Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny Kasia ma bete ponad 34669,52.. jestesmy w szoku bo teoretyczną @ miała na początku lutego (ok.10).. to możliwe?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kurcze Przedszkolanko, strasznie wysoka ta beta. Chyba, że była bardzo szybko owulacja albo mnoga ciąża? A może tego 10 wcale nie była @? Tylko implantacja? Przy takiej becie to już ginekolog powinien wszystko widzieć.
kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyWg mnie ta @ to nie była @. Ew trojaczki. Albo zaśniad.
30 dni temu teoretycznie miała @. Ja miałam bete 3100 w 18dpo, a to było w górnych granicach bety. Więc jeżeli to zdrowa pojedyncza ciąża to 35tys powinna mieć właśnie jakoś 30dpo. Czyli wyliczenia Lami - @ to implantacja by się zgadzały. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musze sie wyżalić
Mam dzisiaj mega kryzys...
Pewnie to stres przed jutrzejszym lekarzem.Ale czuje ,ze nie mam juz sil.To nie moje życieNie mialam takiego i nie chce takiego.
Nic mnie nie cieszy.Rozpłakałam sie bo mialam jechac na basen ale nie pojade...NIe moge bo mam taki bol piersi ,ze nie wyrabiam.Jeden sutek jakby popękałW nastepnym cyklu nie wezme tego dupka ,on mnie teraz wykonczył.
Mam ochotę sie upić -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Beti kochana tak mi Ciebie żal. Powiedz mi czemu bierzesz dupka? Coś z progiem miałaś albo z fl?
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Kochane podpowiedzcie mi kiedy iść na podgląd? Dziś jestem 8 dc. Na pewno chce iść w tym tyg ale nie wiem kiedy. Test owu wczoraj blady.
-
Niezpominajko, byc moze 33 dni, mi sie kojarzyło 31 jak cos ksiegowa mowila, ale to było juz dawno. A z tym zwolnieniem to tak wiem ze 100% ciazowe, ale z automatu napisalam o takim zwyklym , facepalm 😂
Beti kochana a jesteś pewna ze to jednak nie ciąza? Moze zrobiłabyś ten test?
Nona super wiadomość! Ty sono bedzies miala? Kciuki zeby wszystko było drożne!
Przedszkolanko ja napiszę to samo co reszta, ze to za duża beta jak na okres 10 lutego, pewnie to wcale nie byla miesiączkaale najlepiej to sprawdzić na usg.
Nona lubi tę wiadomość
-
Naprawde z tym clo to roznie jest.Powiem na swoim przykladzie .Pierwszy cykl owu w 17 dc .Drugi cykl w 15 dc a 14 -tego dnia bylo juz za pozno ,zeby podac zastrzyk.Nie chcialam tracic tyle kasy na monitoringi ale teraz szczerze mowiac żaluje.
I widze po sobie ,ze lepiej na clo jak sie zastrzyk dostaje.U mnie normalnie pecherzyki pekaly 22 mm .Teraz pekaja 26 na clo.Czyli przerastaja troche ,moze w tym jest problem. -
Meggs wrote:Niezpominajko, byc moze 33 dni, mi sie kojarzyło 31 jak cos ksiegowa mowila, ale to było juz dawno. A z tym zwolnieniem to tak wiem ze 100% ciazowe, ale z automatu napisalam o takim zwyklym , facepalm 😂
Beti kochana a jesteś pewna ze to jednak nie ciąza? Moze zrobiłabyś ten test?
Nona super wiadomość! Ty sono bedzies miala? Kciuki zeby wszystko było drożne!
Przedszkolanko ja napiszę to samo co reszta, ze to za duża beta jak na okres 10 lutego, pewnie to wcale nie byla miesiączkaale najlepiej to sprawdzić na usg.
-
Szczęściara wrote:Beti he właśnie w tym tyg chce iść ale nie wiem kiedy byłby odpowiedni czas. Chciałam iść jutro ale wydaje mi się że to za wcześnie. Właśnie nie wiem czy piątek małż będzie w domu.
-
Beti82 wrote:Naprawde z tym clo to roznie jest.Powiem na swoim przykladzie .Pierwszy cykl owu w 17 dc .Drugi cykl w 15 dc a 14 -tego dnia bylo juz za pozno ,zeby podac zastrzyk.Nie chcialam tracic tyle kasy na monitoringi ale teraz szczerze mowiac żaluje.
I widze po sobie ,ze lepiej na clo jak sie zastrzyk dostaje.U mnie normalnie pecherzyki pekaly 22 mm .Teraz pekaja 26 na clo.Czyli przerastaja troche ,moze w tym jest problem.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )