Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Szczęściaro współczuję Ci bardzo 😘 jakoś trzeba to wytrzymać. A czemu nie możesz spać? Tak ogólnie ciążowe problemy plus mała?
Przedszkolanko dobrze, że się odezwałaś, bo już się zastanawiałam gdzie zniknęłaś.
Zazdroszczę Wam już rozpracowanych dzieci. Wiem, że było lub bywało ciężko, ale teraz wiecie co podać itd. Żeby było lepiej. U nas jakieś małe problemy z brzuszkiem, wali kleksy, kilka razy dziennie ciśnie kupę, ale widać, że w bólach, bo się pręży i sapie jsk stary. Kupa prawidłową, sprawdzałam w atlasie kup 😁 musztarda polplynna z grudkami. I teraz jak myślicie, co podać, żeby jej pomóc? Mam plan na pierwszy ogień na biogaie, dziś odbieramy zamówienie, później ewentualnie espumisan, bo chyba podawałyście też przed pierwszym miesiącem?
Męczyła się przerywanym kupą snem do 4 rano, a jak już zasnęła to do 8 spała, nie nastawiam budzika na karmienie, bo dzieć się budzi sam, więc miałam małe zdziwko 😆 ta śpi w najlepsze, no ale wybudzilam. Teraz dalej śpi ciągiem, choć czasami się powierci, pewnie znowu brzuszek.
Ja też mam brzuszkowe problemy 😆 jelita mi żyć nie dają, chyba zrobili mi przy cc przemeblowanie. Kiedy wreszcie będzie normalnie. No i czy mogę wypić jakąś herbatkę na przeczyszczenie? Bo zbiera się tam wszystko jakby chciało a nie mogło. Czy od razu ten syrop?
Niezapominajko no wypisz wymaluj co u mnie!! Dokładnie to samo z brzuszkiem!! Zaczęło się we wtorek i po każdym karmieniu jest prężenie, postękiwanie i trwa to dość długo zanim uśnie. Widać, że kupa idzie z wysiłkiem. Masujemy, pionizujemy po jedzeniu, kąpiemy ale póki co bez zmian 😩
-
Moja Oli śpi całą noc. I o dziwo zaczęła zasypiać w swoim łóżku. Drzemek w ciągu dnia raczej nie ma, ale za to śpi od 20 do 7-8 rano.
Mam nadzieję, że to się jej nie odmieniBiegającą-mama lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Będzie łącznie 29 osób. Dzisiaj było chłodniej, jutro tez ma tak byc. Mam sukienke, plaszczyk i rajtki Plus butki niechodki. Do tego czapka A na sali dam jej opaskę
będzie w wózku w kościele, to pod kocykami. I najwyżej na rajstopy ubiorę jej spodnie jak będzie mega zimno. A jak nie to owine nogi kocykiem i już
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Olivkowamama moja mała też spała od 20 do 7 teraz mi się popsuło🤷♀️🤷♀️ mam nadzieję że niedługo się naprawi bo zwariować idzie z tymi nocami.. Zawsze spała u siebie i przychodziła rano a teraz już w nocy przychodzi po ciemku🙈🙈
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko, Dośko, spróbujcie włączyć KOLZYM i robić masaże na kolkę (na yt są), po nich ładnie praca jelit rusza.
Sczesciaro, ja używam ziajki. Jestem zadowolona, nic się małej nie dzieje. Nie należę do takich ludzi co to balsamują i kremują dziecko 3 razy dziennie. Do kąpieli dodaje też połowę tego co piszą. Pewnie w każdym kosmetyku znajdzie się "zły" składnik. Nie dajmy się zwariować 😉
Nina dzisiaj przez te pogodę w ogóle nie ma humoru. Jesteśmy u moich rodziców od rana i tak dziadków poustawiała że mają nic do niej nie mówić 😂 A niech któreś wpadnie na pomysł żeby ją cmoknąć w rączkę to płacz na całego. Jak już kurcze charakterek wychodzi, masakra. Będzie cała ja, a do tego uparta po tatusiu 😁Dośka, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami, nie wiem czy to naprawdę ta pogoda czy o co chodzi ale Szymi dzisiaj to jakiś dramat, mam już zszargane nerwy tak, że muszę go zostawiać na chwilę i wychodzić do łazienki 🤬🤬🤬
Pobudka o 6,potem godzina płaczu bo chce spać ale nie zamknie oczu 🙄
Potem nerwowa atmosfera, jedziemy spóźnieni na sesję a Panicz ryczy całą drogę bo się nie wyspał 🙄
3/4 sesji płakał i strzelał standardowe sfochowane miny, aż się dziewczyna spytała czy on kiedyś się uśmiecha 🤨
Potem w domu ryk bo zasnął w drodze powrotnej ale trwała zbyt krótko, a ja dodatek dałam mu przed snem butlę z jedną miarką Bebiko HA. Obudził się po odziwo 1,5h ale z histerią, która trwała do teraz, zasnął na moich rękach...
Wtf, pogoda, skok jakiś znowu czy ki chuj, ale jestem dziś na skraju🤬 -
Mam nadzieje, ze zadna z Was nie przebije mnie w skali „złego dnia”...
Dowiedzielismy sie dzis, ze tesciowa ma guza na plucach. Czeka ja biopsja, ale lekarz nie pozostawia zludzen.
Kobieta, ktora nie pali, zdrowo zyje, nie ma nawet 50 lat... Nie moge sie otrzasnac.
Na dodatek mały dzis wyjatkowo malo sie rusza i jeszcze to mnie straszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 17:43
-
.
Jak mam wszystko Dermy. Weledy krem na zimę. Jeszcze nie użyłam. Derma jest od pierwszych dni.
Ja jej uzywam, bo ma duzo certyfikatow, w tym onlologiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 22:09
Nikodemka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny z hiperlaktacją zastanawialyście się może nad oddawaniem mleka do Banku Mleka Kobiecego?
Nie wiem, jakie warunki trzeba spełniać, ale może ktoraś będzie chętna 😉
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemko, Magda przykro mi z powodu chorób najbliższych 😔 to takie trudne i bolesne sytuacje... przesyłam trochę otuchy od siebie 😙
Talku ja krem na niepogodę i wiatr i mam też olejek, chętnie popróbuje inne z tej serii jak Jurek będzie doroslejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 18:29
talku lubi tę wiadomość