Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, my tej nocy spac nie mogliśmy. Aluś zasnął koło 2 w nocy 😩 i o 5 pobudka😦 wiec to będzie ciekawy dzień 🙈
-
Co do wózka, to ja dużo jezdze autem z Jurkiem i powiem Wam, ze moze moj wozek nie ma super wypasionych amortyzatorow, bo jest mieszczuchem na maksa, ale moge go rozczlonkowac i zlozyc jedna reka, po czym jedna reka wladowac do bagaznika podczas gdy w drugiej trzymam drącego sie Jurka 💁🏻♀️
Poza tym ma jak dla mnie tez inne zalety, ale rozumiem, ze wiekszosc lubi te duze wozki.
I jeszcze, ja podejrzewam, ze my w styczniu bedziemy smigac juz w spacerowce i dzieki temu, ze mam maly wozek nie musze juz szukac drugiego wozka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 07:36
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Jejku Beti, ale Ci wspolczuje... Nie ma na te wymioty jakiegos bezpiecznego leku?
Bo przeciez ja tylu lekarzy przerobilam i zaden nie chce nic dac
Teraz w pt mam wizyte u tego mlodego ale on powiedzial,ze te czopki nie sa bezpieczne dla dziecka.
Tylko ja sie boje ,ze w szpitalu w koncu skoncze -
Beti, ogormnie współczuję, ale doskonale wiem co czujesz. Może średnio Cię to pocieszy, ale TO MINIE. I to była jedyna myśl która momentami trzymała mnie przy życiu.
Na etapie 16-17 tygodnia jak ktoś pytał jak się czuję odpowiadałam "nieźle" po czym pół godziny później biegłam do toalety. I ta osoba zdziwiona "ja to nieźle się czujesz jak ciągle wymiotujesz?!" Ja już nie wiedziałam jak go jest czuć się inaczej, jak to jest nie wymiotować. A jak kibel był trzy raz a nie trzynaście to mówiłam że czuje się nieźle 😂😂
Teraz jak czytam o tych brzuchach i kupach i karmieniu piersią to też mam myśl "to kiedyś musi minąć, to tylko taki etap w życiu noworodka" 😉
Magda, dlatego dobrze że rynek oferuje tyle modeli wózków. Każdy wybierze coś dla siebie 😉 -
Magda - mbc wrote:Beti, a dzis jak sie czujesz?
Juz nawet cukru sobie nie sprawdzam bo to i tak nic nie da -
Olivkowa moje gratulacje! Witaj Kuba na świecie 😊😘
Nikodemko kciuki dzis za Twoja Teściową! Musi być dobrze!
Oj Beti, Beti jak ja Ci współczujęcieszę się, że mnie ominęły te ciężkie początki, bo na prawdę nie mogę narzekać.. trzeba myśleć, że to lada moment minie tak jak pisze Talku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 07:48
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Nona wrote:u mnie 8dc i wciaz krwawie. Po Acardzie bardziej sie leje? U mnie chyba tak. Ale plamien nie bylo. W tym tygodniu moj ma isc do andro. Dam Wam znac.
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
talku wrote:Beti, ogormnie współczuję, ale doskonale wiem co czujesz. Może średnio Cię to pocieszy, ale TO MINIE. I to była jedyna myśl która momentami trzymała mnie przy życiu.
Na etapie 16-17 tygodnia jak ktoś pytał jak się czuję odpowiadałam "nieźle" po czym pół godziny później biegłam do toalety. I ta osoba zdziwiona "ja to nieźle się czujesz jak ciągle wymiotujesz?!" Ja już nie wiedziałam jak go jest czuć się inaczej, jak to jest nie wymiotować. A jak kibel był trzy raz a nie trzynaście to mówiłam że czuje się nieźle 😂😂
Teraz jak czytam o tych brzuchach i kupach i karmieniu piersią to też mam myśl "to kiedyś musi minąć, to tylko taki etap w życiu noworodka" 😉
Magda, dlatego dobrze że rynek oferuje tyle modeli wózków. Każdy wybierze coś dla siebie 😉
prawda!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Madzia od rana w miare ok.To co zjem teraz to zostaje.Wieczorem chodze spac głodna.Nawet jablka wczoraj nie przyjełam ,nic od razu kibel.
Juz nawet cukru sobie nie sprawdzam bo to i tak nic nie da
A duzo staracilas z wagi?
Ja na początku to miałam patent żeby jeść do tej pory aż nie zaczną się mdłości. Nawet sobie zapisywałam od której się w tym tygodniu zaczynają. Potem już tylko dużo piłam. Ważne jest żebyś piła tyle ile dasz radę i wszystko co czujesz że Ci podejdzie.
A potem odkryłam że nie zwracam grejpfrutów i południu/wieczorem zjadłam grejpfruta. Poprosiłam też lekarza żeby częściej mi dawał skierowanie na badania krwi żeby sprawdzić czy nic się nie dzieje. Dziecka nie zagłodzisz, ale Ty musisz monitorować swoje wyniki. -
Beti przestanie oddawać do klopa bombową mieszankę,
Wnet jak napisze dla staraczek piękną rymowankę.
Malinka też do rymowanki została zobligowana,
a jej nie ma, mimo że szukam zawsze na forum z rana.
Trzeba Was brzuszkowe trochę do pracy pogonić,
Bo rymowanka to tradycja i do niej mianowania nie można na kogoś innego zgonić.
Nasze najdzielniejsze staraczki na brzuszki okrągłe czekają
A dzięki rymowankom zawsze nowych mocy dostają!
🐵🐵🐵Cytrynowy sok, Nona, tęczova, Słoneczko123, blair., alex0806, madziorek86, Malinowa91, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko Bebetto składa się szybko i łatwo, ja codziennie zapylam z drugiego piętra po schodach z gondolą, z auta wyciągam stelaż, wpinam, wypinam itd.
Tylko warto popatrzeć na modele, w których stelaż składa się ze spacerówką, my chcieliśmy kupić Tito ale pakowanie na siedzenie auta siedzenia wózka jakoś nie mieściło mi się w głowie
Mi zależało na długiej i głębokiej gondoli. Mimo, że wg USG Szymi miał być chudym i małym Kurczakiem, to teraz mając 66cm jak go ubiorę w czapę i coś cieplejszego to nie ma zbyt dużo miejsca na długośća Bebetto ma największe gondole :p
Tak więc luty/ marzec na pewno nas czeka kombinowanie ze śpiworkami w spacerówce:
Ale nie namawiam bo trzeba sobie kupić wózek, który będzie pasował Wam:) my jesteśmy zadowoleni -
Kubusiu witaj na swiecie! ❤️❤️❤️
Niezapominajko - wow, dzieki za ten post! Wszystko zanotowane
Domi - ja patrze na Bebetto Luca Pro i podoba mi sie wlasnie te skladanie razem ze spacerówką i składana gondola. Dla mnie to mega ważne, bo wozek prawdopodobnie bedziemy trzymac w komorce lokatorskiej, w ktorej nie zmiesci sie w calosci, bede musiala go skladac i rozkladac. -
Kto nie jadł śniadania, Szymek poleca serdecznie paluszki 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 12:03
Nona, Malamia, Biegającą-mama, tęczova, Słoneczko123, przedszkolanka:), blair., Nikodemka, Arashe, Szczęściara, miśka, alex0806, madziorek86, Dośka, Malinowa91, talku lubią tę wiadomość