście zaraz się tulili.
Nikodemko, ja też nie lubię mieć tak rzadko wizyt. Wolę mieć wszystko pod kontrolą i często widzieć dzidziusia. Ale dzisiaj na połowkowych widzieliśmy się aż całą godzinę i już jestem spokojniejsza jak widziałam jak się obraca w brzuchu ☺️
Do 5.11 już tuż tuż.
Dzisiaj pani doktor powiedziała, że w pierwszej ciąży to nawet do 22 tc jest czas także chyba musimy być cierpliwe ☺️☺️Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Meggs - co za niespodzianka!!! Trzymamy mocno kciuki 💪💪💪
Talku - piekne stopcie! I jakie dlugie usg, zazdroszczeJa mam wrazenie, ze cos tam czuje w tym brzuchu... Takie male bulgotki. Tylko totalnie nie umiem powiedziec czy to ruchy czy jelita.
talku lubi tę wiadomość