Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam ostatnio czasu nic a nic, więc tylko wpadam, by zerknąć co u Was.
Pestka na moje też nie ma wysokiego ciśnienia, w poprzedniej ciąży parę razy skończyło mi do 140 na wizycie, ale kazali tylko obserwować, nic nie brałam -
Do Kamili
Zuzka to też moja koleżanka ale ona idzie od poniedziałku na wolne bo też w ciazy jest
pracowalysmy we 3 w żłobku kiedyś
A Ty Julka też tam chodzisz? Czy znasz dziewczyny?
Ten mój też prywatny był. Ale nie polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 20:45
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko no niby spoko ten lekarz. Ale dziś mnie mega wkurzył. Zresztą sama ta sytuacja w tej poradni była szokująca. Tyle pacjentek na 3 godziny.. to była taśma. I wolałabym, żeby mi powiedział, że jak się widzimy za tydz (a wiedział, bo sam spytał) to wtedy na spokojnie przyjrzy się wynikom, a nie, spojrzał pobieżnie, bach recepta i do widzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 20:54
-
nick nieaktualny
-
A ja wypiłam piwo ...chu...z tym
na zdrówko
Meggs, Lami, Szczęściara, Słoneczko12, kark, Wik89, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Stukam się z Wami kompotem z wiśni. Prawie jak wino
A wiecie co najlepsze, narobiłam w lipcu pełno wiśniówki i truskawkówki. I zawsze schodziła mi do lata. A teraz narozdawaliśmy jako prezenty pod choinkę i nadal mamy. Więc jak przyjdzie mi skosztować to już będzie prawdziwie wyleżakowana a nie to co zawsze wypita po pół roku 😁Nona, blair., Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Stukam się z Wami kompotem z wiśni. Prawie jak wino
A wiecie co najlepsze, narobiłam w lipcu pełno wiśniówki i truskawkówki. I zawsze schodziła mi do lata. A teraz narozdawaliśmy jako prezenty pod choinkę i nadal mamy. Więc jak przyjdzie mi skosztować to już będzie prawdziwie wyleżakowana a nie to co zawsze wypita po pół roku 😁Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Alex wyslalam ci wiadomosc prywatna. Nie spamujmy tu dziewczynom nie na temat
A ja stwierdziłam, że zamiast szukać seriali to... Jadę po rankingu z filmwebu i oglądam to czego nigdy nie oglądałam. Zaliczyłam już 2 ojców chrzestnych, lot nad kukułczym gniazdem, pulp fiction i 12 gniewnych ludzi.
Jeszcze miesiąc poleżę i zostanę krytykiem filmowym 😉Wik89, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też mam pryszcza przy lini włosów:/ i tez od razu skojarzenie z pms... niestety 😂
Dziewczeta rowniez Wasze zdrowie ja dzis kieliszek wina ale bialego niestety.. jak to Beti pisze ch.... z tymII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny