Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:22
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Monia mogę przybić piątkę, mój facet tez jest zdziwiony, ze ciąża to nie choroba i powinnam wszystko robić tak jak zawsze chemia nie chemia no czub jak ich mało także nie przejmuj się ❤️
-
Beti, ufaj położnej. Wszytko wygląda dobrze przecież, zaraz pęknie ten 23 mm, tamten wytwór to dwa nałożone na siebie na bank, które albo pękną za jakiś czas albo się wchłoną. Pracuj teraz nad endo! Nie smuć się, wszystko jest dobrze.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kurdę Beti, a co to za gin jakiś z polecenia?? Tylko Ty się nie przejmuj starym dziadem! No a ten 23 mm pęcherzyk?? nie jest źle, a endo kurde to trochę widać taka ruletka, raz mizerne raz grubaśne. Nie załamuj się, ten głupi lekarz wprawił Cię niepotrzebnie w zły nastrój, nie poczułaś się pewnie i bezpiecznie... rozwalił Cię... co za *7%4...
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:36
Julia93, kark, XxMoniaXx, Pestkaa, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Julia, myśmy nie wiedzieli czy wyniki są dobre czy złe, ale leciała dla niego biotyna z cynkiem i selenem, b complex, dodatkowo B12, inofem w czasie owulacji, kwas foliowy, witamina c taka rozpuszczalna z marketu. Chyba o czymś jeszcze zapomniałam.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova u mnie złe mam mega ciężkie przeziębienie Naszczescie temp nie wyżej niż 37,5 za to kaszel aż wymiotny No i bardzo mięśnie bolą i stawy aż spać nie mogę próbuje się ogarnąć domowymi sposobami.
U nas bardzo poprawił ferilman plus po 3 miesiącach a zaraz po 1 badaniu miał kulka śni 39 stopni i zapalenie ucha po 3 miesiącach dużo parametrów się poprawilo -
nick nieaktualny
-
Kuzwa, napisalam mega dlugi komentarz i kliknelam nie tam gdzie trzeba
Kozgo - zdrowka! Odpoczywaj i kuruj sie...
Monia - glowa do gory :* ja tez jestem z tych przejmujacych sie, ale ostatnio jakos sie nauczylam, zeby po klotniach troche poplakac, a pozniej miec „wywalone” . Za chwileczke sie pogodzicie i zapomnisz o tych emocjach. My tez klocimy sie rzadko, ale jak juz to leca talerze
Beti kochana, nie poddawaj sie! Nawet nie wiesz u ilu lekarzy bylam, zeby dowiedziec sie co dalej z moim miesniakiem. Dlatego polecam wizyty profesorskie. Sa drogie, ale tyle ile uslyszalam u Debskiego, nie dowiedzialam sie przez cale zycie od zadnego innego lekarza.
Moj maz postawil sobie cel, ze w marcu zrobi mi dzidziusia :d Wertowal dzis internet w poszukiwaniu nowego suplementu i przerzuca sie z Androvitu na Fertilman. No, ale jeszcze nie mial badania nasienia, wiec tak naprawde nie wie na czym stoi.tęczova, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:23
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Idziesz dziś do internisty, czy coś mi się pomieszało? Kuruj się kochana! U mnie niezawodny na przeziębienia jest obrzydliwy "koktajl" gorące mleko, miód i czosnek i też woda z miodem i imbirem.
Byłam już dała tylko L4 i kazała domowymi sposobami jak będzie bardzo złe to Apap pije te wszystkie mikstury tylko od czosnku tak mnie odrzuca ze od razu rzyg