Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo pani w aptece powiedziała: mam sporo pomarańczowych i tylko jedną cole. Która dać?
No to wiadomo jak to zadziałało Cholera, wszędzie ukryty marketing. Pewnie colą w ogole się nie sprzedaje i na zapleczu leżały z dwa kartonySzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Biegajaca mama, wiem ze latwo powiedziec, ale odrzuc w ogole mysli o pracy i skup sie na sobie i dzidziusiu Dobrze, ze od razu pojechalas na IP i, ze z fasolem wszystko gra!
Lami, jejku... Przeciez Ty niedawno robilas test Jak ten czas szybko leci, za chwilke bedziesz na porodowce
Obstawiam, ze jestem 9dpo i jak na ten etap cyklu, czuje naprawde wyjatkowo dobrze! Pms jakby minal, brzuch czasem zaboli, ale nie tak, jak zwykle no i przede wszystkim cycki nie bola nadal ani troche, co dla mnie jest absolutna nowoscia. Jesli Inofem dokonal takiego cudu, to zle zrobilam, ze go odstawilamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:08
Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemko jak dziewczyny pisza - kazda odmiennosc od innych cykli to dobry znak:)
Fajnie ze juz 9dpo!!!
Biegajaca, wspolczuje ale na pewno bedzie dobrze, dbaj o siebie a praca probuj sie nie stresowac
Lami hah tez pamietam Twoje testowanie ale ten czas leci!Lami lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami - Chyba faktycznie wroce do jednej saszetki od nowego cyklu. Zawsze 9dpo bylam nie do zycia, a teraz nowa jakosc
Mam tylko nadzieje, ze to nie on byl sprawca przesuniecia owulacji, ale juz sie nie dowiem.Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemko u mnie też odmienność okazała się ciąża, więc mam nadzieję, że u Ciebie hsg nie będzie już potrzebne
Biegająca mama, nie przejmuj się praca, najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze!
Lami dobrze wiedzieć, że cola absolutnie. U mnie w labie mówią by wcisnąć pół cytryny, nie jest dobre ale ujdzie jakoś. Wiadomo że z każdym lykiem coraz gorzej -
Nona czy bralas gynoxin albo cos innego dopochwowo na te infekcje i czy w zw z tym bralas potem jakies preparaty na odbudowe flory bakteryjnej ? Nie wiem czy brac, lekarz nie zalecil, mowil ze moge jakis preparat z kwasrm mlekowym ewentualnie wziac ale czytam ze takie ph nie jest dobre dla staran:DII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova - przeciez 12dpo bylo u Ciebie zagniezdzenie, co Ty! albo owulacja byla pozniej
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na ciaze. Jesli metody nie zadzialaly, to cos to znaczy :d -
nick nieaktualnyJak ja was tak czasami czytam to podziwiam za ta wiarę Kibicuje wam wszystkim i gratuluje zafasolkowanym Za to ja powinnam dostać medal za bycie pesymistką wszystko od negatywnie :p
A i jeszcze jak już się tak wtrącilam to mogę się wypowiedzieć co do bakterie mi lekarz też nie zalecił brania preparatu na odbudowę, na kontroli powiedział że jest wszystko ok myślę i czuje że jednak wszystko wróciło po ok 2 tygodniach właśnie moze dlatego że nie brałam nic po nyscyrynie czy jakoś tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny