Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Kurcze gin nic nie mówił o zastrzyku na pęknięcie. Myślisz że mogą nie peknac same? Boję się tego że coś tam się porobić. Najbardziej obawiam się że zrobią się torbiele 😲😲
-
tęczova wrote:Beti, weź siknij!
Dzisiaj troche spadla ale teraz mam o wieeele wyzsza i czuje sie jakbym goraczke miala
tęczova lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti , już nie takie cyrki tu były. Ja bym jutro zatestowała i tak. A nóż będzie zaskoczenie 🤩
-
Beti82 wrote:No jak nic nie mowil to pewnie bez zastrzyku bo powinien dac recepte na niego.A raczej chyba w gabinetach nie maja.No przynajmniej nie spotkalam sie z tym.Ten pierwszy lekarz ,ktory clo dal tez kazal najpierw bez zastrzyku wiec spokojnie.NO to jak bez zastrzyku to nie musisz sie az tak spieszyc .A ty musisz isc na normalna płatna wizyte? Czy jakas tansza wersja monitoringu tylko?
kark, Beti82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziękuję dziewczyny,oczywiście zapisala sie do gina na wtorek ale wyganiam ją by jutro szła i sie pchała. Ona jest tak zakrecona,ćwiczy,pila piwo bo miala urodziny w lutym,dźwiga ciężary a tu teraz ciąża i taka beta. Jest przerażona (cieszy sie oczywiscie ale i martwi jak my).
Szczęściara ja w udanym cyklu byłam w 14dpo i bylo to idealnie chwilę przed owu
Beti biednasiknij jeszcze raz dla spokoju a jak nie to jakie plany?
-
Później Was nadgonię
gdzieś tam mi tylko mignęły wakacyjne raporty chętnie poczytam jakie macie plany 🤠
Kurde jestem dziś mocno zdezorientowana po wizycie u gina. To miała być szybka akcja, wizyta w szpitalnej poradni tylko po skierowanie na badania krwi, żeby je sobie pyknąć za free. Przy okazji pokazałam mu dzienniczek pomiarów ciśnienia, bo faktycznie jak byłam u niego ostatnio to ciśnienie miałam jakieś wystrzelone (no ale byłam nieźle nakręcona 😳) i kazał kontrolować. To kontroluje:
powiedział, że mam wysokie skoki i przepisał mi Dopegyt na obniżenie. Serio jest co zbijać? To jest wysokie ciśnienie? Tam w poradni to była trochę taka taśma, spojrzał na kartkę i po sekundzie wpisał receptęeh..
Za tydz. mam wizytę u niego prywatnie. Może wstrzymać się ten tydzień z tymi tabletkami? zresztą gdybym mu tego dziś nie pokazała nie byłoby tematu... -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:12
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia93 wrote:Alex w którym żłobku pracujesz? Zakładam że nie w tym co ja, chyba że mnie coś ominęło. Ale ciekawe co jeszcze nas łączy
na luboszyckiej
A Ty? Też żłobek?
Ja sie dzisiaj do położnej środowiskowej do Optimy zapisałam na edukację i po porodzie też przyjeżdża;) to moja znajoma więc polecamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti ty małym spadkiem tempki się nie sugeruj
ja też się czułam jakbym miała gorączkę i to ciąża była. A wykres w sumie jakiś mega piękny nie był, temperatura rano max 36.7 z tego co pamietam.
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa też bym na razie nie brała. Moja koleżanka brała dopegyt, ale dopiero jak miała większość pomiarów ponad 150 gin przepisał.
Przedszkolanko, ja myślę, że jeżeli tam jest jeden zdrowy bobo, to ona już dziś by usłyszała serduszko z taką betąJak może niech się na wizytę wciska. Bierze kwas podczas starań?
A mi się po raz pierwszy w życiu lodów zachciało...Nie lubię w ogóle, a tu taka myśl, że śmietankowy lód to by było coś
Ale w zamrażalce tylko mrożone wiśnie i porzeczki znalazłam
Jeju BetiA lutka jak na Ciebie działa? Może następnym razem (oby go nie było
) weźmiesz lutkę zamiast dupka? Ona pomaga we wchłanianiu torbieli czy tylko dupek?
A swoją drogą odkryłam, że są 2 dupki!
Wcześniej brałam 20tab (33zł/op) w opakowaniu z tej firmy co Duphavit - Mylan. A teraz eMek mi kupił, patrzę, a tu inne z wyglądu opakowanie, inny producent i 28tab (35zł/op)! Ale dawka ta sama, więc spoko -
Nie wiem właśnie gdzie on te skoki widzi... wkurzył mnie, a najbardziej wkurzyło mnie takie "rzucenie okiem". No i teraz z nerw mi ciśnienie podskoczyło do 139/74 😅
Przekopałam forum i dziewczyny piszą, że też dostają dopegyt ale przy ciśnieniach sporo wyższych ode mnie. Nie chce się wkopać w tabletki, bo pewnie będę musiała już je ciągnąć do końca ciążyniech spada, ciekawe co mi powie w środę...