Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bezalkoholowe wina są w sellgrosie, i nawet dość duży wybór
Ja mam zawsze syfka koło nosa, po prawej stronie, moja mama miała w tym samym miejscu i siostra też ma, identycznie jak ja 😝kark lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Jecie tez tyle kwasnych rzeczy ? Ja i zupy na kwasno robie bo tylko zupy jem na obiady. Mieso bleee.
Codziennie ogory kiszone.
Wczoraj robilam barszcz czerwowy na kwasno 😂 -
Test negatywny.To był ostatni wiec wiecej nie robie.Temp wysoko.Wczoraj ostatniego dupka brałam rano ,dzisiaj juz nie biore.
Ja dzisiaj wizytuje i baaardzo prosze o kciuki bo to nowy gin.Jak bedzie konowalem to do psychiatryka mnie chyba wywiozą
Ale dopiero na 20 go mam i to musze jechac do miasta obok
Meggs a ty kiedy masz gina jakiegos? -
Beti, ja wczoraj nasikałam na norda (zamówiłam kilka sztuk i wczoraj przyszła paczka) i jest biało, tak jak powinno być. Stwierdziłam, że skoro tutaj Wam wychodziły dziwności na tych testach to zrobię test tego testu 😝 no i u mnie biel (6dc) więc u mnie się sprawdza. Ja jestem znana tutaj z wyszukiwania cieni a nawet po czasie nic się nie pojawiło więc jak dla mnie to sztosik 😊 ewidentnie te cienie zależą od sika i każda z nas musi sobie znaleźć ten właściwy test 😉 ja osobiście będę kupować teraz nordy, bobki i allegraki pokazują mi cienie, pinki raz pokazały mi kreskę nawet całkiem ładną alr beta negatywna, facelle były nawet spoko, bie pokazywały herezji. Wrzucam Wam norda po czasie, pięknie białego 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70e141c00f68.jpgBeti82 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Beti, ja wczoraj nasikałam na norda (zamówiłam kilka sztuk i wczoraj przyszła paczka) i jest biało, tak jak powinno być. Stwierdziłam, że skoro tutaj Wam wychodziły dziwności na tych testach to zrobię test tego testu 😝 no i u mnie biel (6dc) więc u mnie się sprawdza. Ja jestem znana tutaj z wyszukiwania cieni a nawet po czasie nic się nie pojawiło więc jak dla mnie to sztosik 😊 ewidentnie te cienie zależą od sika i każda z nas musi sobie znaleźć ten właściwy test 😉 ja osobiście będę kupować teraz nordy, bobki i allegraki pokazują mi cienie, pinki raz pokazały mi kreskę nawet całkiem ładną alr beta negatywna, facelle były nawet spoko, bie pokazywały herezji. Wrzucam Wam norda po czasie, pięknie białego 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70e141c00f68.jpg -
Beti nie mam 😋 jestem 8dpo po owulacji ktorej nie było. Tak więc czekam na okres, a potem licze na prace lewego jajnika wiec pojde kolo 13-15 dc podejrzeć co sie dzieje. Wiec to dopiero za jakies 3 tygodnie. Matko umre z nudów do tego czasu.
Swoja droga mówiłam wam ze to śmieszne, ale dziś juz bola mnie cycki czyli prog rośnie, wiec produkuje go niepekniety pecherzykotorbiel z krwia 😏
Aaaa i bardzo nie lubie za ten negatywny test! Ale umowilismy sie na grudzien przeciez 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 08:12
-
Beti, kciuki za wizytę. Raportuje nam od razu
Ogórki mi w ogóle nie podchodzą. Dostałam nawet kilka słoików ogórkowej, ale dałam mojemu. Ale raz mnie dziabnęło na barszcz biały taki kwaśny. Aż kupiłam kilka butelek zakwasu w Biedronce i tylko raz zrobiłam. Dobrze, że zaraz Wielkanoc
Unie faza na słodkie trwa. Nie wiem czy Wam pisałam, od piątku chodzi za mną babka oblana czekoladą. Jak zamykam oczy to widzę jak ją kroję i jem i jest tak pyszna i wilgotna. Ale wiem że jej nie dorównam i sama takiej wilgotnej nie upiekę.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No wlasnie Meggs ja tak sobie dzisiaj w nocy jak spac nie moglam to myslałam...ze jednak fajnie tak urodzic przed świetami
Podoba mi sie ten grudzien
TO co idziemy na grudzien razem ?
MAsz na 30 ale widze ,ze wiekszosc dziewczyn rodzi wczesniej.
W ogole mam jakas zboczona manie czytania postów lasek ,ktore obecnie sa w ostatnim miesiącu i rodzą hahahmoyeu, Meggs, Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti nie mam 😋 jestem 8dpo po owulacji ktorej nie było. Tak więc czekam na okres, a potem licze na prace lewego jajnika wiec pojde kolo 13-15 dc podejrzeć co sie dzieje. Wiec to dopiero za jakies 3 tygodnie. Matko umre z nudów do tego czasu.
Swoja droga mówiłam wam ze to śmieszne, ale dziś juz bola mnie cycki czyli prog rośnie, wiec produkuje go niepekniety pecherzykotorbiel z krwia 😏
Aaaa i bardzo nie lubie za ten negatywny test! Ale umowilismy sie na grudzien przeciez 😚
Torbiel krwotoczna nie oznacza braku owulacji - jest wręcz jej potwierdzeniemw momencie pęknięciu pęcherzyka nalała się zwyczajnie krew. Zostaje temat, czy komórka jajowa zdążyła się uwlonic
Ogólnie taka torbiel ani nie pomaga, ani nie przeszkadza w zajściu w ciąże - najprawdopodobniej normalnie miałaś owu02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Torbiel krwotoczna nie oznacza braku owulacji - jest wręcz jej potwierdzeniem
w momencie pęknięciu pęcherzyka nalała się zwyczajnie krew. Zostaje temat, czy komórka jajowa zdążyła się uwlonic
Ogólnie taka torbiel ani nie pomaga, ani nie przeszkadza w zajściu w ciąże - najprawdopodobniej normalnie miałaś owuBeti82 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Też to czytałam, ale ginekolozka mi powiedziała ze pęcherzyk nie pękł, jak zaczelam dopytywać to powiedziała ze jest jakas minimalna szansa ze pękł i kom sie uwolniła, ale na 95% została w środku. Takze tego, niczego sie już nie dowiem. Z drugiej strony tez tak kminilam ze jak gdzies sie wlala krew to musiał pecherzyk peknąc bo inaczej przez ściane by sie tam nie dostała tak na ludzki rozum 😏
Sprawdź proga i estradiol i się przekonasz
Niepekniety pęcherzyk możemy produkować jakiś tam progesteron, ale nie będąc to zbyt wysokie wyniki02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnykark wrote:Sunshine a widziałaś gdzieś?! Bo ja podczas starań z synem raz dorwałam w tesco, potem już nigdy nigdzie nie widziałam 😞
ale w monopolowym obok mojego domu też mają 😂 zazwyczaj robię zakupy w auchan to tam sprawdzę czy też mają
-
Beti doszłam dzisiaj do identycznego wniosku
grudzień jednak ma cos w sobie takiego magicznego! Napaliłam juz sie 😋
W ogóle dzisiaj miałam sen ze startowałam w zawodach biegowych (ja i bieganie dobre sobie 😊) i biegałam w butach pokrytych specjalnym czymś zeby ślizgały się na powierzchni 🙄 i kto sie wywalił odpadał. Wstałam aż mokra tak szybko przebierałam nożkami w tym łózku 😋Beti82, Lami, przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość