Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Meggs ja bym ten cykl odpuscila .W sensie nie stresuj sie kochana juz niczym.Jak zaskoczyło to super .Jak Cie bolą cycki to mysle,ze proga masz dobrego
Ja w najblizszym cyklu nie mam zamiaru go brac.Swojego mam dobrego a dupek mi cycki rozwala.
A ,zeby wiedziec czy normalnie produkuje to juz chyba faktycznie tylko pozostaje isc go zbadac.Zobacz jakiego pieknego mialas przy cb wiec nie masz z tym moim zdaniem zadnego problemu. -
A ja siedze i zaciskam giry,zebym tylko @ dzisiaj nie dostala .CHyba,ze po 20 to moze byc.
Bo chyba bym sie roztrzaskała jakbym przed lekarzem dostala.Badał Was kiedys gin w @ ?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:12
kark lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:12
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyBeti, przecież oni mają kondomy na głowice dopochwową, więc normlanie usg powinni robić.
Ja nigdy podczas okresu nie byłam, ale podczad krwawienia w ciąży chyba 3 razy i normlanie mi robili usg i badanie ☺
Boże, młoda jak na złość na dziś gorszy dzień... Trochę śluzu miałam różowego, narazie na szczęście tylko tyle.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Rzepakowepole, właśnie też się bardzo dużo o Oleśnicy naczytałam dobrego 😊 Koleżanką z Oleśnicy będzie rodzić tam w lipcu.
Na ten moment jeszcze nie nastawiam się na nic, zobaczymy co wyjdzie z tą trombofilią, cały czas dla mnie temat zagadka, nie wiem jaki wpływ może mieć na poród i czy wpiera się w takich sytuacjach wizytą u hematologa przed/po porodzie albo angiologa, który wykona badanie dopplerowskie, czy powinnnam mieć poród tam gdzie są takie oddziały.
Będziemy się na pewno pytaćSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
blair. wrote:Ja miałam w 2dc, zawsze mówią że czasem tak trzeba i ich to nie rusza. Ale teraz nowa gin mi sprawdzała czy jajniki czyste normalnie przez powłoki brzuszne, bo chuda jestem to powiedziała że wszystko ładnie widać, pęcherzyk dominujący też tak oceniła. Więc zawsze może Ci gin tak sprawdzić jak się będziesz krepowac
blair. lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A ja siedze i zaciskam giry,zebym tylko @ dzisiaj nie dostala .CHyba,ze po 20 to moze byc.
Bo chyba bym sie roztrzaskała jakbym przed lekarzem dostala.Badał Was kiedys gin w @ ?
Tak, miewałam takie, bo przy PCO najbardziej wiarygodne do diagnozy są usg w 2-5 dc. Dla lekarzy norma.Beti82 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Monia, suuuuper!
Beti trzymam kciuki za to zeby franca nie przyszla (ale nawet jak przyjdzie to nie jest przeciwskazanie do usg, mialam pare razy w trakcie @ jesli byla taka potrzeba) i zeby gin okazal sie super wyluzowany i kompetentny i mial dobry plan!!!
Ja w piatek wieczorem ide na posiew, za 10 dni wyniki i jak przyjdzie okres (tez pewnie za 10dni) to zapisuje sie na to hsg, juz zdecydowalam.. mimo ze to rentgenowskie, ale dostalam od gin-endo skierowanie i bede sie go po prostu sluchac, trudno:pBeti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Rzepakowepole, właśnie też się bardzo dużo o Oleśnicy naczytałam dobrego 😊 Koleżanką z Oleśnicy będzie rodzić tam w lipcu.
Na ten moment jeszcze nie nastawiam się na nic, zobaczymy co wyjdzie z tą trombofilią, cały czas dla mnie temat zagadka, nie wiem jaki wpływ może mieć na poród i czy wpiera się w takich sytuacjach wizytą u hematologa przed/po porodzie albo angiologa, który wykona badanie dopplerowskie, czy powinnnam mieć poród tam gdzie są takie oddziały.
Będziemy się na pewno pytać -
Wik89 wrote:Monia, suuuuper!
Beti trzymam kciuki za to zeby franca nie przyszla (ale nawet jak przyjdzie to nie jest przeciwskazanie do usg, mialam pare razy w trakcie @ jesli byla taka potrzeba) i zeby gin okazal sie super wyluzowany i kompetentny i mial dobry plan!!!
Ja w piatek wieczorem ide na posiew, za 10 dni wyniki i jak przyjdzie okres (tez pewnie za 10dni) to zapisuje sie na to hsg, juz zdecydowalam.. mimo ze to rentgenowskie, ale dostalam od gin-endo skierowanie i bede sie go po prostu sluchac, trudno:p
I wtedy bede musiala na wlasna reke robic bo nie chce bez badan -
Czyli Wiki i Nona w tym miesiacu HSG
Nikodemko a TY w kwietniu?
Ja bym chciala w kwietniuMam nadzieje ,ze dzisiaj zrobie jakis krok do przodu w tym kierunku
-
Beti - ja jestem zapisana na 9 kwietnia, ale boje sie, ze znowu bede miala dluzszy cykl i nic z tego nie wyjdzie
Najwyzej obdzwonie wszystkie miejsca w Warszawie i moze ktos mnie przyjmie z marszu...
Dziewczyny ja jestem teraz umowiona w Klinice Bocian i mam miec ze soba albo wskazanie od lekarza prowadzacego (bo wtedy zakladaja, ze nie ma przeciwwskazan do zabiegu i wszystkie badania sa zrobione) albo wynik cytologii i biocenozy, czyli czystosc pochwy, nic wiecej. Jutro wybieram sie do mojej lekarki dowiedziec sie co i jak.
Wiki - po tym klasycznym, rentgenowym hsg mozna sie od razu starac, czy trzeba odczekac cykl?