Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kolo 10 chyba. A to ma jakies znaczenie? Na noc acard biore.
Mało zawału nie dostalam przy robieniu. Tak oddychalam ze balam sie ze na wdechu igla mi wyskoczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:25
-
Meggs - jak ja mam nie krzyczec i piszczec? Wiesz jak przez Ciebie serce mi wali? Boze, cudownie!!!! Boje sie i ciesze razem z Toba ❤️❤️❤️ To musi byc to! I tym razem wszystko bedzie dobrze, musi byc!!!!
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Kolo 10 chyba. A to ma jakies znaczenie? Na noc acard biore.
Jakby CI nie pasowalo brac o 22 to sobie jutro troche wczesniej zrobisz zastrzyk i teraz uwaga...
Posluchaj cennej rady cioci Beti haha wiem panikara jestem ale dobrze radze.
Leć jutro na bete !!!
Naprawde Cie rozumiem,ze masz obawy bo pewnie sama bym sraczke miala haha
ale w naszym przypadku nie ma czegos takiego ,ze sobie siedzisz i ogladasz jak ci kreski ciemnieją.Dostalas tylko 1 opakowanie heparyny czyli zostalo Ci 9
Wiec i tak bedziesz musiala biegusiem do jakiegos lekarza o wiecej.Ja bym jutro bete i proga robila a w pt powtórkaMeggs, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Kolo 10 chyba. A to ma jakies znaczenie? Na noc acard biore.
Mało zawału nie dostalam przy robieniu. Tak oddychalam ze balam sie ze na wdechu igla mi wyskoczy.Meggs lubi tę wiadomość
-
Wiem Beti. Pojde pewnie, bo jak by beta byla pozytywna i by rosla to w przyszlym tyg musze sie dostac do gina po recepte. Tylko wiesz, nie chcialam biec teraz jak wariatka a tam beta 5. Jutro to pewnie z 10 bedzie jak cos. A nie chcialam panikowac. Wiem jednak ze jak mam brac zastrzyki to nie moge czekac z testowaniem do dnia miesiaczki bo moze byc za pozno.
Tylko 8dpo i jakis mikro cień? Jej to za wczesnie! -
nick nieaktualny
-
To nie jest mikro cien to juz ładna kreska.No wczesnie bardzo ale zaraz zaraz jak ty liczysz owu? Bo cos mi świta ,ze ja ci chyba wczesniej owu wrózyłam
Moze blizniaki i wieksza beta -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Wiem Beti. Pojde pewnie, bo jak by beta byla pozytywna i by rosla to w przyszlym tyg musze sie dostac do gina po recepte. Tylko wiesz, nie chcialam biec teraz jak wariatka a tam beta 5. Jutro to pewnie z 10 bedzie jak cos. A nie chcialam panikowac. Wiem jednak ze jak mam brac zastrzyki to nie moge czekac z testowaniem do dnia miesiaczki bo moze byc za pozno.
Tylko 8dpo i jakis mikro cień? Jej to za wczesnie! -
Oj to bobo na nim widać niezle, ale patrzac na facelle czuje sie jak wariatka doszukujaca sie widma! I to jest 8/9 dpo, bo 9 dni temu byl pozytywny owulak. Wiec owu albo tego dnia albo nastepnego. Tego nie wiem, myslalam ze byla dzien po pozytywnym tescie.
-
Marko marko co się tu dzieje i jak tu nie piszczeć Meggs 😍😁😁❤️ Jutro na betę koniecznie a krecha piękna!
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs!
A nie mówiłam, ze pieprzysz od rzeczy z tym swoim cyklem bezowulacyjnym :pMeggs lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.