Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - nic mi nie mowila o posiewie... Powiedziala, ze jak robimy badanie nasienia w Novum, to zebym od razu zrobila tam HSG. Jutro poszperam i podzwonie A jaki rodzaj hsg jest najlepszy? Mi napisala na kartce, zeby hycosy, cokolwiek to znaczy, bo totalnie nie jestem w temacie.
-
Nona, a gdzie robilas posiew? U swojego gina? Bo nawet nie wiem gdzie w razie czego sie udac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 22:45
-
Do hsg trzeba miec aktualne wyniki posiewu prawidlowe, standardowo chyba wazne sa miesiac. Na wyniki posiewu czeka sie ok tygodnia od pobrania. Dowiedz sie dokladnie w Novum jesli tam chcesz robic i sprobuj wstrzelic tak, zeby pobrac posiew tuz przed okresem to potem tuz po zakonczeniu okresu mozesz isc na hsg jesli wyniki posiewu beda ok. Ale oczywiscie tezymam mocno kciuki zebys juz nie musiala na ten posiew a w kazdym razie na hsg isc. Wiesci z Twojej dzisiejszej wizyty bardzo pozytywne:)) Twoje endo to moje marzenie przylaczam sie do Meggs;)
Pije wino jem orzechy biore garsc witamin i krople i olej z wiesiolka... ciekawe czy cos pomoze
Teczova wlaczylas Acard? Ja kupilam wczoraj ale jeszcze nie biore, zastanawiam sie czy nie zaczac dopiero po owuNona, Nikodemka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śpiochy wstawać ja zaraz w pracy będę i postanowiłam od 1 kwietnia isc na zwolnienie. Na 3 miesiące dyrektorka kogoś zatrudni, a szkoła to wylęgarnia zarazków i bakterii niestety. Szkolnym rodzicom powiem tydzień przed „odejsciem” i dzieciom tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 06:00
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie nieciekawie wczoraj cały dzień bolała mnie jakby szyjka, jak się położyłam spac się nasiliło i poczułam że coś poleciało wiec pobiegłam do toalety a tam cała wkładka w różowej krwi, potem druga wiec decyzja że jadę na IP, na szczęście serduszko bije z ciaza i pęcherzykiem wszystko w porządku, babka długo szukała nie wiedziała do końca te krwawienie, krwiak bez zmian. Dostałam zastrzyk rozkurczowy i znów zwolnienie mam leżeć w łóżku. Dalej krwawię lekko jak w czasie okresu. Więcej nic nie można zrobić, tylko czekać. Mam taki podły nastrój, No nie umiem sobie w tej sytuacji swego pozytywnego nastawienia przywrócić
-
Wiecie , taka sprawa drugorzędna, ale po zatrudnieniu pochodziłam do pracy niecałe dwa tygodnie i teraz nie zapowiada się że szybko wrócę miałam umowę próbna na 3 miesiące wiec nie wiem jak to będzie ... i znów muszę tam dzwonić, bo już im wczoraj mówiłam by grafik ni na marzec robili:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 07:10
-
Biegającą bardzo współczuje tego stresu ale dzidzia najważniejsza będzie wszystko dobrze
Ja za to umieram boli mnie dosłownie wszystko zasnęłam dopiero o 3 głowa, szczeka, uszy, mięśnie No dosłownie wszystko plus okropny kaszel na 11 mam internistę -
Biegająca mama, bardzo mi przykro z powodu stresów. Myślę, że musisz podejść na bardzo dobre usg, żeby poszukali, czy gdzieś nie ma przyczyny jakiejś trudnej do zauważenia. Odpoczywaj teraz.
W związku z pracą myślę, że powinnaś odrzucić myślenie o niej i nastawić się, że do niej nie wrócisz do końca ciąży. Oni ustawia sobie grafik, a ty nie będziesz dokładać sobie stresu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny