X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:45

Nikodemka lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie jutro, bo coś źle ustawiłam na paseczku, ale nic nie zmieniam już :)

Nona lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:43

• Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo pani w aptece powiedziała: mam sporo pomarańczowych i tylko jedną cole. Która dać?
    No to wiadomo jak to zadziałało :D Cholera, wszędzie ukryty marketing. Pewnie colą w ogole się nie sprzedaje i na zapleczu leżały z dwa kartony :D

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegajaca mama, wiem ze latwo powiedziec, ale odrzuc w ogole mysli o pracy i skup sie na sobie i dzidziusiu :) Dobrze, ze od razu pojechalas na IP i, ze z fasolem wszystko gra!

Lami, jejku... Przeciez Ty niedawno robilas test :O Jak ten czas szybko leci, za chwilke bedziesz na porodowce :)

Obstawiam, ze jestem 9dpo i jak na ten etap cyklu, czuje naprawde wyjatkowo dobrze! Pms jakby minal, brzuch czasem zaboli, ale nie tak, jak zwykle no i przede wszystkim cycki nie bola nadal ani troche, co dla mnie jest absolutna nowoscia. Jesli Inofem dokonal takiego cudu, to zle zrobilam, ze go odstawilam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:08

Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko jak dziewczyny pisza - kazda odmiennosc od innych cykli to dobry znak:)
    Fajnie ze juz 9dpo!!!
    Biegajaca, wspolczuje ale na pewno bedzie dobrze, dbaj o siebie a praca probuj sie nie stresowac
    Lami hah tez pamietam Twoje testowanie ale ten czas leci!

Lami lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, Nikodemko, za chwilę tak będziemy pisać o Was :)

Nikodemko, to może warto wrócić chociaż do jednej saszetki? :)

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - Chyba faktycznie wroce do jednej saszetki od nowego cyklu. Zawsze 9dpo bylam nie do zycia, a teraz nowa jakosc :)
    Mam tylko nadzieje, ze to nie on byl sprawca przesuniecia owulacji, ale juz sie nie dowiem.

Lami lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko u mnie też odmienność okazała się ciąża, więc mam nadzieję, że u Ciebie hsg nie będzie już potrzebne :)
    Biegająca mama, nie przejmuj się praca, najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze!
    Lami dobrze wiedzieć, że cola absolutnie. U mnie w labie mówią by wcisnąć pół cytryny, nie jest dobre ale ujdzie jakoś. Wiadomo że z każdym lykiem coraz gorzej

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca mama rozumiem, że Ci głupio wobec nowego pracodawcy, ale serio nie ma co się tym aż tak przejmować, taka sytuacja i już, życie. Teraz Ty i kropek jesteście najważniejsi.

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, a Ty jesteś już po prenatalnych?? jeśli tak to całkowicie mi to umknęło..

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Ja za to umieram boli mnie dosłownie wszystko zasnęłam dopiero o 3 głowa, szczeka, uszy, mięśnie No dosłownie wszystko plus okropny kaszel na 11 mam internistę

jeju... to nieciekawie... trzymaj się, zdrowiej..

• tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:22

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona czy bralas gynoxin albo cos innego dopochwowo na te infekcje i czy w zw z tym bralas potem jakies preparaty na odbudowe flory bakteryjnej ? Nie wiem czy brac, lekarz nie zalecil, mowil ze moge jakis preparat z kwasrm mlekowym ewentualnie wziac ale czytam ze takie ph nie jest dobre dla staran:D

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - przeciez 12dpo bylo u Ciebie zagniezdzenie, co Ty! :D albo owulacja byla pozniej :)
    Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na ciaze. Jesli metody nie zadzialaly, to cos to znaczy :d

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja was tak czasami czytam to podziwiam za ta wiarę:) Kibicuje wam wszystkim i gratuluje zafasolkowanym :) Za to ja powinnam dostać medal za bycie pesymistką wszystko od negatywnie :p
    A i jeszcze jak już się tak wtrącilam to mogę się wypowiedzieć co do bakterie mi lekarz też nie zalecił brania preparatu na odbudowę, na kontroli powiedział że jest wszystko ok myślę i czuje że jednak wszystko wróciło po ok 2 tygodniach właśnie moze dlatego że nie brałam nic po nyscyrynie czy jakoś tak :)

• tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:46

‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ