Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze Ci Domi powiem coś, co mi powiedziała moja mama. Jesteś bohaterką, masz w sobie ogromną siłę, że tak walczysz. Większość mam dałaby sobie dawno spokój, ale Ty szukasz, starasz się, działasz.
W pełni rozumiem te mamy, które nie mają siły, odpuszczają, bo kp nie jest priorytetem. Ale to co robisz jest niezwykłe.Nona, Słoneczko123, Nikodemka, madziorek86, blair., Domi_tur, tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:18
rzepakowepole, Słoneczko123, alex0806, Nona, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
Jusci dziękuję za twoją historię! Mam nadzieję że podołam bo nie chciałabym jej odstawić od piersi ale też nie chcę żeby cierpiała. Na razie czekamy na wyniki. Na pewno jak podrośnie to jej zrobimy szerszy panel alergiczny. Na razie prowadzę dietę. Już 3 dni bez nabiału w sumie samego i jest mega poprawa. Od rana tylko 1 kupa z krwią. Zobaczymy co nam rano powiedzą. Mam nadzieję że wyjdziemy i będziemy mogli działać w domu.
Ogólnie jak pracowałam w żłobku to 1/3 dzieci w grupie to alergicy byli. I właśnie głównie nabiał, jajka, gluten. Ale z czasem im przeszło, chociaż właśnie do krwi się nie raz drapali;/ u nas wysypka zanika po posmarowaniu alantanem. Więc nie jest to największy problem bo też jej dużo nie ma. Może się uda szybko to ogarnąć samą dietą i będzie lepiejna razie dzidziuś taki radosny że chyba nawet nie wie, że coś się dzieje. Ma mamę i tatę w szpitalu, na noc tata pojechał do domu. I dzisiaj Wykąpana to szczęśliwa że popływała
kij z tym że przez tę dziurawą wannę zalaliśmy pół sali. Sorry bardzo, taki sprzęt tu mają^^
Ja gorzej znoszę ten szpital niż ona. Oby jutro do domku to będzie lepiej
Jusci jeśli masz jakieś fajne przepisy albo patenty gdzie kupować produkty to z chęcią poczytamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex głowa do góry! Choć w warunkach szpitalnych wiem, że jest ciężko...
W dużej mierze dieta bezmleczna i bezjajeczna to dieta wegańska. Przepisów wegańskich znajdziesz w necie mnóstwo i naprawdę nie będzie źle!Pokarm nie zaniknie, do jedzenia jest naprawdę dużo rzeczy
alex0806, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Dzięki rzepakowe❤️
Niestety w przypadku zabiegu u Orłowskiej, nie chodzi tu o zarośnięcie bo to może się stać i teraz, a o samą głębokość wykonania zabiegu. Widziałam, w którym miejscu jest zrost a w którym właściwe cięcie dzisiaj i mam wrażenie, że poprzedni zabieg to było muśnięcie. Babiak nie chciał komentować tego jak wygląda to poprzednim zabiegu, ale delikatnie ujął to tak, że ktoś chciał pomóc ale bardzo nie wyszło.
No nic, najwszniejsze żeby udało się wszystko doprowadzić do ładu.
Muszę poszukać teraz dobrego neurologopedy, który nam trochę pomoże ogarnąć. Nie chcę żeby moje dziecko sepleniło przez moje zaniedbania. Żeby miało problem z jedzeniem mieszanych konsystencji na raz, nie umiał się całować a wrednym dzieciom nie mogło pokazać języka
Na rozluźnienie atmosfery, wjechał żarcik od doktorka o kształcie jezyczka, gdyż już zostanie lekko serduszkowate. Powiedział, że Szymi w pewnej dziedzinie będzie bardzo sprawny, niektórzy robią specjalnie kolczyki w języku lub go przecinają dla lepszych doznań a mój mały słodki Szymuś będzie miał sprawny jęzorek i branie u dziewczyn 🙄🙄🙄😂Nona, Beti82, Magda - mbc, madziorek86, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie rozkręca się @. Trochę smuteczek, bo mimo że test w niedzielę biały, to sobie powkrecalam że testy kłamią😕
Ale czuję w ten cykl wchodzę z jeszcze większym optymizmem, więc jakiś plus jest;)
Słoneczko, napisałam Ci wiadomość 😊Nikodemka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorelka - polubilam za optymizm w tym cyklu, niech owocuje
Mysle o Tobie za kazdym razem kiedy zagladam do szafki z wyprawka, lisek siedzi na górce bodziaków.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jesteście niesamowite, ogarniacie te swoje maluszki i walczycie, żeby było im jak najlepiej. Naprawdę mega szacunek!
Fiorelko, z takim podejściem z pewnością prędzej czy później (choc wiem, że prędzej!) się uda i już nie będzie tu bezdzietnych lambadziar 😘Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex ja praktycznie bez mięsa, ryb, nabiału i jajek od wielu lat
co prawda nie spr skladow Restrykcyjnie i jak mama zabieli zupę to zjem, ale jakby trzeba było to by się obyło, i wcale nie głoduje, wręcz przeciwnie 😂
Meggs, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Fiorellko, 1dzien cyklu to 1 dzień ciąży 😊 ja tak sobie powtarzałam wszystkie miesiące starań.
Super, że masz takie optymistyczne podejście. Na pewno się uda.
Nona, a Ty kiedy testujesz? Bo to chyba już tuż tuż?
Dziewczyny, czy Wy tych wszystkich lekarzy, specjalistów dla dzieci ogarnia cię prywatnie czy na NFZ? Tak mnie to wczoraj zaczęło zastanawiaćfiorella82 lubi tę wiadomość