Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
talku wrote:Słoneczko, gratulacje
Fajowo że synuś. Od stycznia widzę rodzimy danych synusiów, może nawet Beti urodzi synusia
Malinowa, świetnie, że wynik PAPPA prawidłowy. Ty robiłaś nifty lub inne zaawansowane badania?
Nikodemko, wyszłam dokładnie z takiego samego założenia. Najwyżej jak się nie sprawdzi to 75 zł nie będzie mi szkoda. Odsprzedam
Ja wzięłam ten bez nakładek chłodzących.
I przyszły do mnie zamówione miesiąc temu otulacze bambusowe z alli - piękne i dobra jakość.
A co do BF to ja parę rzeczy zamówiłam ale takich co i tak miałam kupić. Albo do mieszkania albo dla dziecka. Np. pieluchy tetrowe i flanelowe od mamaginekolog. Mam nadzieję że jakoś jest taka dobra jak się internety zachwycajątalku lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj nic nie kupilam a nawet poszlam oddac 😂Kurde jutro ide na bal Andrzejkowy i juz sie boje,zebym tam nad myszla nie wisiala...
Zazdroszcze Wam zakupow na alli ja tam nie jestem ogarnieta 🤔Nona lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Ja dzisiaj nic nie kupilam a nawet poszlam oddac 😂Kurde jutro ide na bal Andrzejkowy i juz sie boje,zebym tam nad myszla nie wisiala...
Zazdroszcze Wam zakupow na alli ja tam nie jestem ogarnieta 🤔
Mnie Nikodemka którymś postem zachęciła i trochę się wkręciłam ale bez szaleństwa.
Ściągnęłam aplikacje i samo poszło 😊
Beti, a jak się teraz czujesz? Coś odpuszczają mdłości?
Udanego balu Andrzejkowego 😉😉
Eksponujesz brzuszek w kreacji czy ukrywasz? -
Czyli nie patrzy sie na normy z labu, tylko tą dla ciezarnych? Byloby cudownie.
Napisze rano do lekarza, ale wiecie jak on sie zna...
-
talku wrote:Mnie Nikodemka którymś postem zachęciła i trochę się wkręciłam ale bez szaleństwa.
Ściągnęłam aplikacje i samo poszło 😊
Beti, a jak się teraz czujesz? Coś odpuszczają mdłości?
Udanego balu Andrzejkowego 😉😉
Eksponujesz brzuszek w kreacji czy ukrywasz?
Nawet jak nie wisze nad kiblem to poprostu zmeczona jestem.Mam nadzieję, ze wysiedze tam.
Raczej bym chciala brzuszek pokazac dopoki jeszcze zgrabny jest 😉talku lubi tę wiadomość
-
Nikodemko mnie tez sie wydaje ,ze cukrzycy nie ma 😊
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:My po połówkowych. Maleństwo waży 391 g i jest zdrowe 😍😍😍 Nadal nie chce współpracować z lekarzami i jest strasznie leniwe. Lekarz kazał pochodzić po schodach i zjeść coś słodkiego, ale to za wiele nie dało. Pomierzył tyle ile się dało i wszystko wygląda dobrze ❤️
Maleństwo leży bardzo nisko, uciska mnie i dlatego mam pobolewania w dole brzucha. A do tego szyjka ma tylko 27 mm, do kontroli za dwa tygodnie. Mało się też rusza i lekarz kazał też to kontrolować.
A tutaj mój Skarb pozdrawia ciocie:
❤️❤️❤️
Wczoraj odebrałam też wyniki z krwi i morfologia niestety nie zachwyca, choć nie umiem rozszyfrować czy jest już bardzo źle..pytałaś o lewa strone?
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Powiem krotko: Jupijej! 🍭🍡🍦🍩=🐷
przedszkolanka:), Wik89, talku, Lami, madziorek86, Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
miśka wrote:Dośka u mojego synka położna stwierdziła dyschezję niemowlęcą
Płacze i pręży się 5-10min przed KAŻDĄ kupą.
Jak dopadnie go podczas jedzenia to odrywa się, albo zaczyna jeść bardzo łapczywie.
Jak zrobi nastaje spokój
Wyobraźcie sobie, że wujek przyjechał w odwiedziny przeziębiony, reszta jego familii została w domu bo chorują! No cholera jasna! Zarazki w domu, a on do miesięcznego dziecka
Na następny dzień Młody 37,7 oraz katar, który trwa już 5dni. Wczoraj pediatra nic nie przepisał tylko powiedział, że u takich maluchów katar trwa 2 tygodnie. Noce to koszmar, aspirator pingo nie daje rady. Najchętniej oddałabym Mikołaja na niańczenie wspaniałemu wujkowi, wrrrrrr
Jak ładnie zasugerować gościom, żeby przychodzili zdrowi?
Serio myślałam, że każdy o tym wie.
Ja piszę albo pytam.czy wszyscy zdrowi. Jak dostaje sygnały że ktoś chory to pisze"zapraszam w przyszłym tygodniu". Nie mam skrupółow.Kijanka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za wszystkie gratulacje 😘
Przepraszam, ale nie odniosę się dziś do nikogo, bo muszę jakoś sobie to wszystko przetrawić.
Przedszkolanko, pytałam i kolejny lekarz to olał... Dobrze, że we wtorek mam wizytę u gin to wtedy o wszystko zapytam. Pierwszy raz pójdę z listą pytań na wizytę.