Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Beti na olx klikaj Be safe adapter
https://www.olx.pl/oferta/adapter-do-pasow-besafe-dla-kobiet-w-ciazy-CID88-IDBswy1.html#fb361e6b51Nona, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Pestko, Sun, trzymam kciuki 😘😘😘
Beti, ja miałam pas wypożyczony na ostatni miesiąc, ale rzadko jeździłam samochodem i tylko jako pasażer. Gdybyśmy jeździli więcej na bank bym kupiła swój.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do Bochni - jest świetna, byliśmy tam z moją pasierbicą (wówczas lat 9,5), ale moim zdaniem jest a) dla dzieci właśnie takich szkolnych (przedszkolaki się nieco nudziły), b) wilgotność itp. nie sprzyja podczas 3 godzinnego zwiedzania niemowlakom (zresztą jeśli taki niemowlak miałby płakać w korytarzu podczas opowieści przewodnika to też słaba opcja dla reszty grupy...), c) nie wiem jak skorzystać i z kopalni, i z atrakcji dla dzieci i jeszcze z wózkiem - tam jest tak, że po zjeździe windą jedzie się kolejką górniczą, potem się sporo chodzi (tu ok, wózek pewnie by dał radę), potem jest opcja zjazdu długą zjeżdżalnią albo zejścia po schodach (chyba 150 metrów w dół) oraz wariant z pływaniem łódką po podziemnym jeziorze. Tak Młoda, jak i my byliśmy zachwyceni, ale młodsze dzieci średnio wytrzymywały, bo całość zwiedzania to ok. 3 godzin.
A 6 grudnia poza termami to można rozważyć atrakcje na stokach, bo na pewno coś się będzie działo i nawet jak nie stricte narty to w takiej Białce są sanki, lodowisko z Mikołajem itp. A najwyżej malucha do wózka i spacer na mroźnym powietrzu celem uśpienia
Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dośka za Ciebie też kciuki w takim razie.
Meggs trzymaj sie.
U mnie 1 dc, tak z zaskoczenia, bez wczesniejszych sygnalów w postaci bolu. Ten budzi sie dopiero teraz.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziewczyny proszę pomóżcie mi jak zwiększyć ilość pokarmu w swoich piersiach. Pije ten femaltiker. ściągnęłam Laktatorem pokarm i wyszło tylko 30 ml gdzie mój syn piję około 80 ml. chciałabym jakoś rozbudzić tą Laktację. przystawiam syna co 2 h tylko że on gdzieś 10 min z jednej piersi 10 min z drugiej piersi to jest maks bo zasypia i nie chce dalej ciągnąć... jakieś złote rady? Chciałabym pokarmic z pół roku piersią i to samą najlepiej no ale jest tak ciężko...
-
nick nieaktualny
-
Anionka jak masz możliwość to po każdym karmieniu ściągaj jeszcze laktatorem, nawet jak nic nie leci to sam impuls ssania pobudzi produkcje ( posiedź za każdym razem 15 min) po paru dniach ruszy , z suplementów u mnie sprawdziło się tylko : ostropest- sama Miele ziarno i jem łyżeczkę popijając woda i piwo bezalkoholowe- jak je wypije to po godzinie czuje ze się bokami wylewa hehe wtedy nawet po ad 200 potrafiłam ściągnąć
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o laktator to nawet może być na początku na pusto ! U mnie pierwsze 2 doby to dosłownie pare ml ale twardo siedziałam 8x na dobę i pracowało a jak zacznie lecieć zobaczysz jaka radość będzie
pozdrawiam z pod Lidla , siedzę w aucie i karmie 😂
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
U nas już swieta 🤶🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 05:05
talku, sunshine03, blair., tere-fere, Nona, madziorek86, Niezapominajka2, Pestkaa, Kijanka, Wik89, Szczęściara, Słoneczko123, Beti82, Malinowa91, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Oki to będę ściągać po karmieniu, po 10 minut z obu piersi i może się zwiększy. Jutro jeszcze doradcę laktacyjnego zamówiłam. Mały może sącząc ma dobre wędzidełko no ale ja nie mam aż tyle mleka 😕😕 dzięki dziewczyny! ❤️
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie mi jak zwiększyć ilość pokarmu w swoich piersiach. Pije ten femaltiker. ściągnęłam Laktatorem pokarm i wyszło tylko 30 ml gdzie mój syn piję około 80 ml. chciałabym jakoś rozbudzić tą Laktację. przystawiam syna co 2 h tylko że on gdzieś 10 min z jednej piersi 10 min z drugiej piersi to jest maks bo zasypia i nie chce dalej ciągnąć... jakieś złote rady? Chciałabym pokarmic z pół roku piersią i to samą najlepiej no ale jest tak ciężko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 14:15
Ani0nka lubi tę wiadomość