Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, on już bierze witaminy długo..
Załamałam się całkowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 22:31
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Słoneczko wyniki nie są złe. Nieco zanizona morfologia (bo norma od 4%) i ruch postępowy , ale macie duza objetosc nasienia co daje duzo plemników wiec na prawde wynik nie jest zły. Jakie macie teraz suple?
-
Ja upuscilam rano 3 fiolki krwi, zaplacilam 150 zl . za tydzien wizyta.
Oczywiscie jak na złość akurat jak mialam badania to musialo mi sie chciec sikac o 4 tej. O 6.30 oddałam. Powiedziala ze moze byc . gorzej gdybym szla o 2giej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:10
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kark ja bym zrobila zadyme jak nic..podziwiam cierpliwość (ale u mnie to zboczenie zawodowe ;p )
Powiem wam, że mnie kusi zrobić M badanie nasienia i z ciekawości zobaczyć co on tam ma
Szczególnie, że on tylko gorące kąpiele, do tego kom zawsze w kieszeni i laptop na kolanach e pracy i po.
Edit: widzę, że @ przyszłaMi też kiedyś nord okłamał (tylko na odwrót - biel totalna w ciąży), a pink wtedy dobrze pokazał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:47
-
Mój nordtest był szczęśliwy ❤️ A poprzedni cykl tez używałam nordtestow i nawet małego cienia nie było. Macie dziewczyny wyjątkowe siki
tęczova lubi tę wiadomość
-
Teczova
tak jest rodzimy w grudniu.. Jutro do Ciebie dołączę. Testu nie robiłam ale cycki flaczki jajnik na zmianę kłuję. Czyli @ zbliża się. Nawet nie ciągnie mnie żeby wyciągnąć test. Jestem z siebie dumna bo w poprzednich cyklach testowałam już od 11 dpo.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27
Lami, Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova, przykro mi, że @ się zaczyna. Ale może ten miesiąc był potrzebny na regenerację. Zaczynacie teraz pelną parą i będzie piękny prezent pod choinkę
Nikodemko, jak temperatura?
To kiedy która testuje w najbliższych dniach?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero