Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Seks seks z tego co czytam
Niezapominajko kciuki za wizyte no i Beti dla Ciebie no zaraz wizytujesz !!!
Meggs pewnie nie moze sie skupic w teatrze na sztuceNiezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko fajnie z tymi mdłosciami . Co do senności to akurat rozumiem..siedziałam z Polą dzisiaj i odplywalam a jak mój T.wrocil to padłam. Do tego muli dzisiaj i już mam dzisiaj dość..
I tak,ja juź mam jakis brzuszek,zwłaszcza jak mam lepszy dzień i sie najem ;p
Trzymam kciuki za wizyte ,ale to tylko formalnosc
Blair według moich obliczen to krwawienie jej to bylo okoloowulacyjne albo juz implantacja ,na pewno nie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 19:49
Niezapominajka2, blair., kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka wrote:Blair według moich obliczen to krwawienie jej to bylo okolppwulacyjne albo juz implantacja ,na pewno nie @
No jak seks, to ja mam.mega libido także ten... TO robiłam w pierwszym trymestrze 😉 W każdej ciąży 😝 W tej nawet kilka razy zdarzyło się dwa razy dziennie 😂😈😋Ani0nka, blair., przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, super, że tak się wyjaśniło u Twojej koleżanki
Więc wychodzi na to, że 10 lutego to była jednak implantacja, więc ominął ją cały stres testującej i czekanie na pierwsze USG 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 19:34
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark no zazdroszcze tego libido jak nie wiem 😂 ja mam swoje fazy takze czekam az bedzie ta faza wysoka
Sluchajcie z tym czy mozna starac sie po hsg normalnym czy trzeba czekac to sa rozne poglady, ja poradze sie lekarza, zobaczymy co powie. W kazdym razie moja przyjaciolka zaszla w ciaze wlasnie w tym cyklu w ktorym robila hsg zwykle, nikt jej nie zalecal wstrzymania sie ze staraniamikark, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kark śmiej się śmiej,ale ja mężowi już wspominałam,że wyląduje na ginekologii jako lekarz
Podziwiam zapału, u mnie właśnie był haft, seks mi nie w głowie no coż..
oj tak Lami,to prawda. Ona miała cykle tak pokręcone,ona non stop w pracy zakręcona a tu bachi to z M.widzieli się tylko w weekendy o!
kark lubi tę wiadomość
-
Bylam z dzieckiem na kulkach i ledwo dojechalam. Jak mi niedobrze. Naciagalam w aucie jak glupia. U mnie czym dalej to gorzej.
Po drodze musiałam wejsc do tesco po ogorka zielonego ( pozdrawiam kark 😁 ) bo bym nie wytrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 20:02
kark, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia dobrze, że przypomniałaś! EMek na zakupach, a ja mu o ogórku zapomniałam powiedzieć 😵😢 Musze szybko dzwonić!
No właśnie M mi mówi, że się starzejemy, bo jemu się nie chce a ja latam jak narąbana za nim tak od roku 😂XxMoniaXx, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Wik witaj w klubie o niskim libido- ale my ponad miesiąc nic bez penetracji wiec i mi zimnej się zachciało 🤭😂
-
Hahaha, Monia właśnie kroję pizzę, ale z racji, że cały dzień "naciągam" to Twoje wytłumaczenie nie robi na mnie wrażenia 😀
Ale zrobiłyście mi ochotę na mizerię ze śmietanką... Mmmmmm... No i tłuczone ziemniaczki z masełkiem obok...
Ale po pizzę szłam 30 minut w jedną stronę do biedry. Więc muszę pozostać przy tej zachciance.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 20:16
kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczesciara, nie wahaj się, on nie patrzy kogo monituje jak idzie na urlop, w D na, to Ty także nie możesz przez niego nie iść.
Anionka u mnie w pierwszym trym i teraz bez żadnych obaw, w przedniej ciąży także. I normalnie z zakończeniem w środku zawsze ;PAni0nka lubi tę wiadomość