Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teczova, Szczesciara - czyli zaczniemy razem nowy cykl, tylko, ze ja nie urodze w grudniu, bo HSG zrobie dopiero w kolejnym cyklu... Teraz juz nie zdaze zrobic posiewu i chcialabym sprobowac zalatwic sobie skierowanie i zrobic je na nfz. A ja normalnie nie zajde, czuje to.
Entuzjazm wlasnie mi zgasl. Moj typowy przedokresowy objaw - bol jakbym za chwile miala dostac okresu po pierwszym, porannym siku, dzis sie pojawil. Zaczyna sie tez bol piersi. Nic z tego nie bedzie. Zdaje sobie sprawe, ze objawy przedokresowe i ciazowe moga byc identyczne, ale ja swoje wiem... Jutro pewnie pojawia sie brazowe plamienia.
Nona - przeszlo mi przez mysl, zeby jutro zatestowac, bede 12dpo, ale chyba wole sie wstrzymac i nie psuc sobie dnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 08:22
Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27
przedszkolanka:), Pestkaa, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova widocznie organizm potrzebuje regeneracji. W kazdym razie moja przyjaciolka zaszla wlasnie jakos miesiac-dwa po laparoskopii i tego Ci zycze:) kciuki za ten cykl!
Ja wyciskam sok ale rzadko, z raz na tydzien, czyli pewnie stanowczo za malo:/ brak mi czasu i konsekwencji
Nikodemko trzymam kciuki za II krechy:) pokaz wykres
Szczesciaro - jeszcze nic straconego!tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova - 1 kwietnia to super data, bedziesz mogla wkrecic meza, marzenie haha
Uda sie na pewno!!!
Grejfrut to i moje postanowienie na kolejny cykl, tylko ja tak go nie lubie... Chyba bede musiala dosypywac cukru do soku :d
Moj wykres taki o:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3981d7c73b6d.png
Wybieram sie do lekarza z ta drgajaca powieka, to juz nie jest normalne. Oko zrobilo mi sie mniejsze od drugiego, boje sie, ze to cos z nerwem.tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:28
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Monia póki co ok,zjadłam owsianke nawet. Nie mam wyjścia,zostalam sama z Polą, dzisiaj sklep musimy zaliczyć.
A Ty jak tam?
Nikodemko dobry soczek mmm
A wykres piekny masz!
Przyszedł mi w końcu detektor!!Wik89, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
Hahaha Nikodemka teczova myślałam że ja jakaś stuknieta bo grejpfruta nie zjem ale wycisniety sok wypije i nawet się nie skrzywie. Sami swoi tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 09:09
tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Moj grepfrut lezy i na mnie patrzy od tygodnia
zepsula mi sie wyciskarka i nie odwazylam sie go zjesc tak „po prostu”.
Dobra dziewczyny, jade na zakupy i kupie test. Jak dzis nie pojawia sie plamienia, to sikne, co mi tam.
tęczova, kark, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Tęczova eh.. nie ukrywam oburzenia Twoją @, głupia małpa!
no to co? do boju i nie rób sobie z nasz jaj tego 1 kwietnia
haha powodzenia :*
Nikodemko a Twój połamaniec się postanowił ładnie piąć do górywygląda to obiecująco
Przedszkolanko i co słychać już coś? Ty chudzinka to może już załapiedaj znać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 09:14
tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiecie jak to jest z tymi wykresami... Moja temperatura potrafi spac dopiero 2 dnia @. Przed chwila napadly mnie uderzenia goraca, rowniez moj typowy przedokresowy objaw. Ale juz nie truje, czekam na rozwoj sytuacji
Blair - czyli rodzisz razem z nami w grudniu, max w styczniublair. lubi tę wiadomość