Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark niestety ale w srode była polozna i on nie przybierał na wadze tyko stracił 20 g 😕Ja mu dawałam cycki i 30ml mleka i to było za mało. Tak powinien jeść przez pierwsza dobę. A ja go karmiłam tak przez prawie tydzień, dlatego nie dawał w ogóle spac bo był głodny 😖 w czwartek znów przyszła zobaczyć czy przez tą dobę przybrał - powiedziała abym dawała dwa cyce i mleko 50ml i przybrał 60g jednego dnia. Wiec kontynuujemy karmienie dwoma cycami i mlekiem. Bo same cycki mu nie starczają i domaga się więcej. Jak opróżni je to się kręci 😩 dlatego się Was pytam jak zwiększyć ta ilość mleka w tych cyckach
no nic laktator po cyckach idzie w ruch i musi się zwiększyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 15:14
-
Dziewczyny ale super gina znalazlam.Rezygnuje z dziadzi.
Zajebisty...mlody ale jaki delikatny.Wkladanie jego palca dzisiaj to sama przyjemnosc😂😂
Dziadek dostal czerwona kartke za swojego palucha hahah
Wszystkie badania za darmo.Ogarnia mutacje.Heparyne mi da na refundacje pff zajebisty
Mam przyjechac do szpitala 16 listopada to mi zrobi usg na super sprzecie 😉Biegającą-mama, alex0806, Wik89, Niezapominajka2, sunshine03, Nona, madziorek86, Magda - mbc, talku, Malinowa91, Kijanka, Szczęściara, blair., tere-fere, Domi_tur, Ani0nka, Cytrynowy sok, Pestkaa, Edyśkaa82, VianEthel2, OlivkowaMama, Słoneczko123, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Beti super ! Może wreszcie trafił swój na swego 😉 A ładny 🤦♀️?
Biegającą-mama, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super Beti że znalazłaś dobrego gina ☺️
Rośnie maleństwo?
Czy to ja jeszcze wczoraj pisałam że Stasiek nie kopie? To właśnie zaczął? Po śniadaniu, po drugim śniadaniu a teraz po obiedzie aż podskoczyłam. Widać on tak lubi z pełnej pary zamiast najpierw delikatnie gilgotki, bulgotki.
Ale już nie mam wątpliwości czy to moje dziecko czy jelita 🤔😝Malinowa91, Kijanka, Wik89, madziorek86, Nikodemka, Edyśkaa82, przedszkolanka:), Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Super Beti że znalazłaś dobrego gina ☺️
Rośnie maleństwo?
Czy to ja jeszcze wczoraj pisałam że Stasiek nie kopie? To właśnie zaczął? Po śniadaniu, po drugim śniadaniu a teraz po obiedzie aż podskoczyłam. Widać on tak lubi z pełnej pary zamiast najpierw delikatnie gilgotki, bulgotki.
Ale już nie mam wątpliwości czy to moje dziecko czy jelita 🤔😝Malinowa91, Kijanka, Wik89, madziorek86, alex0806, tere-fere, Ani0nka, Pestkaa, Edyśkaa82, przedszkolanka:), Nona, sunshine03, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Super Beti że znalazłaś dobrego gina ☺️
Rośnie maleństwo?
Ale już nie mam wątpliwości czy to moje dziecko czy jelita 🤔😝
Ha, u nas też tak było. Zero muskania, żadnych motylków. Od razu porządnie z kopa
Beti - super wieści.Beti82 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Kawał chłopa 😍😍
alex0806, Nona lubią tę wiadomość
-
Co te porody, stanęły w miejscu? My tu czekamy na info
pomiędzy wrzaskiem A płaczem sprawdzam czy już witamy nowego dzidziusia na świecie;)
Laura chyba skok. Albo gorszy dzień. Jedno z dwóch. Obecnie płacze i stęka z cyckiem w paszczce. A ja zaraz zacznę płakać razem z nią ;( I jadłam tylko śniadanie dzisiaj;( mąż będzie ok 19 to niech ją przejmie bo mi cycki odpadnąNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti82 wrote:A ja czuje ,ze to mała franca po mamusi hahha
To zobaczymy czy Cię przeczucie nie myli 😊
Ja marzyłam o blond kręconej córce, ale od razu czułam, że to syn. To będzie blond kręcony syn.
A pytałaś o adapter. Ja od dwóch tygodni jak zaczął rosnąć brzuch to jeżdżę z BeSafe. Pożyczyłam od przyjaciółki.
Właśnie jadę 🙃
madziorek86, Beti82, Wik89, Domi_tur, Pestkaa, Malinowa91, Lami, Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość