Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstyd się przyznać ale ja nad polskim morzem jeszcze nie byłam;) w górach tak, bo mamy bliżej. Nad morzem to tylko w Holandii, a tam zimno okropnie i w Egipcie
Z nas to marni podróżnicy, chcieliśmy na wakacje do Hiszpanii jechać ale teraz będą wczasy pod jabłonką, ewentualnie wiśnią
Ja już po wizycie u Endo, wyniki spoko mam. Zwiększyła jod że 100 do 200 bo w ciąży tyle zalecane. I mówiła ze tutaj przy Hashi kwestia jodu jest potrzebna dziecku a nie matce i na to się patrzy. Po ciąży można odstawić.
Do tego złożyłam deklarację do położnej środowiskowej, będę od 21 tc chodzić na edukację a po porodzie 8 tygodni opieki. To moja kolezanka, kiedys razem pracowalysmy w zlobku. Jest jeszcze doradcą laktacyjnym wiec duzy plusLami, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Biegająca, pewnie już z Zusu dostaniesz. A to trochę potrwa.
Mi teraz z pracy odjęli z całej średniej z ostatnich 12 miesięcy dodatki od których odprowadzałam normalnie podatki i składki i zostawili pustą pensję. Już sobie wyliczyłam, że za macierzyński dostanę 1700 zł na rękę. Po siedmiu latach uczciwej pracy! Zajebiście... Nigdy do tej pracy nie wrócę, pluje na nią największym jadem, jaki w sobie mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Nie było to tutaj http://sklep.rex.pl/9-pakiety-badan ?
Fajnie czytać o waszych wakacyjnych planachmy kolejny urlop spędzimy z treściami którzy do nas przyjadą na miesiąc...
Znalazlam przez tel...Dziwne czasem to samo zapytanie wpiszesz w kompie i inne strony wyswietla.A na komorce znalazlam -
nick nieaktualny
-
Nona ja endo miałam zawsze grube Ok 17mm ale takich skrzepów ala wątróbka nie miałam
Ja kocham może czerwiec i wrzesień nad morzem to raj z młodym zawsze jeździliśmy na aly czerwiec i wrzesień aż do 3 urodzin i teraz co roku na tydz w czerwcu obowiązkowo jest ciepło i pusto:) w tym roku tez będę ma półwyspie dużo bo siostra ma przyczepę na kampingu ale azje tez kocham miłością wielka polecimy z maluszkiem i synkiem za rok w marcu kwietniuw tym roku może Majorka a tak to w Polskę
Ostatnio mało pisze bo mega mdli mnie od telefonu w czwartek wizyta a w niedziele na urodzinach synka powiemy rodzinie bo teraz wie tylko siostra
Choróbsko przeszło jutro wracam do pracy oby mdłości jakoś mi pozwoliły na praceNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona, ja mam praktycznie 90% okresów z wątróbką.
Kurcze, czyli wychodzi, że 1dc miałaś wczoraj albo masz dziś? Masakra, ale Ci się porąbało...
Aaa no fakt, Domi ma rację! EMek też jak był w pracy chyba po 3tyg to go rozłożyło i mu kadrowa mówiła, żeby brał leki i wytrzymał, bo jeszcze na chorobowe nie zasłużył.
Ja żałuję, że Albanii nie zwiedziłam, kiedy jeszcze było dziko. Moi rodzice zrobili 11 lat temu objazdówkę Macedonia-Albania i te zdjęcia jak jeszcze nie było kurortów, miasteczka w górach, puste plaże i w szczycie sezonu (przełom lipca/sierpnia) apartman 2os za 10E 😂Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, Pieniny... 💖💖💖
Kocham, teraz jesteśmy w Czorsztynie na Wielkanoc i mam nadzieję, że krwiaka nie będzie i będziemy mogli chociaż jeden dzień podjechać, pochodzić, ach 💞
Tatry są ładne, nie przeczę, ale Pieniny... Serduszko mi się zawszw topi jak o nich myślę 😆 -
nick nieaktualny