Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny 😘 Sama jestem w głębokim szoku co się dzieje. Będę Was informować. Brzuch mega okresowo zaczał boleć. Czop odchodzi.
Wik89, blair., Biegającą-mama, alex0806, tęczova, Lami, talku, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs kciuki za was , po ostatnim poście czuje ze już blisko ! U mnie było podobnie wody i skurcze bez rozwarcia początkowo temu pozwolili rodzic , ale trochę trwało. Do 7 urodzisz ! Będzie dobrze! Wikus duży chłopak, miał podane sterydy to pewnie od razu bedziecie razem ! ✊️✊️
-
Meggs aż mi się oczy szerzej na karmieniu otworzyły! Trzymam kciuki! Maluch spory, większy od donoszonej Laury, dasz radę!
A skurcze z krzyża są kozackie, bo się cholerstwo nie pisze na ktg;p jak pół mojego porodu. Dopiero na piłce po odejściu wód poszły z brzucha. Cisnij tam! :p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03 wrote:Pestko położne są różne, ja też nie trafiłam na sensowną
moja dała mi listę, co mogę a czego nie mogę jeść 🤣 i powiedziała, że z moją morfologią krwi i posturą ciała to ona tego karmienia nie widzi 🤣 tylko w szoku była, że młody na wadze koksuje prawie 2x tyle, ile przewiduje norma
A na wizycie w przychodni u pediatry i położnej dostałam teczkę z saszetką mleka modyfikowanego 2 🤣 w poczekalni też saszetki z mlekiem 2 rozłożone 😳
O trudności w karmieniu nikt nie pytał heheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 01:40
-
Aaaa!!! Megsiu!!! Tulicie się już, czy śpisz przed wielką chwilą? Kciuki ♥️♥️♥️
Wiecie, mi już z cyca nic nie leci, a co karmienie z puszki woła i grozi mi z niej napis, że "najlepsze mleko matki". Siada na dekiel nadal, taka jest złość, bo nie każdemu przychodzi łatwo, nie każda może, mam żal do całej światowej organizacji zdrowia, że nie pomyśli o zdrowiu psychicznym takiej matki jak ja. To, co się dzieje po urodzeniu w głowie kobiety, kiedy są problemy z mlekiem nie wie nikt oprócz tej kobiety w danej chwili 😊 Z jednej strony cieszę się, że miesiąc dawałam małej chociaż trochę tego "najlepszego", z drugiej ile pięknych chwil mnie ominęło, ile przytulania, głaskania, całowania, bo siedziałam z laktatorem i rozkrecałam laktację i później miałam mniej sił na przeżywanie kolejnych pięknych chwil.
Jakąkolwiek drogę wybierzemy - najlepszym dla dziecka będzie mama ♥️ Każda z nas jest inna, ma inny organizm, widzimy to przy zachodzeniu w ciążę, przechodzeniu ciąży i też kp, nie ma jednej recepty. Nie każda kobieta znajdzie w ciążę w magicznym 1 roku, nie każda ciąża oznacza wymiotowanie, nie kazdemu macierzyństwu dane jest kp.
Nina nie śpi od godziny, jej ręce atakują głowę. Teraz leży w kaftanie bezpieczeństwa ale jest tak pobita, że oczy jak 5 zl, pewnie się boi, że ten wróg jakoś się uwolni i znowu ją zmaltretuje 😁
tęczova, Pestkaa, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ani się nie tulę ani nie śpię 😔 od kilku godzin mam takie skurcze z krzyża że ledwo już żyję, chętnie wziełabym cc na życzenie w tym momencie bez zastanowienia 😋 a szyjka małpa jedna trzyma. To jest franca dopiero. Nie wiem jaki dalszy plan, ale za niedługo będę gryźć i kopać jak nic się nie zmieni!
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Ani się nie tulę ani nie śpię 😔 od kilku godzin mam takie skurcze z krzyża że ledwo już żyję, chętnie wziełabym cc na życzenie w tym momencie bez zastanowienia 😋 a szyjka małpa jedna trzyma. To jest franca dopiero. Nie wiem jaki dalszy plan, ale za niedługo będę gryźć i kopać jak nic się nie zmieni!
Mega mi w tej sytuacji kazali chodzić a na skurczu kręcić biodrami i bardzo pomogło