Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestko kochana nie zadreczaj się tym.. Wiem że KP to trudna droga ale zobacz że nadal walczysz pomimo falstatu na samym początku.. Jeżeli pocieszy Ciebie to to u mnie też był nakład na to żeby mała przybierała płakałam odciagałam wstawłam w nocy i tak w kółko. Długo nie pociagnełam bo karmiłam tak 4 tyg.. Poczułam ulgę jak to się skończyło mimo że tak chciałam karmić.. Nie czuję się gorszą od tych co dały dzieciom to co najlepsze.. U nas problem miałam z tym że mała nie łapała sutka denerwowala się przy tym a ja nie mogłam na nikogo liczyć.. Karmiłam różnie i przez kapturki i tak ale jak widać nie dało to żadnego efektu.. W tamtej chwili najważniejsze było przybieranie.. Teraz mam piękna i energiczną córeczkę i nikt nie pyta jak była karmiona.. Głowa do góry.. Trzymam za Was kciuki. Nie ważne jak to się zakończy😘😘
Pestkaa, Lami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dośka 1,5 to już coś.. Teraz powinno pójść.
Meggs tak jak dziewczyny napisały spaceruj kręć biodrami kołysz się.. Już jesteś tak daleko. Powodzenia
Niezapominajko ah uparta ta Twoja córeczka.. Dobrze jej u mamy w brzuszku ale już czas żeby wyszła. Ciocie czekają😁😁Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny miala któras adaptery do pasów? Warto to kupowac?
-
nick nieaktualny
-
Przy 3 cm rozwarcia wjechało zzo. Cóż za dobrodziejstwo ❤ czuje napinania macicy i krocze ale bole krzyża zniknęły jak ręka odjął. Beke z mężem ciśniemy więc jest nieźle. Teraz podłączyli oksy. No i czekamy. W końcu wyjdzie kiedyś 😋
blair., Niezapominajka2, Pestkaa, OlivkowaMama, sunshine03, tere-fere, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82, Słoneczko123, Nona, Kijanka, Domi_tur, Nikodemka, alex0806, tęczova lubią tę wiadomość
-
Meggs kciuki. My wczoraj po wizycie u pediatry . wszystko ok. Maly wazy 3980g czyli 400g na plus w 2 tyg. Jest w 98% na samym cycku.
Dzis 3cia wizyta poloznej.tere-fere, Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Nona, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny miala któras adaptery do pasów? Warto to kupowac?
kupiłam, jak prawie miałam stłuczkę w 11.tygodniu.
Przydały się szczególnie, jak brzuch zaczął rosnąćja miałam besafe, bo musiałam przepinać między samochodami dosyć często, a ten adapter łatwo się przepina
Jest jeszcze insafe, ale tu przepinanie między autami na pewno nie byłoby łatwe i szybkie
Ja byłam na warsztatach bezpieczny maluch i tam pokazywali symulację co się dzieje, jak przy wypadku ciężarna nie ma pasów (największa głupota), zapina tylko górny pas (też masakra), ma normalne pasy (to najlepsza opcja jeśli nie ma adaptera) no i jak jest adapter. Sporo jeździłam autem, więc te sto ileś zł to dla mnie był żaden koszt, bezpieczeństwo dla mnie najważniejsze byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 10:28
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Pestko nie chce nic mówić,ale Olek w tydzień przybrał raz 180 a raz 190 g.i było ok..
Meggs rodzisz
A moja Kasia urodziła!!!Gaja już na świecie;)
Wik89, Biegającą-mama, blair., madziorek86, Słoneczko123, alex0806, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny