Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:12
Nona, Meggs, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - moze owu bedzie wczesniej
Ja nie mam owulakow, zamowilam w poniedzialek i licze, ze dzis przyjda, bo juz 10dc, powoli powinno sie cos klarowac. No i mam wielka nadzieje, ze nie bede musiala znowu czekac do 21dc.
-
Ja chetnie oddam mdłości w podwójnej dawce,która chce? Nie wiecie na co sie piszecie 😀 ja dzisiaj lepiej ale ciagle głodna,musze jeść..
Moje dziecie po bilansie, Kark moja ma 100 cm.i 14.8 wazy ale w ciuchach wiec oszukane troche. Co do wagi 10 centyl,reszta 25.Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś znowu jestem z młodą do 14, aż najstarsza nie wróci ze szkoły. Brzuch i plecy mnie dziś tak od 8 bolą, że aż zgina w pół, no spa nie pomaga
Dlatego o 9 włączyłam młodej bajki. Kij z tym, że jestem złą i wyrodną matką, jak oglądnie 2h bajki to jej się nic nie stanie, a ja może nie będę krwawić. -
nick nieaktualny
-
Lami - nic z tego... wychodzi z domu o 6.00, wraca o 21.00 i je kolacje wlasciwie przez sen. I szczerze mowiac, ja tez jakos nie mam ochoty. Za duzo sie na raz nam zwala na glowe, ciezko jest. Moj plan jest taki, zeby wykryc pik i wtedy podzialac, zeby nie zalowac, ze nie sprobowalismy, ale na wiecej nie licze.
W ogole moj maz w stresie = zly czas, bez kija nie podchodzNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:12
kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Lami, u mnie jak się nie uda w domu, to będę rodzić w Oleśnicy. Też się będę musiała pogodzić z tym, że nie będzie Wrocławia w metryce.
Niby nic, a ma to dla mnie jakieś niewytłumaczalne znaczenie...
Wiem jednak, że dobry poród to więcej niż miejscowość urodzenia. A pokój narodzin w Oleśnicy daje na to dużą szansę. Jakbyście miały z Domi jakieś pytania o wrocławskie i podwrocławskie porodówki, to śmiało, przed pierwszym porodem przekopałam cały internet w poszukiwaniu informacji.Lami lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Słoneczka moje a powiedzcie czy taka torbiel krwotoczna produkuje proga normalnie czy jego produkcja jest upośledzona? Bo ja dupka ani nic nie mam i nie biore 🙁
Ja w najblizszym cyklu nie mam zamiaru go brac.Swojego mam dobrego a dupek mi cycki rozwala.
A ,zeby wiedziec czy normalnie produkuje to juz chyba faktycznie tylko pozostaje isc go zbadac.Zobacz jakiego pieknego mialas przy cb wiec nie masz z tym moim zdaniem zadnego problemu.