Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Talku dobrze, że pojechałaś i z maluszkiem wszystko ok! Daj znać jak powiedzą co mogło być przyczyną
U nas od wczoraj wieczór wjechał espumisan, Jagienka tak się męczyła że dzwoniliśmy do położnej po poradę. Oby było lepiejtalku lubi tę wiadomość
-
Reset gratulacje
Talku bedzie dobrze ,mądra decyzja najwyzej sie wypiszesz kochanatalku lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😘
Ze Staśkiem wszystko dobrze, bryka po brzuchu. Szyjka twarda, długa, zamknięta. Łożysko wysoko, na tylnej ścianie, nie odkleja się.
Ciśnienie tylko miałam wysokie, ale może to ze stresu. Zaraz sobie zmierzę.
Oczywiście chcieli mnie zostawić na obserwacji, chyba po prostu takie są procedury. Ale lekarz był bardzo miły, zrozumiał, że nie chce zostać, kazali mi podpisać dokumenty, że odmawiam hospitalizacji. Nie znalazł nic niepokojącego, widzi że mam dużo wydzieliny, podbarwionej brązowo, ale nie ma krwi. Zakłada, że to mogło być po środowej wizycie jak miałam USG przez pochwę i może szyjka się podrażniła. Aczkolwiek wydawało mu się to dość odległe od środy do soboty.
Kazał iść na kontrolę do gin w tym tygodniu żeby sprawdzić łożysko.
Trochę postraszył że lepiej jakbym została w szpitalu bo jak mi się w nocy odklei łożysko np. w nocy to mogą od razu reagować. Ale przyznał że na ten moment nic nie zapowiada odklejenia łożyska, więc nie będzie mnie namawiał na szpital ale muszę podpisac papiery.
I leżę w domu, czytam książkę, Staś buszuje w brzuchu, M gotuje obiad a potem będzie nas pakował bo za trzy tygodnie przecież przepowadzka. Miałam mu pomóc dziś i jutro, ale zostanę kierownikiem z pozycji kanapy.madziorek86, Kijanka, Słoneczko123, Pestkaa, Magda - mbc, Biegającą-mama, tere-fere, Malinowa91, przedszkolanka:), Ani0nka, Szczęściara, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Dokladnie Talku odpoczywaj
Ktos kierownikiem przeciez musi byctalku, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Jeju Kark jak Ty się dorobilas 4 dzieci skoro nie odróżniasz prawdziwego od styropianu😂 lepiej sprawdź dokładnie dzieciaki 😂😂😂
Macie namiary na egzorcyste?? Bo Szymi od wczoraj jest opętany! Wrzeszczy aż gardło zdziera a potem strzela uśmiech 😲 rączki mało nie zje, tak głęboko pcha że zaraz ma odruch...
tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
-
Domi,Magda powodzenia z ząbkami. Oby szybko poszło!
Kark😂😂
Talku dobrze,że wszystko jest ok i jesteś w domu .
Beti jak to 12 tc??;oo
Mój spi,zasnal na spacerze i leży na ganku bo boję się ruszyc ze wstanie:p i przez to odciagam mleko bo cycek kamień aż cieknie:otalku lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Wow, Beti, 12tc 😍😍😍
Kiedy to zleciało.
Kiedy masz USG genetyczne?
Malinowa, a Ty?talku lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Domi,Magda powodzenia z ząbkami. Oby szybko poszło!
Kark😂😂
Talku dobrze,że wszystko jest ok i jesteś w domu .
Beti jak to 12 tc??;oo
Mój spi,zasnal na spacerze i leży na ganku bo boję się ruszyc ze wstanie:p i przez to odciagam mleko bo cycek kamień aż cieknie:oprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Talku - to dobrze, ze wszystko ok! Uff.
Powiedzcie mi, gdzie kupowalyscie torby do szpitala dla siebie i malucha?talku lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Talku - to dobrze, ze wszystko ok! Uff.
Powiedzcie mi, gdzie kupowalyscie torby do szpitala dla siebie i malucha?
Właśnie wczoraj gadałam z chłopem o torbie do szpitala, a on do mnie "przecież Ty nie masz torby"myślałam że wezmę małą walizkę.
To głupi pomysł? Musi być torba?
Też się cieszę że wszytsko dobrze, ale boli mnie brzuch dzisiaj. Promieniuje od pleców. Leżę ale już wylezec nie mogę.
Beti, nadal takie mdłości? Daj sobie na luz. Na realizację planów jeszcze przyjdzie czas, w drugim trymestrze jak się będziesz czuła lepiej albo jak dziecko pójdzie do przedszkola 😁