X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:45

Nikodemka lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie jutro, bo coś źle ustawiłam na paseczku, ale nic nie zmieniam już :)

Nona lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:43

• Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo pani w aptece powiedziała: mam sporo pomarańczowych i tylko jedną cole. Która dać?
    No to wiadomo jak to zadziałało :D Cholera, wszędzie ukryty marketing. Pewnie colą w ogole się nie sprzedaje i na zapleczu leżały z dwa kartony :D

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegajaca mama, wiem ze latwo powiedziec, ale odrzuc w ogole mysli o pracy i skup sie na sobie i dzidziusiu :) Dobrze, ze od razu pojechalas na IP i, ze z fasolem wszystko gra!

Lami, jejku... Przeciez Ty niedawno robilas test :O Jak ten czas szybko leci, za chwilke bedziesz na porodowce :)

Obstawiam, ze jestem 9dpo i jak na ten etap cyklu, czuje naprawde wyjatkowo dobrze! Pms jakby minal, brzuch czasem zaboli, ale nie tak, jak zwykle no i przede wszystkim cycki nie bola nadal ani troche, co dla mnie jest absolutna nowoscia. Jesli Inofem dokonal takiego cudu, to zle zrobilam, ze go odstawilam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:08

Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko jak dziewczyny pisza - kazda odmiennosc od innych cykli to dobry znak:)
    Fajnie ze juz 9dpo!!!
    Biegajaca, wspolczuje ale na pewno bedzie dobrze, dbaj o siebie a praca probuj sie nie stresowac
    Lami hah tez pamietam Twoje testowanie ale ten czas leci!

Lami lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, Nikodemko, za chwilę tak będziemy pisać o Was :)

Nikodemko, to może warto wrócić chociaż do jednej saszetki? :)

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - Chyba faktycznie wroce do jednej saszetki od nowego cyklu. Zawsze 9dpo bylam nie do zycia, a teraz nowa jakosc :)
    Mam tylko nadzieje, ze to nie on byl sprawca przesuniecia owulacji, ale juz sie nie dowiem.

Lami lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko u mnie też odmienność okazała się ciąża, więc mam nadzieję, że u Ciebie hsg nie będzie już potrzebne :)
    Biegająca mama, nie przejmuj się praca, najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze!
    Lami dobrze wiedzieć, że cola absolutnie. U mnie w labie mówią by wcisnąć pół cytryny, nie jest dobre ale ujdzie jakoś. Wiadomo że z każdym lykiem coraz gorzej

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca mama rozumiem, że Ci głupio wobec nowego pracodawcy, ale serio nie ma co się tym aż tak przejmować, taka sytuacja i już, życie. Teraz Ty i kropek jesteście najważniejsi.

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, a Ty jesteś już po prenatalnych?? jeśli tak to całkowicie mi to umknęło..

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Ja za to umieram boli mnie dosłownie wszystko zasnęłam dopiero o 3 głowa, szczeka, uszy, mięśnie No dosłownie wszystko plus okropny kaszel na 11 mam internistę

jeju... to nieciekawie... trzymaj się, zdrowiej..

• tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:22

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona czy bralas gynoxin albo cos innego dopochwowo na te infekcje i czy w zw z tym bralas potem jakies preparaty na odbudowe flory bakteryjnej ? Nie wiem czy brac, lekarz nie zalecil, mowil ze moge jakis preparat z kwasrm mlekowym ewentualnie wziac ale czytam ze takie ph nie jest dobre dla staran:D

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - przeciez 12dpo bylo u Ciebie zagniezdzenie, co Ty! :D albo owulacja byla pozniej :)
    Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na ciaze. Jesli metody nie zadzialaly, to cos to znaczy :d

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja was tak czasami czytam to podziwiam za ta wiarę:) Kibicuje wam wszystkim i gratuluje zafasolkowanym :) Za to ja powinnam dostać medal za bycie pesymistką wszystko od negatywnie :p
    A i jeszcze jak już się tak wtrącilam to mogę się wypowiedzieć co do bakterie mi lekarz też nie zalecił brania preparatu na odbudowę, na kontroli powiedział że jest wszystko ok myślę i czuje że jednak wszystko wróciło po ok 2 tygodniach właśnie moze dlatego że nie brałam nic po nyscyrynie czy jakoś tak :)

• tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:46

‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ