Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzepakowe a co to za różnica jak robię to tuż przed samym podaniem
? Bo nie wiem czy to jest różnica jak dam z dwóch różnych nitelek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 15:37
-
No słoneczko, na pewno szukać kogoś nowego, nawet na zalecenia okołoporodowe. Popatrz na opinię, poszperać na grupach z trombofilią na FB
Wiesz ból w klatce może być wszystkim - stres, bo źle ci samej w domu, jakieś zapalenie, wszystko. Ale też musisz mieć na uwadze trombofilię i możliwość zakrzepicy/zatoru płucnego.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przepraszam, ale nie mam siły już dziś nic tłumaczyć. Zerknij sobie w internet.
Lepiej najpierw własne. Jak karmisz drenem z mm to też najpierw pozwalasz opróżnić pierś z Twojego i dopiero dodajesz dren z mm. Zakładając, że dokarmia się wtedy jak ma się niedobór własnego mleka, to z piersi podczas podawania mm dziecko zje niewiele mleka mamy.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Kark, no my z trombofilią musimy się mieć na baczności i brać taką ewentualność pod uwagę. U mnie zakrzepica w ciąży i połogu w nodze. Mogłaby się zrobić gdziekolwiek indziej, np w płucach.
Ja też AniOnka Cię rozumiem, jeśli jesteś na wyczerpana, to zrób tak, żeby sobie ułatwić, szczególnie psychicznie. Może dzięki temu jutro się podniesiesz i karmienie pójdzie lepiej. Posłuchaj siebie.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:No słoneczko, na pewno szukać kogoś nowego, nawet na zalecenia okołoporodowe. Popatrz na opinię, poszperać na grupach z trombofilią na FB
Wiesz ból w klatce może być wszystkim - stres, bo źle ci samej w domu, jakieś zapalenie, wszystko. Ale też musisz mieć na uwadze trombofilię i możliwość zakrzepicy/zatoru płucnego.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sloneczko ja tez sie zgadzam z dziewczynami szukaj innego hematologa
-
Słoneczko, lekarka musi się zabezpieczyć, nie jest naczyniowcem ani hematologiem. Mogła ci napisać proszę nic nie robić albo proszę skontrolować. Może wystarczy zmierzyć ciśnienie, podejść do internisty i osłuchać oskrzela.
tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️