Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka wrote:Beti, ja mam łóżeczko i do tego nakładany przewijak i daje radę. Woodies’a
-
Nikodemko, my mieliśmy przez 4 miesiące wanienke z Ikei stawianą na stole. Przez 2,5 miesiąca była super ale Szymi jest długi więc wyrósł 😂 wczoraj kupiliśmy używaną na olx na stelażu i jest super choć dla mnie ciut nisko.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Podpinam sie pod pytanie
Ja nie mam wanny
Narazie wydaje mi sie ,ze na tym stojaku jest chyba wygodnie .Tym bardziej ,ze mozna sobie to do pokoju przeniesc przy takim maluszku.
Ktos tak robi? hahah
ja mam stokke flexi bath, klade ja na podlodze, na ktorej sobie siadam i jest kapanko
przewijak mam na komodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 20:17
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:JUz mi sie lekarz w piatek pytal czy czuje ale mowie ,ze nie jestem pewna
ALe chyba to to haha
Takie bulgotki z jednej strony
No mam nadzieje ,ze to to haha
No dokladnie zwlaszcza dla dziwczynek mam wrazenie ,ze kiczowate hahha dla chłopców ladniejsze sa
Chyba bede odkladac kase i kupie wszystko na wiosne ,bo i tak teraz promocje to sa rzeczy ziomowe a takich nie kupie bo nie mam pojecia jaki rozmiar
U mnie tez sie kochana zaczęlismy bąbelków i bulgotania po prawej stronie brzuchai to było to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 09:31
Beti82 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:U mnie tez sie kochana zaczęlibyśmy bąbelków i bulgotania po prawej stronie brzucha
i to było to
-
No dobra, biore wanienke na stelazu :d Przewijak tez bede miala na komodzie w pokoju malego.
Wik89, talku lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:No dobra, biore wanienke na stelazu :d Przewijak tez bede miala na komodzie w pokoju malego.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
My mamy przewijak na łóżeczku, a kąpiemy w wanience na stole
I jakoś dajemy radę. Niestety małe mieszkanie ;/ Laura już pół pokoju w ekscytacji zalewa, co to będzie później
będę ją chyba kąpać w dużej wannie, bo mega chlapie.
Dzisiaj panna mało spała w dzień i padła o 18.30. Masakra. Jak śpi 11 h to pewnie o 5 zrobi już bajlando...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh afera o brak kolacji u nas tez czesto
bo ja zazwyczaj pozniej niz m przychodze do domu i glodna 😁 ehhh no nic dzis wkurw jutro bzykanko na zgodę 😘
Jusci, dzieki, sprawdze ze swansona. Wiem, ze wazne jest, zeby to byl ubichinol a nie ubichinonNona, jusci lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Malinowa91 wrote:Czytam Was codziennie, ale brak czasu i weny do pisania. Oczywiście znowu przeziębienie, więc jutro wizyta u rodzinnego. Przez te choroby decyduje sie na detektor.. wiec ponawiam pytanie CZY KTÓRAŚ Z WAS MA I CHCE SPRZEDAĆ DETEKTOR?
Ja będę sprzedawać (jest jeszcze na gwarancji)- mam AngelSounds JPD-100S.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nona wrote:Mój mnie wqrwil. Po prostu. Nie zrobił kolacji jak wróciłam 19.30 z dzieckiem z basenu. Tzn zrobił dla dziecka, dla nas nie. Afera. Tak wiem u dentysty był I na zakupach. Niewazne, wieczór z dupy.
No to teraz w ramach rekompensaty robi kolację przez cały tydzień 😊😊
Już mu o tym mówiłaś?
Ah te chłopy i nasze oczekiwania.
Choć mój jakiś w Krakowie spokojniejszy, szczęśliwszy, mniej awanti, robi wszystko o co poproszę na czas i z całkiem niezłym rezultatem. Tfu tfuNona, madziorek86 lubią tę wiadomość