Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset, Kijanko, wspaniałe się czyta takie wypowiedzi szczęśliwych mamuś. Odzyskałam wiarę, że może się trafić mniej wymagający egzemplarz 😊😊
Meggs, super że tak rozkręciłas laktację. A może nie daj się zwariować i daj Młodemu jeść z piersi ile potrzebuje i zważysz go za 5-7dni zobaczysz czy przybiera. On już jest chyba na tyle duży że się nie zaglodzi i jak te 5minut ssie efektywnie to może mu wystarcza na jedno posiedzenie przy piersi? Ja się nie znam ale tak mi intuicja podpowiada że jak będzie głodny to jest dopomni albo possie dłużej.
Nikodemko, kiedy wyniki krzywej? Trzymam kciuki żeby cukrzycy nie było. Ja też wypiłam tą glukozę bez problemu. Może nie ze smakiem ale na luzie. A ciągle jakieś dramaty czytałam o piciu tej glukozy.
No i kupiłam laktator. Ten z alli. Biedronkę. A Ty?
Kark, ale macie fajnie. Świetnie że się tak dobrze razem bawicie i odpoczywacie 😊 takie spontany są mega fajne.
A ja nie wiem jak się zbiera kupony na alli. Muszę coś klikać? 🤔
Jutro przeprowadzka aaaaa. To już jutro!Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Nona buuu. Kolejny Wasz!
Kark brawo dla Basi !
Reset super,że u Was tak fajnie;)
Talku cieszę się z Tobą z przeprowadzki;D
A ja już po zusie dzisiaj,tesciach ,robię obiad. Druga kawa idzie w ruch bo siedziałam do 1 na Black Friday czekałam. Idę jeszcze ciuchy zamówić i stwierdzam ,że jestem nienormalna bo wydalam majątek w tym roku🙈
Muszę to na macie dzisiaj przebolec 😂😂Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przykro mi z powodu białych testów.
Ja dzisiaj trochę czytałam w necie i wiecie co ja nawet nie słyszałam wcześniej o czymś takim jak dyschezja niemowlęca. Wypisz wymaluj co jest u nas, dotąd myślałam że to bardziej problemy kolkowe 🤔Nona lubi tę wiadomość
-
Ja na promce BF zamawiam mate do jedzonka EZPZ dla malucha i doidy cup. A na olxie poluje na baby set
Dla siebie nic, bo jakos nie mam weny. Ostatnio spodnice zamowilam. Teczova dzieki temu dostala strzykawy w ladnym pudelku 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 14:34
tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Talku - jak zwykle dziewczyny na fejsbukowych grupach robia wiecej paniki niz to warte
Jedyne co, to mnie dupa od siedzenia bolala. Ja tez zdecydowalam, ze kupie biedronke, tylko od razu zaopatrze sie tez w lejki z Medeli, tak jak Domi.
Najwyzej jak nie bedzie dawal rady albo bede miala jakies problemy to wypozycze lepszy, ale licze, ze nie bedzie potrzeby.Magda - mbc, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych zakupów.. Nic nie kupiłam dla siebie😂😂 czuję się jak słonik🐘 za to kupiłam też biedronke na ali😁😁
Dziewczyny starszych dziewczynek powiedzcie mi jaką lalkę bobasa dla 3 latki??Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
No ja tez - kupuje co i tak musze kupic, bo w grudniu trzeba zaproponowac ksieciuniowi staly pokarm do umazania
Daja 15%znizki i wiem, ze nie oszukuja, bo zapisalam cene 2tyg temu.
Moj maz chcial dzis rzeczy do swojego hobby zamowic i tez zapisal cene i dzis cena podstawowa jest cena bf po 20% rabacie 🤣Wik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
My po połówkowych. Maleństwo waży 391 g i jest zdrowe 😍😍😍 Nadal nie chce współpracować z lekarzami i jest strasznie leniwe. Lekarz kazał pochodzić po schodach i zjeść coś słodkiego, ale to za wiele nie dało. Pomierzył tyle ile się dało i wszystko wygląda dobrze ❤️
Maleństwo leży bardzo nisko, uciska mnie i dlatego mam pobolewania w dole brzucha. A do tego szyjka ma tylko 27 mm, do kontroli za dwa tygodnie. Mało się też rusza i lekarz kazał też to kontrolować.
A tutaj mój Skarb pozdrawia ciocie:
❤️❤️❤️
Wczoraj odebrałam też wyniki z krwi i morfologia niestety nie zachwyca, choć nie umiem rozszyfrować czy jest już bardzo źle..alex0806, Szczęściara, Nona, Lami, blair., Malinowa91, tęczova, Magda - mbc, talku, Meggs, Pestkaa, tere-fere, Beti82, Dośka, madziorek86, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Słoneczko ja tu wróżę dziewczynkę bo wiruski Laurowe ;p
Moje dziecię dzisiaj spi pół dnia A ja zamiast się cieszyć to się martwię. Wydawało mi się też że mało je, ale przed chwilą się przyssała na dłużej. Lenimy się i czekamy na ojca. A u mnie chyba okres za pasem bo krzyż mega boli ;(
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko gratuluję zdrowego synka😁😁 długo się ukrywał🤔🤔 rosnijcie zdrowo.. Co do szyjki to może jeszcze się wydłużyć.. Co do morfologi zawsze coś w niej nie tak🤷♀️🤷♀️
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )