X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegajaca mama zainteresuj sie bo powinnas miec darmowe ! Ja mam i prenatalne i polowkowe za free co nie ukrywam mnie cieszy bo za kazda wizyte u gin place 140 zl plus badania w labo wiec sie nazbiera.

Nona polecam wizyte z dzieckiem. Rewelacja. Jesli dziecko jest w miare ogarniete i nie roznosi calego gabinetu to polecam. Moja byla mega zainteresowana. Zwlaszcza ze moja gin sprawila ze wogole mam moja Julke to sobie pogadaly:) no i gabinet jest przystosowany bo osoby towarzyszace bie widza badań tylko gin je wola na usg ;) wiec super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 19:41

Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko - nie tyle co wymusil, ale poprosil o wynik, ktorego nie mialam i stwierdzil, ze podstawa u niego na pierwszej wizycie jest cytologia. No, ale teraz nie ulegne :)
    Jezu, jak ja sie stresuje, niewyobrazalnie! Co minute chce mi sie siku. Nie wiem co Wy musicie przezywac przy wizytach ciazowych :D
    Mam pytanie z ciekawosci - czy jest Bobo test o czulosci 10? A jesli tak, to gdzie go kupujecie? :)

Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Meggs Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobo 25 tez daje rade. Wychwyci nawet mini bete.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Niezapominajko - nie tyle co wymusil, ale poprosil o wynik, ktorego nie mialam i stwierdzil, ze podstawa u niego na pierwszej wizycie jest cytologia. No, ale teraz nie ulegne :)
    Jezu, jak ja sie stresuje, niewyobrazalnie! Co minute chce mi sie siku. Nie wiem co Wy musicie przezywac przy wizytach ciazowych :D
    Mam pytanie z ciekawosci - czy jest Bobo test o czulosci 10? A jesli tak, to gdzie go kupujecie? :)
    z jednej strony to dobrze, że lekarz nie ustąpił, bo Ty tą cytologię zrobiłaś, ale równie dobrze mogłaś jej nie zrobić, więc nie dziwię się, że na ładne oczy bez wyniku lekarz nie uwierzył. Skoro miał się Tobą opiekować, to musiał mieć pewność, że cytologia jest ok, to zwyczajnie odpowiedzialne z jego strony (przynajmniej ja to tak widzę).

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakieś rady na ból plecow tak mnie dziś boli lewy lędźwiowy promieniuje as do pośladka ;( leżenie nie ponaga
    Można termofor ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:03

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja byłam spokojna bo serduszko widzialam tydzien prędzej na nfz.
    Moja gin dzis przy usg powiedziala ze najpierw my na szybko zobaczymy czy wszystki ok , potem zawolamy rodzinkę.
    Ale jak tylko widziala zarodek i ze miga od razu wolała moich i dokladnie sprawdzala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:07

Arashe, Nona lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:41

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uh, wyszlam! Owulacja byla, z lewego jajnika tak, jak myslalam, cialko zolte jest, endometrium spoko 12,2mm. Jesli chodzi o reszte, to mowi, ze obraz usg nie wskazuje na endometrioze, wiec najpierw zaczniemy od hsg i oczywiscie badania nasienia. Jesli obydwie te rzeczy beda ok i nie uda sie w kolejnym cyklu po, to mam sie zglosic i bedzie wprowadzac jakas stymulacje. Jesli ona nie poskutkuje, to dopiero laparo.

blair., Szczęściara, XxMoniaXx, Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Mons, Wik89, Ani0nka, Nona, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona kurczę ma chwilkę tylko pomogło nie wiem czy to ból z przeziębienia bo dosłownie czuje jakbym się rozpadała i wszystko mnie boli zimno mi w opór :(

Nikodemko i widzisz są pozytywne informacje :) jest plan to lubię :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo ja termofora bym sie bala uzywac. Ciezka sprawa..

A mnie zas zaczyna bolec gardlo. A mialam az 3 dni przerwy. Zaczyna mi sie 1 ciaza przypominac 2 tyg choroby i tydzien leczenia i znow naokoło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:50

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko pomyslne wiadomosci z wizyty. Bardzo ci kibicuje Ty wiesz i mam nadzieje , wierze ze nie doczekacie badania nasienia.
    Nas tez ciagle odsuwalo cos od tego by go zrobic.. Nieobecnosc profesora, choroba meza ciagle cos nas blokowało az magle sie okazalo iz juz nie trzeba :)

Nikodemka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - no wlasnie, wiem to, ze obraz nie musi wskazywac, a mimo to jest... Zapytala mnie jeszcze czy bolesne miesiaczki mialam od zawsze, czy pojawily sie nagle. Powiedzialam, ze od zawsze, wiec stwierdzila, ze pierwotne bolesne miesiaczkowanie nie jest objawem endomendy, ale ze oczywiscie nie da mi 100% gwarancji i na dalszym etapie laparoskopia wszystko nam powie. Ja sie ciesze, ze nie dowiedzialam sie o kolejnym zroscie, wzroscie miesniaka itp., bo wlasnie tego sie balam. No nic, zrobimy nasienie, hsg i pozniej bede sie martwic co dalej, jesli nie wyjdzie...

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Lami Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, dobre wieści. Też mam nadzieję, że dzisiaj z nasieniem to znak :)

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Nikodemko, endo elegancko :) kurcze, nic tylko bobo test robić :) ten 25 naprawdę jest czulszy niz nie jedna 10 :)

Nona ja bym poczekala z tą cytologia, w ciąży i tak jest obowiązkowa to po co dwa razy patykiem gmerac jak za miesiąc będziesz ciążową cyto robić :)

Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko no i widzisz, wiedziałam ze bedzie dobrze. Twoje endo pozostaje w mojej sferze marzeń.
    Ja juz czekam na marzec, bo luty to moj najgorszy miesiac co roku.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki co nadal sie upieram, ze nie zatestuje do terminu @ :) Ale cos czuje, ze w weekend moge wymieknac.
    Meggs - a ja wierze w cuda, ale ciii... Od marca masz nakaz jedzenia orzeszkow i picia wina! Mi pomaga, bo nie wiem czy pamietasz, ale kilka miesiecy temu tez mialam problem z endo, chyba w pazdzierniku. Zajdziemy razem w marcu. U Ciebie wszystko pieknie sie ustabilizuje, a ja bede po hsg. Urodzimy bobasy pod choinke i tyle!

Lami, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty się raczej na marzec nie nastawiaj :) to kiedy termin @? Budzik sobie nastawie :p

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ