Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:45
-
Lami wrote:A słuchajcie, gdzieś na różu spotykaliście może Sasanke? Ona nam zniknęła po biochemie, trzeba ją tu do nas ściągnąć.
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/marzec-miesiac-dwoch-kreseczek,17586,8.html -
Ku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 11:11
-
Szczęściara wrote:Beti nie miałaś za długiej przerwy od ostatniego posiłku? Mi skakał cukier jak miałam za dużą przerwę między posiłkami.
ja nie wiem co mam robic
-
tęczova wrote:Bardzo mi miło, że mi tak kibicowałyście
jeszcze będziecie miały okazję się wykazać za miesiąc
testuję 1 kwietnia!
Dziewczyny, ile tych grejpfrutów jeść? Może być wyciskany sok?
Ja jadłam jeden co dziennie co drugi bo lubiętylko ja go obieram jak pomelo bez skory trochę roboty ale mam wrażenie ze ta gorycz to od skory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 10:24
tęczova, kark lubią tę wiadomość
-
Blair buuuu,czyli jednak Twój prezent będzie pod choinka
Pestko było serduszko,nawet Pola slyszalabardzo nisko jest ułożone bo skakało między 80-160 ale wiadome bylo,że to to
Co do soku to narobiłyście mi ochoty..może mi sie zechce zrobic ,bo dwa dorodne leżą ;p bo z obieraniem i brudzeniem rak to mi sie bawić nie chce ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 10:43
tęczova, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:28
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Najlepsza metoda na grapefruita, to mały ostry nożyk
bierzesz kawałeczek, przecinasz skórkę w tym miejscu, co jest jakby od środka owoca, ściągasz ją na boki, wywalasz te mini pesteczki i cała gorycz znika
Później po kawałku się elegancko odrywa od skórki. Pychota
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, super, że możecie słuchać serduszka maluszka
Kurcze chyba sobie zamówię, tylko muszę jakaś kryjówkę znaleźć. A słuchajcie słychać tym do samego końca ciąży serduszko? Czy później jak dzieciaczek duży to już nie uchwyci już?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 10:56
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami później też spokojnie
ale jak poczujesz ruchy to juź inny rodzaj spokoju jest
Monia bylas na wynikach? Daj znac jak cukier bo jestem ciekawa. Ja mialam ciut wysoki jak na ciążę ale przypomniało mi się,że jadłam wieczorem kanapki z dżemem to może cos miało wpływ.. -
Ja dziś byłam rano na badaniach i ciekawa jestem czy glukoza nie będzie zaburzona przez te wszystkie słodkie syropy przed smemtylko morfologii noe robiłam bo Bezsensu jak chora zapisałam się na usg we wtorek zobaczyć czy po ten chorobie wszystko dobrze będę spokojniejsza dziś lepiej się czuje chorobowo katar tylko i kaszel meczy ale noc przespana i ból mięśni przeszedł wczoraj wzięłam już Apap bo nie dałam rady za to od rana wróciły mdłości i głód tylko ochoty na nic nie mam
-
Wracam z Rossmana. Kupilam Bobo test i podpaski. Az pani przy kasie pytajaco na mnie spojrzala
Pestkaa, kozgo, przedszkolanka:), Szczęściara, tęczova, Lami, blair. lubią tę wiadomość