Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko po klasycznym hsg odczekac cykl trzeba
-
Pokaże Wam cos tylko prosze bez pisków i gratulacji.
Jestem 8dpo w cyklu bezowulacyjnym i z torbielą po niepękniętym pęcherzyku i z plamieniem po drodze. Więc to chyba nie jest możliwe.
Zresztą nawet jak jest to pewnie za 3 dni sie skończy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:15
kark, Biegającą-mama, sunshine03, przedszkolanka:), Lami, madziorek86, Ani0nka, XxMoniaXx, moyeu, Szczęściara, Słoneczko12, Nona, Ewelina92, tęczova, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Monia, cholera... No nie będę piszczeć skoro prosisz.... To bobotest?
Lami, zaaplikowałam na rano. Nie wiem czemu. Miałam myśl zrób zastrzyk. Tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:10
Lami, kark, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Meggs nooo nie mogee aaaaa jaaa beeede krzyczec !!!!! Hahaha
-
Hahaha Beti kochana nie piskaj, wiesz ze dzis cos jest , a jutro moze nie byc. Ja to nawet sie nie ucieszylam.
Mialam Wam nawet nie pokazac, ale nie umialam. Jak cos pojdzie nie tak to i tak bedziecie ze mna.Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Monia, no to dalej bez pisków. Idź na betę!!!
-
nick nieaktualny
-
Buahahah słownik po wpisaniu M od razu sugeruje mi Monia albo Meggs
W pośpiechu nie czytałam co wybrało 😀😀😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:16
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs wrote:Hahaha Beti kochana nie piskaj, wiesz ze dzis cos jest , a jutro moze nie byc. Ja to nawet sie nie ucieszylam.
Mialam Wam nawet nie pokazac, ale nie umialam. Jak cos pojdzie nie tak to i tak bedziecie ze mna.Meggs, Lami lubią tę wiadomość
-
No mowie Wam, wstałam z mysla ze powinnam zrobic zastrzyk... nie umiem nawet tego wyjaśnić.
I nie, zadna beta. Nie dzis. Moze jutro albo w piatek co najwyzej bo nie wiem co z tym progiem przez ta torbiel.Nona lubi tę wiadomość
-
No wlasnie Meggs jak nie wiesz co z progiem to moze idz jutro rano na bete i zrob proga od razu
Biegającą-mama, sunshine03, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahaha Beti kochana nie piskaj, wiesz ze dzis cos jest , a jutro moze nie byc. Ja to nawet sie nie ucieszylam.
Mialam Wam nawet nie pokazac, ale nie umialam. Jak cos pojdzie nie tak to i tak bedziecie ze mna.
Bo teraz bedzie dobrze.Nie ma czegos takiego jak 2 cb pod rzad nie czytalas nigdy ?sunshine03, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Myslicie ze to nie sa resztki bety z zeszlego msc?
kark lubi tę wiadomość