Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz mnie strzeli kurwica. Pani zadzwoniła z testów dna godzinę temu, że są wyniki, ale mi ich nie wystawią, bo nie zapłaciłam. Mówię, że płacone było przy odbiorze, a to dobrze już przesyłam do administracji za chwilę uruchomimy wynik. Minęła godzina oddzwaniam. Pani informuje mnie, że pracują do 17 i mam sobie dzwonić jutro. Ja pierdole.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyDziewczyny netflixowe... Jako, że leżę to postanowiłam znaleźć jakiś serial. Próbowałam dzisiaj:
Peaky blinders, ale po 2 odcinkach byłam bardziej śpiąca niż przed.
The crown, nie wytrwałam całego odcinka, jakoś po Wiktorii to nic mnie nie zachwyciło.
Ty, 2 pierwsze odcinki super, ale już 3ci mnie tak wkurzył, że...
Oglądałam i lubię z seriali:
Wiktorię, Grę o tron, Wikingów, Grace i Grace, Outlander (ale tylko 1 sezon fajny).
Czyli raczej takie jakby... Historyczne i Fantasy 😊
Ktoś ma jakiś pomysł jeśli chodzi o netflixa?
Ew jakiś thriller czy horror, ale żebym przed telewizorem nie urodziła 😆 -
blair. wrote:Dokładnie tak, chowam wszystkie testy owulacyjne i termometr najlepiej też i nie wyciągam do czerwca
Kciuki za wizytę Anionka
Moyeu a dużo tego, i na czerwono czy jakie to plamienie? Oby nie już na okres
Kark polecam umbrella academy i van helsing - oba typowe binge watching!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:23
kark lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Lami wrote:Zaraz mnie strzeli kurwica. Pani zadzwoniła z testów dna godzinę temu, że są wyniki, ale mi ich nie wystawią, bo nie zapłaciłam. Mówię, że płacone było przy odbiorze, a to dobrze już przesyłam do administracji za chwilę uruchomimy wynik. Minęła godzina oddzwaniam. Pani informuje mnie, że pracują do 17 i mam sobie dzwonić jutro. Ja pierdole.
-
nick nieaktualnykark wrote:Dziewczyny netflixowe... Jako, że leżę to postanowiłam znaleźć jakiś serial. Próbowałam dzisiaj:
Peaky blinders, ale po 2 odcinkach byłam bardziej śpiąca niż przed.
The crown, nie wytrwałam całego odcinka, jakoś po Wiktorii to nic mnie nie zachwyciło.
Ty, 2 pierwsze odcinki super, ale już 3ci mnie tak wkurzył, że...
Oglądałam i lubię z seriali:
Wiktorię, Grę o tron, Wikingów, Grace i Grace, Outlander (ale tylko 1 sezon fajny).
Czyli raczej takie jakby... Historyczne i Fantasy 😊
Ktoś ma jakiś pomysł jeśli chodzi o netflixa?
Ew jakiś thriller czy horror, ale żebym przed telewizorem nie urodziła 😆
Stranger things - sci fi, trzyma w napięciu.
To tak na szybko mi przyszło do głowy
Później jeszcze spojrzę co oglądałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 18:21
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki, najpierw chyba sprawdzę wszystkie zwiastuny, bo eMek zwariuje, jak tyle tytułów w oglądaj dalej będzie 😅
A swoją drogą wiecie jak usunąć coś z tej listy oglądaj dalej?
Kurcze, za szybko się z tym lidlem ucieszyłam. Przecież teściowej lidl spłonął 😒 A mi nikt 20km do kolejnego lidla nie pojedzie 😞 -
Julia93 wrote:Beti - ja każdą ciążę chodziłam do innego lekarza na nfz i wszyscy mi wystawiali skierowania normalnie bezpłatne na wszystkie badania do karty ciąży i nie tylko. Więc chyba trzeba mieć pecha żeby kazali płatne robić
Monia - jakbyś się wybierała do tego Lidla to przypomnij mi że są te rzeczy hahaBo ja mam skleroze a chętnie się zaopatrzę. Już kupiłam tam ostatnio jedne jeansy ciążowe z pasem za 40zł i sa zarąbiste
-
Niezapominajka2 wrote:A kojarzycie taki nick Reset? Żółty dinozaur w awatarze - natknęłam się na jej post, sporo nam tam doradzala i patrzę a tu suwaczek - 4 tydzień 2 dzień 😄
Dinozaur jest w ciąży, zgadza się
Natknęłam się na Wasz wątek przypadkiem, bo zobaczyłam, że znajomy nick napisał ostatniego posta. Weszłam jakieś 20 stron wstecz, żeby nieco nadrobić, a tu widzę, że wieści szybko się niosą
Pokrótce, głównie po to by dać nadzieję, podsumowanie:
- 21 miesięcy starań, w tym 18 cs z lekarzami, monitorowaniem cykli itp.
- z zabiegów: histerolaparoskopia z drillingiem jajników;
- z problemów: pcos, brak owulacji (w 2018r. były aż dwie), mutacje, przeciwciała p/plemnikowe, przeciwciała ANA, za wysokie tsh, u M. morfologia 3% i hba poniżej normy.
- na 20.03 mam umówioną wizytę w Artvimedzie, planowaliśmy już ivf.
Plus wiek: za miesiąc 33 lata.
Jak widzicie da się i powtórzę to, co mówiłam na wątkach miesięcznych - kluczem jest (poza łutem szczęścia) diagnostyka. Nie odpuszczajcie dziewczyny, bo można seks uprawiać osiemnaście razy dziennie w milionie płaszczyzn i na koniec nogi podwieszając pod sufitem, a gdy okaże się, że macie np. endometriozę/ zapalenie endometrium/ problemy u M./ niedrożne jajwody itp. to nie przeskoczycie tego. I niestety - dużo samozaparcia! Ja zaszłam w cyklu, ktory - wstyd się przyznać - sama sobie prowadziłam. Sama sobie dobrałam dawkę lametty i dni dawkowania, sama sobie oznaczałam poziom LH i estradiolu (aż wyłapałam idealny pik LH z krwi, nie z testów) i zaszłam. Póki co - jak w stopce- beta rośnie, progesteron bez wspomagania, bo sam z siebie jest kosmiczny - dziś wyszedł 43.5!
Trzymam za Was kciuki, postaram się też czasem podczytywać, ale że pracuję, to nie obiecuję regularności!Lami, Szczęściara, kark, Beti82, Meggs, Wik89, Niezapominajka2, przedszkolanka:), blair., Mons, tęczova, madziorek86, Ani0nka, sunshine03, Biegającą-mama, Arashe, moyeu, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane moje powiedzcie mi kiedy zaznaczyć pierwszy dzień cyklu jak krew pojawiła się 5 po 23.00? Dzisiaj tylko plamienia 😲. Jeszcze pytanie odnośnie clo. Kiedy szlyscie na monitoring? Gin kazał podejść 13-14 dc nie za późno?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara- jak krew jest wieczorem, to cykl liczymy od następnego dnia. Z moich doświadczeń, mimo raczej późnych owulacji, 14 dpo to może być za późno. Szła bym wcześniej.
Szczęściara lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Szczęściara, lepiej wybrać się na pierwszy 10-11 dc. Nie wiesz, jak Twój organizm zareaguje na clo. Może być szybko, a może być później owu. Jak po każdym specyfiku.
Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyReset zostań z nami, pomagałaś nam na różu cały czas.
Fuck, fuck, fuck! Znowu krew! Ja pier! Już dziś wszystkim pisałam, że jest zajebiście i co... Ja piernicze, wykończe się psychicznie 😭
Lami zalecenia te same - magnez, no spa, dupek, leżenie (plus ja sobie wit c dołożyłam). 18.03 kolejma wizyta. -
Reset zdrowka dla Was 💕💜
reset lubi tę wiadomość