Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, ale mi się pozmieniało od tego tygodnia. Wcześniej po każdym soku owocowym miałam mega mdłości, a od niedzieli piję litrami sok pomarańczowy...
I cały czas mam myśl gdzieś z tyłu głowy, że coś słodkiego byłoby fajnie zjeść, a w żadnej ciąży ani normlanie słodkiego nie jem 😯 -
nick nieaktualnyNiezapominajko ja z najstarszą miałam 4 usg w czasie ciąży, ale co wizytę było słuchanie serduszka 😊
4 tygodnie to dużo, ale zaraz zleci. Mi osobiście najbardziej pasują wizyty przez 3 tygodnie - tyle czasu, że jesteś w stanie na spokojnie wytrzymać i nie schizujesz aż tak bardzo, że nie widziałaś dawno bobo 😉
A masz taką samą cenę za wizytę z usg i bez? Bo wg mnie powinnaś mniej zapłacić. -
Działac,robic te zabiegi i w kwietniu zachodzic i to juź!
Niezapominajko ja mam chyba ten model mini,ale ja jestem zadowolona . Wskazuje moje tetno i fasolki identycznie jak na usg. Najgorzej pierwsze szukanie ale jak już wiesz gdzie jest maluszek to cyk-uslyszysz i masz spokój na cały dzień
Kark jedz i pij co wchodzi,ja tam zazdroszczę póki coSłoneczko12, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4788c279682b.jpg
Ja mam od siostry pożyczone ten model. Nie ma tam wyświetlania pulsu itp ale mi wysyatczy ze słyszę. (sorry za uwalone pudelko ale juz takie dostałam 😁 )
W pierwszej ciazy nie mialam detektora i powiem wam ze tyle nerwow zaoszczedzone ze szok. Super sprawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 16:44
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz wizyte co 4 tyg. Z samego poczatku co 2 bylo.
I powiem Wam ze z detektorem latwiej mi zniesc te czekanieszkoda ze jeszcze nie ma podgladu dzidziola to juz bylby full wypas 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 16:46
-
Ale dziewczyny ja juz ze soba nie umiem. Mnie juz szczypia wargi od jedzenia kwasnych rzeczy. Ja zupe ogórkowa gotuje caly gar i jem ja caly dzien. Chleb z ogorkiem. Z Julka takich cudow nie przechodzilam. Maz mi juz gada ze zakwasze organizm .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 17:03
Nona lubi tę wiadomość
-
Uwaga moja zajebista beta to 22,6 , haha aż nie wiem czy śmiac sie czy płakać, ale to 9dpo , to mnie pociesza.
Prog: 27,4 ng/ml wiec do dupy, ta torbiel mega upośledza ciałko żółte, bo normalnie mialabym proga ze 40... i mam teraz mega stresa 🙁 z taka torbiela na jajniku cos sie robi? Czy ona sie jakos wchłonie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 17:45
Słoneczko123, sunshine03, Niezapominajka2, Ani0nka, Nona, Arashe, kark, Lami, Pestkaa, przedszkolanka:), moyeu, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko dobrze robisz, że idziesz na usg prywatnie
uspokoisz się, poza tym fajnie podejrzeć i wiedzieć, jak się ma maluch
ja bym na pewno nie wytrzymała tak długo czekać.
Ale te słowa padają z ust panikary, bo do tej pory podgląd USG od początku ciąży miałam już 6 razy 😂 -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Uwaga moja zajebista beta to 22,6 , haha aż nie wiem czy śmiac sie czy płakać, ale to 9dpo , to mnie pociesza.
Prog: 27,4 ng/ml wiec do dupy, ta torbiel mega upośledza ciałko żółte, bo normalnie mialabym proga ze 40... i mam teraz mega stresa 🙁 z taka torbiela na jajniku cos sie robi? Czy ona sie jakos wchłonie?
A beta śliczna, niech rośnie dalejMeggs lubi tę wiadomość
-
Meggs zaraz po dupie dostaniesz. Betka śliczna. Niech rośnie❤️ Progiem się nie stresuj bo jest bardzo ładny.
Torbiela się nie martw. Wchlonie się. Dostaniesz lutke albo dupka i nie będzie po niej śladu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 17:57
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja mam czasem mega fazy na ogorki kiszone i wszystko xo kwasne i to nie w ciąży wiec wiesz
mysle ze nie zaszkodzi
Nona tez mam nadzieje ze mi poprzepycha co trzeba i juz. Tylko jeszcze kwesia wynikow meza u nas to chyba decydujacy czynnik, ma zrobic poglebione badania z krwi poki co chyba sie nie wybral:/ tez bede musiala w weekend popytacNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs - piekna beta jak na ten etap ❤️ Prog tez super! Nie wiem jak jest przy ciazy, ale normalnie torbiel wchlania sie wlasnie po progesteronie. Ja bralam lutke
Meggs lubi tę wiadomość