Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko straszna wiadomość, a Kapselek po prostu wyczuwa stres Mamy i siedzi cichutko. Wypij melise, puść muzyczne relaksacyjna ❤️
Magda, jeju mam nadzieję, że leczenie będzie z happy endem ❤️❤️❤️
Dziś usłyszałam od kilku osób, że powinnam gdzieś skonsultowac Szymka, bo praktycznie śpi tylko na brzuszku.. Do tej pory cieszyłam się, że zaczął sypiać normalnie a teraz nie wiem czy się martwić 🧐🧐🧐
Na plecach wybudzą go albo rączki, albo mruczy i się budzi za chwilę... A na brzuszku potrafi chociaż sam zasnąć bez lulania -
Dzis jest mi z tym strasznie ciezko. Ja po prostu nie wyobrazam sobie, ze jej nie ma. Moj maz ma dwie mlodsze siostry, najmlodsza ma 13 lat... Juz myslalam, ze wszystko sie poukladalo, a tu taki cios.
Magda, dziekuje. Czuje, ze chetnie skorzystam z mozliwosci rozmowy z Toba. -
Nikodemka wrote:Mam nadzieje, ze zadna z Was nie przebije mnie w skali „złego dnia”...
Dowiedzielismy sie dzis, ze tesciowa ma guza na plucach. Czeka ja biopsja, ale lekarz nie pozostawia zludzen.
Kobieta, ktora nie pali, zdrowo zyje, nie ma nawet 50 lat... Nie moge sie otrzasnac.
Na dodatek mały dzis wyjatkowo malo sie rusza i jeszcze to mnie straszy. -
Domi_tur wrote:Nikodemko straszna wiadomość, a Kapselek po prostu wyczuwa stres Mamy i siedzi cichutko. Wypij melise, puść muzyczne relaksacyjna ❤️
Dziś usłyszałam od kilku osób, że powinnam gdzieś skonsultowac Szymka, bo praktycznie śpi tylko na brzuszku.. Do tej pory cieszyłam się, że zaczął sypiać normalnie a teraz nie wiem czy się martwić 🧐🧐🧐
Na plecach wybudzą go albo rączki, albo mruczy i się budzi za chwilę... A na brzuszku potrafi chociaż sam zasnąć bez lulaniai jest normalna
-
Nikodemko, współczuję, ale głęboko wierzę, że uda się jej wyjść z tego i będzie długie lata bawić Kapselka!
Twój mąż świętuje urodzinki z moją mamąmimo wszystko wszystkiego co najpiękniejsze dla męża!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 21:31
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi_tur wrote:Nikodemko straszna wiadomość, a Kapselek po prostu wyczuwa stres Mamy i siedzi cichutko. Wypij melise, puść muzyczne relaksacyjna ❤️
Na plecach wybudzą go albo rączki, albo mruczy i się budzi za chwilę... A na brzuszku potrafi chociaż sam zasnąć bez lulania
Bardzo dobrze, ze spi na brzuszku. Nasza rehabilitanka mowila, ze dzieki temu ze Jurek tak spal nie ma splaszczen na glowceNie musisz tego konsultowac.
Domi_tur lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi_tur wrote:Talku jedz na IP.
Było jakieś bzyku? Coś mogło podrażnic?
Jedz koniecznie!!!
Nie, nie było seksu.
Dziwnie się dzisiaj czułam, dlatego większość dnia odpoczywałam.
Mam lekki ból pleców ale brzuch mnie nie boli.
Ehhh znowu szpital w nocy 😢😢😢😢 znowu lekarz który się będzie na mnie darł że przyjeżdżam w nocy zamiast w dzień.
Edit: wzięłam no spe, magnez. Sprawdzam. Na razie czysto.
Nie mogłam się dzisiaj załatwić, więc może coś się podrażniło od częstych wizyt w toalecie i prób załatwienia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 22:59
-
Nikodemko, Madziu, ehh... Przykre bardzo to, co u Was się wydarzyło. Na pewno Wasi bliscy są bardzo silni i pokonają te przeciwności. Mocno Was tulę 🤗
Talku, na IP ale już! Jak wszystko będzie ok to wypuszczą do domu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero