Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale to wyciskany soczek, a ten gotowany i wszystkie warzywa i owoce zostają w całości. Ale oczywiście wyciskane soki mają z kolei inne właściwości. Ja miałam tylko blender, dlatego dla mnie był to strzał w 10. Stoi na blacie nie muszę się tłuc z szafek i szukać części do robota. Gdybym miała roboty, młynki do kawy, wyciskarki to pewnie bym tego używała. Ale dzięki temu, że nie miałam, to całą miłość do ułatwiania sobie życia mogłam przelać na jeden sprzęt 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Cabrera, a Tobie polecę to co Magdzie rano - zageszczacz na ulewanie z bebilona. Możesz najlepiej w tym jeszcze wieku skonsultować z lekarzem co sądzi. Po pierwsze zero ulewania/chlustaniw, a po drugie dzięki konsystencji mleka "trzyma" dziecko i tak szybko nie głodnieje, a jednocześnie nie jest kalorycznym zapychaczem. Wg instrukcji do butli 100 ml dodaje się małą miarkę, ma 5 kcal. A sam nutramigen w butli 100 ml ma 70 kcal. Także nie dodaje jakoś szczególnie kaloryczności, tym bardziej, że nie daje się dokładnie pełnych miarek mleka.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cabrera wrote:Beti, to rodz na Polnej
a tak serio, to jak będziesz miała pytania, to pisz śmiało
Dzieki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark z córką miałam już prawie 9 kg na plusie a była mniejsza niż synek.. No nic nie przejmuje się na następnej wizycie zapytam..
Jezu dziewczyny jak mnie wszystko boli.. Brzuch się spina kręgosłup boli.. Wykończyć mnie ta końcówka😪😪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja tez mam tylko wyciskarke wolnoobrotowa i blender rozbudowany bosha. Thermo i lidlo miksow nie mamy. Mamy porzadnego wooka bo maz lubi gotowac kuchnie azjatycka i japonska wiec on ma do tego rzeczy.
Do nowej chaty chce natomiast ten piekarnik dual cook. Bo ja wszystko w piekarniku
Nona, VianEthel2 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Szczesciaro - ja bym sie cieszyla z takiej wagi
Mi lekarz od poczatku powtarza, ze jesli dziecko prawidlowo rosnie, moje wyniki tez sa ok, to nic tylko sie cieszyc, ze waga stoi w miejscu.
Moja wlasnie ruszyla. Ze straconych 4kg nadrobilam 2,5 kg, wiec zblizam sie do wagi sprzed ciazy. Po cichu licze, ze jednak nie przybedzie mi nagle 15 kg. -
Szczęściara wrote:Kark mam pytanie do Ciebie. Bo Ty też malutko przytyłaś w ciąży.. Powiedz mi czy lekarz nic nie mówił że tak mało?? U mnie waga stoi w miejscu cały czas 7 kg na plusie tylko.. Młody rośnie bardzo ładnie. Nie chodzę głodna a moja waga ani drgnie😲😲 nie wiem czy się cieszyć czy spawdzic to😒😒
Szczęściaro, ja do tej pory nic nie przytyłam. Mam swoją wagę wyjściową.
Nikt nic nie mówi, ani położna ani lekarz.
Co Cię niepokoi? 7kg na plusie to wydaje mi się ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 14:29
Nona lubi tę wiadomość