Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ja mam Bebetto Luca, Bebetto prowadzi się małym palcem lewej ręki we wszystkich kierunkach.
Ja jestem mega zadowolona, w przypadku tej firmy reklamacje są bezproblemowe, a jeśli chodzi o opinie w necie, jak to ujął sprzedawca w sklepie "firmy prześcigają się w krytykowaniu konkurencji".
Ja za to codziennie chodzę z psiapsiółą na spacery, która ma Espiro Next i Bebetto jest bardziej zwrotny naszym wspólnym zdaniem. Choć jeśli chodzi o design jest bardziej dopieszczone Espiro.
Olivkowa, kciuki!!!!
Nikodemka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Hihi Nikodemko, to też była moja inspiracja na wc ♥️ ostatecznie trochę pomieszałam z inną inspiracją z pinteresta i wyszła podłoga drewno, szare cegiełki do 1,5m i głęboki granat na ścianie. Z łazienką mamy cały czas wyzwanie, już 2 razy oddawaliśmy płytki na ścianę 🤣 Dobrze, że mój chłop to oaza spokoju. Wtopił tekstem "to ty jesteś Dorota Szelongowska, więc wybieraj" 😂
Kuchnie też mam ikea, chciałam bodbyn szarą, ale wykorzystalibyśmy budżet, więc wyszedł knoxhult szary.
Pięknie będziecie mieli 😍 A roboty już ruszyły?
To jest takie super że są te programy wnętrzarskie i pinterest. Obwiniam za ich brak to, że łazienka moich rodziców jest cała w jesienne listki 😂😂😂Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:Nikodemko ja mam Bebetto Luca, Bebetto prowadzi się małym palcem lewej ręki we wszystkich kierunkach.
Ja jestem mega zadowolona, w przypadku tej firmy reklamacje są bezproblemowe, a jeśli chodzi o opinie w necie, jak to ujął sprzedawca w sklepie "firmy prześcigają się w krytykowaniu konkurencji".
Ja za to codziennie chodzę z psiapsiółą na spacery, która ma Espiro Next i Bebetto jest bardziej zwrotny naszym wspólnym zdaniem. Choć jeśli chodzi o design jest bardziej dopieszczone Espiro.
Olivkowa, kciuki!!!!
Czyli co osoba to inna opinia 😊😊😊
Ja akurat czytałam na grupie na FB, raczej więcej tam matek niż firm (chyba że ktoś wykupił negatywne opinie) i trochę się wystraszyłam ilość negatywnych, aż czasami wręcz napastliwych opinii o całej marce Bebetto i rezygnowałam.
Bebetto jest chyba lżejszy niż Espiro.
A w ogóle ostatnio popularnością i pozytywnymi opiniami cieszy się firma Jedi, modele Fyn albo Koda. Ale w moim sklepie woskowym go nie mieli do przetestowania. A szkoda. -
talku wrote:Czyli co osoba to inna opinia 😊😊😊
Ja akurat czytałam na grupie na FB, raczej więcej tam matek niż firm (chyba że ktoś wykupił negatywne opinie) i trochę się wystraszyłam ilość negatywnych, aż czasami wręcz napastliwych opinii o całej marce Bebetto i rezygnowałam.
Bebetto jest chyba lżejszy niż Espiro.
A w ogóle ostatnio popularnością i pozytywnymi opiniami cieszy się firma Jedi, modele Fyn albo Koda. Ale w moim sklepie woskowym go nie mieli do przetestowania. A szkoda. -
Czuje rozdarcie
Musze sie niedlugo wybrac na testowanie wozkow na zywo.
Domi - jak ze skladaniem Bebetto? Sprawnie idzie?
Lami - opis Twojej lazienki brzmi mega! Pokaz fotke jak skonczycie, chocby na priv
Ja uwielbiam te mieszkaniowe sprawy... Zeby jeszcze nie bylo budzetowych ograniczen, to szalalabym z wyobraznia.
My bierzemy kremowa Bodbyn i witrynke i szafke rtv z serii Liatorp do salonu, zeby ze soba gralo. Ogolnie Ikea rzadzi, nie chce sie nam krecic. -
Ja dzisiaj od 15 przytulam kibel 😭😭😭
Nie mam juz sily...serio 😭 -
Kuba ur 11.11 o 22:59 przez cc. 4kg i 57cm.fota jutro, mnie telepie po znieczuleniu.
Ogólnie to wszyscy tu przekonywali mnie do cc od początku. Skurcze krzyżowe i podjęłam decyzję.
Cieszę się, że już po
Kijanka, Cytrynowy sok, blair., Niezapominajka2, przedszkolanka:), Pestkaa, Lami, Malinowa91, talku, Ani0nka, Magda - mbc, tęczova, miśka, Szczęściara, madziorek86, Beti82, Nona, Domi_tur, tere-fere, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, Arashe, coma, alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Lami wrote:Madzia, ale śmiesznie się to ogląda, że Jerzyk zaraz będzie miał suwaczek w połowie drogi do pierwszego roczku! ♥️ Kurcze, 5 miesięcy temu to były emocje, tak naprawdę zainaugurowałaś nam na fioletowej stronie porody online hehehe 😁
Nikodemko, a projekty i wizje kuchni i lazienki już macie? To takie najbardziej wymagające pomieszczenia.
I śliczne te drewniane zawieszki na smoka 😍
haha 💙 teraz mogę Wam zrobić zęby online, chcecie? 🤣💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Olivkowa, gratulacje
daj dzisiaj znać jak się czujesz. Dorodny Kubusiu witaj na świecie 😍😍😍
Niezapominajko, ale fajny post i ściągawka. Zapisałam sobie stronę żeby później wrócić. Wczoraj właśnie oglądałam te tetry i flanele od mamagin i się zastanawiałam nad zakupem.
Świetnie że Zosia taka spokojna 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 06:55