Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba w tym szczęśliwym cyklu zapodałam od owu acard 150, a heparyna 0.4 od pozytywnego testu. 150 acardu biorę do tej pory bo tak zalecił tez immunolog.
Lami ja jak nie zdążyłam rano zrobić przed pracą zastrzyku, to raz pamiętam, że wszyscy wyszli z biura a ja wtedy sruuu po zastrzyk i zrobiłam go jak szybko mogłam hah :p czasami zdarzało się, że klulam się w toalecie, najgorzej jak ktoś wtedy wchodził i się dobijał, bo mnie to stresowało. Później wkładałam zużyta strzykawke do buta żeby nikt nie widział haha 😂Nona lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami wrote:Ostatnio nie wytrzymałam i kliknełam na jakiś artykuł o perfekcyjnej pani domu, jak w czasie podejść ivf musiała dawać sobie zastrzyk w brzuch i jak robiła to w samochodzie to jakiś pan się na nią dziwnie patrzył. Podejrzewam, że też była to heparynka, ale mi np. przez prawie rok nie zdarzyło się, żebym musiała brzuchem świecić na parkingu 😋
Jeszcze malinka i cytrynka - troooche nas jest. -
Ja też brałam heparynę i acard 150, z Laurą już od owu i dzięki temu nie straszne mi Pai homo, leiden hetero i żadne MTHFRy. Mały marudny cud leży obok i to wynagradza każdy zastrzyk
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Talku, zapraszam do Warszawy na przejażdżkę z tutejszymi kierowcami autobusów/ tramwajów. Trzeba się dobrze trzymać, żeby nie zaliczyć bliskiego spotkania z podłogą.
Mam wrażenie, że ich tu na rajdach uczą jeździć, bo rozpędzają się barany a potem hamulec w podłogę, bo jednak nie dadzą rady. Mam dość jak muszę gdzieś jechać, zdecydowanie wolę metro.
Dziewczyny polećcie mi dobrego gina w Warszawie do starań/prowadzenia ciąży przy problemach z szyjką.
Planuję w tym miesiącu zrobić badanie na konflikt płytkowy i zastanawiam się co jeszcze by tu było sensownie zbadać. Jakieś rady?talku lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyCytrynowa, wizytę mam w czwartek, mój gin schizuje razem ze mną... Dziewczyny a neoparin bezwzględnie do końca ciąży się bierze? Bo ja w sumie sie czuję bezpiecznie jak go biorę i w ogóle, ale ja go biorę mimo dobrych wyników, tak asekuracyjnie. Nikt mi nie wypisze recepty z refundacja, bo nie mam żadnych wskazań. I tak trochę czuję się z tym dziwnie.
A co do śpiewania do muszli, miałam debiut w tamtym tygodniu. Sokiem z aronii na fioletowo 😁 niedobrze mi cały czas i czuje się bardzo słaba. Jestem na L4 do końca tygodnia, bo jestem podziebiona i chcialam wylezeć. -
nick nieaktualnyJa również team acardowo-heparynowy, dzięki temu zapewne Stasiek jest z nami 😊
Tylko pamiętajcie o tym dziewczyny, ze to problem nie tylko przy staraniach, ciąży czy połogu (Fiorelko, heparynka jeszcze 6 tygodni po porodzie 😒)
Bezwględnie heparynka do samolotu czy samochodu na dłuższe trasy!!Nona, Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
-
No kurde to może i ja powinnam tą wizytę wvexsnjejszą ogarnąć? Bo do 18ego to jeszcze tyle czasu, ja w tej ciąży nie zamierzam chodzić do pracy, cały czas ktoś kaszle, ludzie śmierdzą, autobus niebezpieczny 😆 jeszcze jedna wizyta i L4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 16:58
fiorella82, talku lubią tę wiadomość