Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dobrze Meggs, że od razu trafiłaś na konkretnego lekarza. Może już warto do niej chodzić?
A coś mówiła na temat samego porodu? Tylko siłami natury?
Czekam teraz na moje wyniki, ciekawe czy coś wyjdzie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Beti, no mnie właśnie tak lekarz zrobił, że na NFZ dał tylko mocz i morfologię, a cała reszta na osobnym druczku z komentarzem "to są jedynie badania wskazane dla kobiet w ciąży". I chyba faktycznie taka dziura w prawie jest. Podobnie jak 3 USG przez całą ciążę. Oczywiście, że trafisz na lekarza, który zrobi co wizytę USG i da plik skierowań. Ale jak widać nie ma chyba musu.
-
Lami wrote:No to dobrze Meggs, że od razu trafiłaś na konkretnego lekarza. Może już warto do niej chodzić?
A coś mówiła na temat samego porodu? Tylko siłami natury?
Czekam teraz na moje wyniki, ciekawe czy coś wyjdzie. -
Jednak odwoluje to, co powiedzialam. Zapisalam sie do Bociana. Oczywiscie potrzebne jest wskazanie od lekarza prowadzacego, wiec bede jeszcze musiala zaplacic za wizyte u mojej lekarki, swietnie.
-
Beti, to nie jest tak, że każdy lekarz! Widzisz Przedszkolanka trafiła na super lekarza, inne pewnie też ciężarówki bywają na NFZ i są zadowolone. Warto się przekonać samemu. Najwyżej można się rozczarować, że jak zwykle płacisz składki i nic z tego nie maszSzczęśliwa siódemka ❤️
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 22:01
-
Zaczęłam plamić... 24 dc, nosz kurna! Brzuch pobolewa/ćmi ale nie boli tak jak ostatnio, więc luz. Przedostatni okres też zaczął się plamieniem i lekkim bólem około 13/14:00. Nie wiem czy była owulacja była w ogóle ale założyłam że była bo 16dc już mocno odczuwalne objawy poowulacyjne (piersi mocno bolały, dużo śluzu kremowego, szyjka nisko i zamknięta) więc wiem że owu była najpóźniej 15 dc, stawiam albo 11dc albo 12dc bo 10dc był śluz płodny (nitka dosłownie przy podcieraniu ale u mnie to i tak sukces 😑). Zakładając owu 11/12 dc jestem 12/13 dpo i wmawiam sobie że za późno na krwawienie implantacyjne, no ale wiadomo jak to jest 😰30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Blair - bardzo dobrze, ze jest plan. W takim razie do czerwca bedziecie sie kochac z przyjemnosci, a od czerwca bedzie brzuszek
Moyeu- oby to nie byl okres...blair., moyeu lubią tę wiadomość
-
Nona jutro testujesz:)? Kurczę to daj znać od razu czy coś tam wyszło u mnie był lekki cień dopiero 11dpo
A ja nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty!!! Chyba pójdę zaraz spac już na nocBeti82 lubi tę wiadomość
-
Zadzwoniłam do mojego ginekologa i powiedziałam mu, że jutro bym musiała strasznie kombinować jeśli chodzi o wizytę (a to nie prawda
) i czy może mnie przyjąć jeszcze dziś 17:55 mam przyjsc i sprawdzi mnie tak w przelocie. I nie wiem czy isc na taka wizytę na szybko czy poczekac do jutra? Hmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:04
-
AniOnka, myślę, że poczekać normalnie do jutra. Mieć czas żeby lekarz dał ci skierowanie ja na badania, założył może kartę ciąży. Serduszkową wizyta to ma być Wasz czas, bez pośpieszną ego tonu lekarza. Tak myślę.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Oki to czekam do jutra, napisałam mu smsa ze będę jutro na wizycie 15:15
ale wejdę później na bank wiec dam znać jak będzie już po:) i wyślę fotkę
Beti82, sunshine03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny