Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej dzisiaj to ja chyba nie urodze , męża odesłałam do domu 😋 skurcze jakieś tam się piszą , nawet i po 130, ale chyba nic więcej sie nie dzieje. Jestem pod ciągłym ktg. Dostałam przypominająca dawkę sterydów i antybiotyk. Wody płyną i tak sobie czekamy 😊 ale wstrzymywać porodu nie zamierzaja jak coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 22:07
VianEthel2, Nona, przedszkolanka:), madziorek86, talku, Nikodemka, Malamia, Słoneczko123, blair., alex0806, Pestkaa, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Sunshine, no przecież 3 tydzień! Pierwszy kryzys, aż sobie przypomniałam jak się Sajmon darł caluteńkie dnie, jak chciałam wstać z kanapy żeby iść siku lub do kuchni i go odrywalam od piersi 🤪
Szymi też był rekordzistą przybierania na wadze, kilogram w pierwsze niecałe 3 tygodnie 🙈
MASZ ŚMIETANĘ ZAMIAST MLEKA, WALCZ! 🤪Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Meggs a miałaś badanie ginekologiczne? Jak tam sytuacja wygląda?
-
No właśnie tej bliskości o której pisze Nona mi brakuje 😭
Niezapominajko, kup sobie po jednym prezencie za każdy dodatkowy dzień oczekiwania 🤪 bo potem się okazuje, że tak czekałaś na swojego aniołka a masz w domu Małego Bin Ladena🙈Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Blair, dzięki... :*
Jeszcze rozmawiałam przed chwilą z moim mężem i się wyżyłam na nim, teraz mi źle z tym.
Meggs, wow, to się dziejekciuki!
Dośka, jak sytuacja?
Nona, nie mam tej apki, ostatnio nie mierzylam temp i nie prowadzilam szczegolowego wykresu wiec nie bylo po co. Chyba nie bede sobie instalowac, zeby juz calkiem nie sfiksowac na punkcie staranII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi mój Olek jest spokojny grzeczny,ale jak głodny albo coś mu nie pasuje to jaķ krzyknie to jakby go że skóry obdzierali😂😂 a przed chwilą oszukał mnie i się wydarl jakbym to ja mu to zrobiła:D
Meggs aaaaaa ! Ale zaskoczenie! Powodzenia! Będziesz październikowa;)
Niezapominajko znowu duomox ale 3x 500 a nie 2x.. karmię ,połóg i wiesz..nic innego nie dostanę. I każdy mówi że później do usunięcia 🙈
Co do porodu to rozumiem Cię.. U mnie po tym jak sprawnie poszło z Pola,teraz mnie położyli i niby szyjka rozwarcie 3 cm.skrocona ale bez skurczy to mnie nosiło. Schody,aktywność, masowanie cycków i dupa z tego była. A i tak Olek jest przed terminem a co dopiero jak jesteś po. I się nic nie nastawiaj żle,bo to i tak wróżenie z fusów jest co i jak będzie
Talku ale stópki 🥰
Edit: dzieci śpią,ogarnęłam co chciałam ,ćwiczyłam i nawet sprzątałam! 💪💪
No dobra,Olo kwili cośale zakrztusil się przez sen konkretnie i spanikowalismy trochę,na szczęście huśtawka go wybujala i dodatkowe 1.5h było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 22:31
talku, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 08:03
VianEthel2, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Wik89, Nona, Nikodemka, Niezapominajka2, Słoneczko123, blair., madziorek86, alex0806, Pestkaa, sunshine03, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Aaaa Meggs ale przegapilam.
Trzymaj sie tam.To Ci Wikus niespodzianke robi 😍😍😍