Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex mam tak samo!
Talku dokładnie tak jest.. samemu się lepiej zorganizować, zaplanować niż z pomoca:p ja sama z dziećmi do 15,później i ćwiczę i poszyje i dom ogarnę a jak w domu wszyscy czy mama do pomocy całodniowe to dzień minie i tyle z tego.
Biegająca super!!! Gratki i zazdro!
Olivkowa dajesz !!!!talku lubi tę wiadomość
-
Olivkowa - aaa! Kciuki! Melduj sie nam cala i zdrowa ze zdjeciem malucha
Malinowa - ja bralam Lactulosum w szpitalu na te zaparcia, jest bezpieczne i mi pomoglo.
Przedszko - to jest dokladnie ta zawieszka, ktora wkleila Coma
Coma- nawet nie wiesz jak mi sie podoba imie Waszej coreczki! Cudne.
Musze obczaic ten wozek, o ktorym piszecie. Mam w glowie, ze kupujemy Baby Design Dotty, ale tez chce jeszcze pojezdzic roznymi na zywo.
U nas kwestia wyprawki stoi w miejscu i tak zostanie minimum do grudnia, bo na pierwszym miejscu jest mieszkanie. Chyba, ze trafie na jakas mega okazje w czarny piatek
Dzis caly dzien spedzilismy z tesciowa, jutro ma tomografie, wynik bedzie od razu, trzymajcie prosze kciuki.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej, staram się czytać na bieżąco, ale ostatnio różnie z tym bywa. Dlatego niestety nie odniosę się do wszystkich
Nikodemko, będę jutro trzymać kciuki za teściową! Obyś znalazła teraz wsparcie w mężu!
Olivkowa, trzymam kciuki!
U mnie nic na razie porodu nie zapowiada. Czop na swoim miejscu. Skurczy nie ma. Czasem mam takie wrażenie, jakby łebek Skrzacika był w połowie drogi na zewnątrz, ale to tylko wrażenie, które na nic się nie przekłada.
Sprzątam, chodzę na spacery, ćwiczę jogę i spotykam się z koleżankami. I dużo śpię.
Bardzo bym chciała już poznać Skrzacika, ale to stworzonko wie, że rezerwację w brzuchu ma do 15.11 i chyba zamierza ją wykorzystać do ostatniej chwili -
Nikodemka wrote:A powiedzcie mi, czy ktoras z Was miala okazje pojezdzic Bebetto Luca? Bo jeszcze on mnie kusi
Ja miałam okazje ... fakt faktem jeździłam nim po sklepach kilku w których byłam i oglądam wózki ale zawszeponaginalam amortyzatory, zwrotność sprawdziłam itp.
Co jest zaleta to to ze dużo ma w pakiecie, materiały super i stelaż tez wytrzymały podobno.
Mankamentem który słyszałam to to ze do torby nie da się dużo naładować (chyba 3 albo 5kg max) a jak ładują więcej to się często zaczep urywa noo ale napisane jest ile ładować możnano i trochę ten pałąk przy koszu jest dziwnie umiejscowiony no ale taki urok
Co jeszcze w samym bebetto fajne to reklamacja czy naprawa jest w opcji „ door to door „ czyli zgłasza się naprawę, przyjeżdża kurier i po dwóch dniach przywozi wózek z naprawy lub nowywarto kupić wózek wtedy w sklepie stacjonarnym żeby moc na te dwa dni wypożyczyć wózek od nich-ja tak ze sklepem się umówiłam
Co dla mnie w samym modelu było ważne to pompowane i duże koła i dobre regulowane amortyzatory. Mieszkam na wsi, niedaleko jeziora i lasu wiec zawieszenie musi być porządne żeby redukować wstrząsy. Niestety wózki typu Mutsy odpadają na takie warunki-to typowe mieszczaki.
A zamówiłam nawet ten wózeki czekam na ten pojazd mojego ksieciunia
zamówiłam Luca Pro 02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 20:50
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
A jak to jest z tymi skokami rozwojowymi? Dziecko robi się marudne kiedy już nabędzie nowe umiejętnośc, bo się ich wystraszyło i układ nerwowy nie daje rady, czy najpierw jest cycuś rodziców a później pokazuje co ogarnęła w czasie przylepiania się?
Bo po porannym brzuchu nie ma śladu, ale cały czas chce być między nami. W sobotę ogarnęła oglądanie rączki i podnoszenie pupy przy wykopie nóżkami, a dzisiaj zakończyła karierę gugaczka i buubacza i na wszystko się dziwi wciągając powietrze i popiskuje sobie.
Wczoraj wciągnęliśmy 3 odcinki Żmijowiska. Niby ok, ale w niektórych momentach gra aktorska kuleje. 1 sezon Belfra w porównaniu był super dopracowany. Nonka polecała jeszcze inny serial w tych klimatach. Pamiętacie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madzia, ale śmiesznie się to ogląda, że Jerzyk zaraz będzie miał suwaczek w połowie drogi do pierwszego roczku! ♥️ Kurcze, 5 miesięcy temu to były emocje, tak naprawdę zainaugurowałaś nam na fioletowej stronie porody online hehehe 😁
Nikodemko, a projekty i wizje kuchni i lazienki już macie? To takie najbardziej wymagające pomieszczenia.
I śliczne te drewniane zawieszki na smoka 😍Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami u nas było tak że po bardzo złym dniu ( płacz , marudzenie itp) potem nagle super chłopak plus umie coś nowego, z każdym kolejnym skokiem wydłużał się cZas marudzenia , na ok 2 lata miał może cały tydzień jeczydupki a potemz dnia na dzień super koleś i całymi zdaniami opowiada. Ale pewnie u każdego dziecka inaczej , mam koleżankę która twierdził ze jej syn nie miał żadnych skoków ani buntów
Co do serialu to " ślepnac od świateł"
Nikodemko kciuki za jutrzejsze dobre wiadomości .Lami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Martek w ktorym szpitalu rodzisz?Masz swoja polozna?
-
Nikodemko, ja jeździłam w sklepie i dla mnie to Bebetto słabo się prowadzi, jakoś tak ciężko. Ale to pewnie dlatego, że oglądałam już Espiro i Britax które płyną a nie jadą. Przyjaciółka ma Bebetto Luca i już sw razy był na reklamacji z powodu zacinania się wypięcia nosidła a potem coś z atmoetyzacja.
I miałam mętlik w głowie, zapisałam się na FB na grupę wózkowa i tam większość odrazą Bebetto, więc się nie zdecydowałam.
Wow, piękna łazienka. Bardzo w moim stylu. Mam podobne płytki na podłodze, tylko pociągneliśmy je jeszcze na ścianę 😊
Kijanko, fajnie, że masz dobre samopoczucie na tej końcówce. Tak naprawdę to Skrzacik ma jeszcze +/- 2 tygodnie żeby wyjść więc z pewnością z listopadzie przyjdzie na niego pora 😊 -
Mogłam poczekać z tym wózkiem na Wasze testy w terenie 😀😀 ale wierzę, że to solidny model, ma dużo pozytywnych opinii. I też mi się podobało że jest tak bogato wyposażony.
Dzisiaj debatowałam pół godziny nad kolorem i wybrzydzałam, a że to M kupował to podjął decyzję raz dwa i wybrał Purple Rain. Mam nadzieję że w tym Espiro sprawdzi się też spacerówka bo nie chciałabym zamieniać już na inny wózek. Dobrze jakby młody pojeździł dwa lata a potem Helenka 😁😁😁