Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivkowa, czas zmienic nick na OlivkowoKubusiowa 😊 gratuluję i czekam na fotki Kubusia!
Ja mam dzis totalny zjazd psychiczny, bo byliśmy wczoraj u kuzyna i jego żony, z którą w sylwestra umawiałyśmy się na spacer z wózeczkami w tym rokuu nich urządzony pokój czeka już na swoją lokatorkę, a my jesteśmy od celu chyba jeszcze dalej niż byliśmy wcześniej... od 2 dni już plamię tracąc wiarę we wszystko.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Taaa... biorę 150 przez mutacje. Pewnie plamię tak wcześnie przez endomendę“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Beti nie wiem czy pisałaś z agge z różu o tych mdłościach bo nie mam czasu zaglądać , ona cała ciąże wymiotowala. Wiem że przyjmowała leki, bo by nie dała rady, zwłaszcza, że ma starsze dziecko.
Oliwkova gratulacje dla Ciebie i Kubusiapoznawajcie się i odpoczywajcie
-
Niby dr W twierdzi, że heparyna dopiero w ciąży, bo mam obie mthfr hetero i czynnika V R2 też hetero, ale endomendy w pochwie też nie widział, więc moje zaufanie do niego lekko podupadło
a co dr Magda i jej heparynowa asystentka Lami sądzą?
Dodam jeszcze, że po laparo profesorek, prawdopodobnie ze względu na żylaki w rodzinie i moje lekko "kolorowe" nóżki, faszerował mnie clexane, gdy sąsiadki szpitalne miały święty spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 10:30
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja myślę Tęczova że koniecznie heparynka! Większość mówi że po teście jak nie było poronień do tej pory. VR2 to trombofilia wiec lepiej brać! Wy będziecie mieli inseminację niedługo?
tęczova, PierwiastkaZuza lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, czy ja na tym etapie mogę nie czuć ruchów od wczoraj popołudniu? Młody się mało rusza albo nawet wcale.
Na 17:00 mam wizytę u lekarza, taką na cito. Ale od wczoraj od 16-17 prawie w ogóle go nie czuję.
Może normalnie bym nie zwracała na to uwagi ale po tym plamieniu z soboty lekarz mówił żebym siebie obserwowała więc obserwuje i oczywiście jestem trochę tym wystaraszona -
Wszyscy bagatelizują to R2, bo to przecież nie Leiden, robiłam niby jakieś badania na krzepnięcie, o których pisałyście, no i były w normie, ale ja się nie znam. Inseminację mamy w tym cyklu, jeszcze pewnie w listopadzie, na aromku od Blair (😘😘😘).
Czytam sobie o trombofilii (bo po co pracować nie?) - czy fakt, że miałam kosmiczną homocysteinę (bodajże 12 czy 13) może łączyć się z trombofilią? ANA miałam ujemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 10:54
blair. lubi tę wiadomość
talku wrote:Dziewczyny, czy ja na tym etapie mogę nie czuć ruchów od wczoraj popołudniu? Młody się mało rusza albo nawet wcale.
Na 17:00 mam wizytę u lekarza, taką na cito. Ale od wczoraj od 16-17 prawie w ogóle go nie czuję.
Może normalnie bym nie zwracała na to uwagi ale po tym plamieniu z soboty lekarz mówił żebym siebie obserwowała więc obserwuje i oczywiście jestem trochę tym wystaraszona
Możesz nie czuć. Ja też się stresowałam jak nie czułam na tym etapie, ale moja lekarz mnie zawsze uspokajała, że to jeszcze młoda ciąża, a dzidziuś jest mały. Zjedz coś słodkiego albo napij się wody z lodem, połóż na wznak, ręka na brzuchu i czuwaj. A jak nie to detektor. -
coma wrote:Możesz nie czuć. Ja też się stresowałam jak nie czułam na tym etapie, ale moja lekarz mnie zawsze uspokajała, że to jeszcze młoda ciąża, a dzidziuś jest mały. Zjedz coś słodkiego albo napij się wody z lodem, połóż na wznak, ręka na brzuchu i czuwaj. A jak nie to detektor.
Nie mam detektora ☹️
Nie kupowałam na początku bo nie czułam takiej potrzeby. Jeśli by częściej się zdarzało że młody się nie rusza to kupie ale dzisiaj to jestem w pracy.
I to pierwsza taka sytuacja kiedy on się tak długo nie rusza ☹️
A taka byłam szczęśliwa, że już nie ma żadnych plamien od soboty.
Coma, właśnie zjadłam II śniadanie. Kładę się. I zobaczę czy się ruszy, ale już leżałam po kolacji, po śniadaniu.
Wolałabym nie jechać na IP ☹️🤔
My matki to chyba już mamy martwienie się o dzieci wpisane do końca życia -
Nie tyle z trombofilią to mthrf, bo on upośledza wchłanianie witaminy b6, b9 i b12, dlatego potrzebne są metyle.
Tęczova, zaraz zorganizujemy dostawę, koniecznie bierz zastrzyki przed inseminacją. Lekarze lekarzami, a już wiele przypadków tu było, że działanie na własną rękę przynosiło dopiero sukces.
Temat trombofilii jest nadal nieznany lekarzom i często bagatelizowany.
A bierzesz metyle? Kiedy ostatnio sprawdzałaś homocysteine?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 11:03
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
O wlasnie Beti. Pogadaj z agge! Gdzies mi sie obilo o uszy, ze ktoras z dziewczyn brala jakis lek na wymioty, mozliwe, ze ona.
Przez Was (albo dzieki Wam :d) zamowilam wlasnie pake 100 ciuszkow z olx :d
talku, Malamia, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość