Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciara idz akurat sytuacja wcale nie jest glupia.Masz stymulacje i koniecznosc kontroli.Popros o usg .Ja tak teraz zrobilam haha tylko facet sie wkurwil bo za duzo trudnych pytan do tego zadawalam hahaha jak np grubosc endometrium
Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Powiem Ci jak obiecasz, że pójdziesz jutro na betę 😜😜😜😎
Tak jest, Szefie Lami. Będziemy pilnować! 😀 dobrze, że wywalczyłaś swoje! To w sumie w większości dla Maleństwa 😘Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny proszeeeee trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj
Jak ten lekarz nie bedzie dobry to ja chyba w psychiatryku skoncze ,serioprzedszkolanka:), Szczęściara, Niezapominajka2, Ani0nka, blair., Lami, Wik89, kark, Pestkaa, Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko myślę o Tobie ostatnio. Jak się czujesz?
Haha no i to samo pomyslalam co Szczesciara"ah te bezowulacyjne cykle"
Beti kciuki!
A pamiętacie jak wczoraj pytalam o Kasie i jej mega bete? Jest po usg. Termin na 3 listopadaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:28
Niezapominajka2, Szczęściara, sunshine03, blair., Nikodemka, Lami, Wik89, kark, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Bez sensu. Głupio Ci będzie później przed lekarzem, czy co? Daj spokój Szczęściara, to nie przedszkole, przecież nikt się nie poobraża 😊 a Ty musisz wiedzieć na czym stoisz 😊 idź idź jak Ci dziewczyny radzą
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti kciuki 🤞. Jezu jak mnie boli lewy jajnik. Za godz zrobię owulaka zobaczę czy coś sciemnial. Też tak mialyscie na clo z tymi jajnikami? Nigdy aż tak ich nie czułam. Już mam schize że tam dużo pęcherzyków uroslo 😲😲
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A my właśnie po ❤️ z wejściem- od czasu zapłodnienia radziliśmy sobie inaczej ale on i ja już chcieliśmy bardzo. Nie skończył we mnie bo tez się bałam. Mam nadzieję, że nic nie zaszkodziliśmy.. wiem jestem dziwna ale boje się zwłaszcza w 1 trymestrze 🤭
Nona lubi tę wiadomość