Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegającą-mama wrote:Meggs niby tak ale moja dwójka zupełnie rożna na razie 😂 Ale nie marudzę , H jak się uśmiechnie czy wpatrzy się we mnie tymi swoimi oczyskami to takie morze miłości się wylewa ze mnie, ze wszystko zniosę
Szczęściaro tak;)Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Talku, wstawię później fotę
no ja mega, rozkręcam cycki na nowo nim
Szczęściaro, tak a odszedł? Ja to czuję, że za jakieś 2-3tyg będziesz się witać z gąską😂
Właśnie wróciliśmy od neurologopedy. Dziewczyny, które karmią butelką i zastanawiają się nad podcinaniem górnego wędzidełka - nie zastanawiajcie się! Ta warga jest mega potrzebna i ważna do prawidłowego funkcjonowania jamy ustnej.
Dostaliśmy mega pozytywnego kopa, choć obecnie siedzę i ryczę bo czuję się jak najgorsza matka roku. -
Lami z córeczką też szybko rozwarcie miałam ale nie pamiętam w którym tyg dokładnie było. Na pewno w 35+5 już miałam bo potem nie miałam wizyt u swojego gina. W dniu przyjęcia do szpitala było na palec a w dzień porodu już na dwa.. Napiszę Wam za kilka dni bo dzisiaj mam mega niskie cukry jak będą dalej spadać to znakiem że coś się dzieje..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Talku może i nie musi.. Może to trwać a może zacząć się szybko. Obym dotrwala jak najdłużej.. Diabetolog powiedziała że jak będą spadać cukry to coś na rzeczy jest.. Jak będą dalej niskie jak dzis to coś zaczyna się dziać.. Będę bacznie obserwować. Jeszcze te skurcze nie są regularne ale dzisiaj to złapał mnie konkretny.. Po tym skurczu pojawiła się galaretka. Najgorsze to to że mąż ponad tysiąc km od domu. Nie wiem czy biedaka już stresować czy poczekać jeszcze na rozwój sytuacji.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )