Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Sprawdź proga i estradiol i się przekonasz
Niepekniety pęcherzyk możemy produkować jakiś tam progesteron, ale nie będąc to zbyt wysokie wynikiBeti82 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Chciałam podziękować Pestce która gratis wysłała mi inofolic. Zawirusowala. Jak zajde to się odwdzięczę
10 tygodniowe ciążowe wirusy to nie przelewki
Tajwan, Stambuł, Grecja, Bałtyk, Tatry... 🙃 zazdroszczę... my w tym roku mamy plany na spotkanie z moimi dwoma przyjaciółkami ze studiów, na co dzień dzielą nas setki km i chociaż raz na rok próbujemy się spotkać. Na ostatnim spotkaniu z racji, ze żadna z nas nie była w ciąży/nie karmiła piersią spotkałyśmy się tylko we trójkę i było jak na studiach haha z tą różnicą, że miałyśmy bardziej wykwintne alkohole i jedzenie 😁 Obecnie dwie w ciążywięc rodzinnie już i spokojniej
pewnie zrobimy najazd na jakiś domek nad jeziorkiem.
Beti, Meggs święta w tym roku będą cudowne 🤱💜Meggs, Nona, Lami, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wino bezakloholowe to największe ścierwo jakoe w życiu piłam 😂 kupcie sobie sok winogronowy, rozcienczcie go z wiadrem wody i oto jest😂
Meggs, jesteś człowiekiem małej wiary :p ale trzymam kciuki żebyś miała miła niespodziankę na listopad :pLami, Meggs, sunshine03, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs, nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Wiemy już, że nie raz lekarze się mylili. Z drugiej strony wiecie co, w sumie to się nie dziwię. Tylko ludzie. Widzą nas na tej wizycie 10 minut. A my czujemy wszystkie rzeczy przed i po wizycie. Tak jak np. Meggs ty teraz objawy wysokiego proga
A te nasze organizmy to też potrafią w konia robić. A myślę, że te antypoślizgowe super buty to znak! Biegniesz do mety i już! 😊
Ale zgadzam się z Wami w 100% - grudzień piękny miesiąc!!! ❤️❤️❤️ To prawdziwe dzieci spod choinki! Mojemu to będę musiała tłumaczyć, że to nie chodzi o to, że go ktoś 3 miesiące wcześniej podrzucił, tylko że do brzuszka wsadził i od razu będzie kwestia jak z tego brzucha wyszedł. A Wy - bach! Będziecie zawsze już w adwencie prezenty podrzucać i później powiecie, że właśnie tak Wam Waszego skarba Dzieciątko Jezus zostawiło czy gwiazdeczka 😊 A Ty się Meggs nie nastawiaj na końcówkę, bo bobasek już dwa tygodnie wcześniej będzie gotowy na wyjście, więc może bejbika trochę szybciej wyeksmitujesz z brzuszka 😁
Przedwczoraj kupiliśmy kołyskę uzywaną. Ale oglądałam ja wczoraj dopiero. Taka ładna. Żadnej ryski. I tak sobie stałam i bujałam hahaha 😁 Wyhaczyłam na Olx, jak obniżył ze 170 na 100 i okazało się, że nie trzeba do miasta jechać, bo mieszka u nas na wsi trzy ulice dalej. Więc fajnie się nam trafiło.Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Wino bezakloholowe to największe ścierwo jakoe w życiu piłam 😂 kupcie sobie sok winogronowy, rozcienczcie go z wiadrem wody i oto jest😂
Meggs, jesteś człowiekiem małej wiary :p ale trzymam kciuki żebyś miała miła niespodziankę na listopad :pnajwyżej będę sobię robić lemoniadę
-
Meggs, dasz radę z zastrzykiem. Ja też za pierwszym razem stres straszny, aż Beti namawiałam, żeby mi filmik kręciła 😀 Ale znalazłam taki fajny na necie, później ci odkopię i wyślę. Teraz już do takiej wprawy doszłam, że żadnego siniaka nie ma. Po lewej stronie tylko za każdym zastrzykiem mam kropelkę krwi i na dwa dni robi się taki czerwony pieg.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Meggs wrote:W ogole mam juz ten neoparin i dostaje ataku paniki na myśl ze mam sobie zrobić zastrzyk 🙄
Pozniej juz psychicznie lepiej -
Lami te buty właśnie odwrotnie, były poślizgowe 😆 ale biore to za znak wczesniejszych komplilacji.
Za filmik będę wdzięczna. Niby nie ma szans w tym cyklu ale i tak zastanawiam sie czy zrobic ten zastrzyk czy nie. Głupek.
Domi masz racje, ze mnie człowiek malej wiary jezeli chodzi o mnie sama. Boje sie rozczarowania. A mam tendencje do napalania się. -
Sii, termin na 28lipca, choć wszyscy prorokują że urodze 4dni wcześniej na swoje osobiste urodziny :p ze szpitalem ciężko, tzn chciałabym na Brochowie bo nawet w boksach możesz mieć męża przy sobie, mamy najbliżej Brochow albo Oławę :p ale co roku w wakacje na jeden miesiąc zamykane są porodówki, teraz pytanie czy Brochow zamkną w czerwcu, lipcu czy sierpniu 😂😂 także pewnie urodze tam gdzie mnie nie wrzucą😂😂
Lami, jak połówkowe to tylko u Olesiak-Andryszczak!!! A Ty juz myślałaś o szpitalu?Lami, Meggs lubią tę wiadomość
-
No powiem ci Domi, że można kurcze za 100-140 kupić i podejrzewam, że po tych 4 miesiącach dokładnie za tyle samo sprzedać. Czytałam kilka opinii, że super się sprawdza przy łóżku, bo ta sama wysokość, rękę wyciągniesz, smoka podasz, pobujasz. Przewieziesz do innego pokoju jak ma kółka. Po 3-4 miesiącach wymienimy na łóżeczko.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Coś Ty, zamykają całą porodówkę? Jaka ja jeszcze nie zorientowana 😀 W ogóle te wszystkie Oławy, Trzebnice i Olesnice to mają bardzo dobre opinie. Mi najbliżej na kliniki, bo w w nocy max 15 minut, ale w korki to minimum 40 minut. Ale czytałam, że tylko jedna sala do rodzinnego porodu. Do Oleśnicy niezależnie od pory dnia dojadę w 20-25 minut. Ale wolałaby, żeby dziecko miało Wrocław w miejscu urodzenia (buahahah, jaki wyznacznik, chyba najważniejszy 😀😀😀). Już zapisałam się do niej na usg z tydzień temu. A jedziesz jeszcze tam na to ostatnie, 3go trymestru?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Zazdroszcze tego kupowania kolysek, ach.
Ja mam dzis totalny, psychiczny zjazd. Nie moglam spac, caly czas mysle o problemach, az mi duszno.
Automatycznie zaczelam znowu przejmowac sie staraniami, ale mam nadzieje, ze za chwile mi przejdzie.
Na seks sie w ogole nie zapowiada, a dzis 10dc, obydwoje jestesmy padnieci, tak jak sie spodziewalam...