Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegajaca mama zainteresuj sie bo powinnas miec darmowe ! Ja mam i prenatalne i polowkowe za free co nie ukrywam mnie cieszy bo za kazda wizyte u gin place 140 zl plus badania w labo wiec sie nazbiera.
Nona polecam wizyte z dzieckiem. Rewelacja. Jesli dziecko jest w miare ogarniete i nie roznosi calego gabinetu to polecam. Moja byla mega zainteresowana. Zwlaszcza ze moja gin sprawila ze wogole mam moja Julke to sobie pogadaly:) no i gabinet jest przystosowany bo osoby towarzyszace bie widza badań tylko gin je wola na usg wiec superWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 19:41
Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko - nie tyle co wymusil, ale poprosil o wynik, ktorego nie mialam i stwierdzil, ze podstawa u niego na pierwszej wizycie jest cytologia. No, ale teraz nie ulegne
Jezu, jak ja sie stresuje, niewyobrazalnie! Co minute chce mi sie siku. Nie wiem co Wy musicie przezywac przy wizytach ciazowych
Mam pytanie z ciekawosci - czy jest Bobo test o czulosci 10? A jesli tak, to gdzie go kupujecie?Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Niezapominajko - nie tyle co wymusil, ale poprosil o wynik, ktorego nie mialam i stwierdzil, ze podstawa u niego na pierwszej wizycie jest cytologia. No, ale teraz nie ulegne
Jezu, jak ja sie stresuje, niewyobrazalnie! Co minute chce mi sie siku. Nie wiem co Wy musicie przezywac przy wizytach ciazowych
Mam pytanie z ciekawosci - czy jest Bobo test o czulosci 10? A jesli tak, to gdzie go kupujecie? -
Nona ja byłam spokojna bo serduszko widzialam tydzien prędzej na nfz.
Moja gin dzis przy usg powiedziala ze najpierw my na szybko zobaczymy czy wszystki ok , potem zawolamy rodzinkę.
Ale jak tylko widziala zarodek i ze miga od razu wolała moich i dokladnie sprawdzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:07
Arashe, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uh, wyszlam! Owulacja byla, z lewego jajnika tak, jak myslalam, cialko zolte jest, endometrium spoko 12,2mm. Jesli chodzi o reszte, to mowi, ze obraz usg nie wskazuje na endometrioze, wiec najpierw zaczniemy od hsg i oczywiscie badania nasienia. Jesli obydwie te rzeczy beda ok i nie uda sie w kolejnym cyklu po, to mam sie zglosic i bedzie wprowadzac jakas stymulacje. Jesli ona nie poskutkuje, to dopiero laparo.
blair., Szczęściara, XxMoniaXx, Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Mons, Wik89, Ani0nka, Nona, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kozgo ja termofora bym sie bala uzywac. Ciezka sprawa..
A mnie zas zaczyna bolec gardlo. A mialam az 3 dni przerwy. Zaczyna mi sie 1 ciaza przypominac 2 tyg choroby i tydzien leczenia i znow naokołoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:50
-
Nikodemko pomyslne wiadomosci z wizyty. Bardzo ci kibicuje Ty wiesz i mam nadzieje , wierze ze nie doczekacie badania nasienia.
Nas tez ciagle odsuwalo cos od tego by go zrobic.. Nieobecnosc profesora, choroba meza ciagle cos nas blokowało az magle sie okazalo iz juz nie trzebaNikodemka lubi tę wiadomość
-
Teczova - no wlasnie, wiem to, ze obraz nie musi wskazywac, a mimo to jest... Zapytala mnie jeszcze czy bolesne miesiaczki mialam od zawsze, czy pojawily sie nagle. Powiedzialam, ze od zawsze, wiec stwierdzila, ze pierwotne bolesne miesiaczkowanie nie jest objawem endomendy, ale ze oczywiscie nie da mi 100% gwarancji i na dalszym etapie laparoskopia wszystko nam powie. Ja sie ciesze, ze nie dowiedzialam sie o kolejnym zroscie, wzroscie miesniaka itp., bo wlasnie tego sie balam. No nic, zrobimy nasienie, hsg i pozniej bede sie martwic co dalej, jesli nie wyjdzie...
-
Wow Nikodemko, endo elegancko kurcze, nic tylko bobo test robić ten 25 naprawdę jest czulszy niz nie jedna 10
Nona ja bym poczekala z tą cytologia, w ciąży i tak jest obowiązkowa to po co dwa razy patykiem gmerac jak za miesiąc będziesz ciążową cyto robićNikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
Poki co nadal sie upieram, ze nie zatestuje do terminu @ Ale cos czuje, ze w weekend moge wymieknac.
Meggs - a ja wierze w cuda, ale ciii... Od marca masz nakaz jedzenia orzeszkow i picia wina! Mi pomaga, bo nie wiem czy pamietasz, ale kilka miesiecy temu tez mialam problem z endo, chyba w pazdzierniku. Zajdziemy razem w marcu. U Ciebie wszystko pieknie sie ustabilizuje, a ja bede po hsg. Urodzimy bobasy pod choinke i tyle!Lami, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość