Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej dziewczyny a usg co 10 dni może szkodzić? Mam wizytę w poniedziałek a miałam ją prawie tydzień temu w piątek. Przesadzam i odwołać? Mam dwóch ginekologów i 8, 18, 28 marca. Rezygnować z 18 marca dla dobra dziecka? Czy to nie będzie szkodliwe?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs, ja miałam w tej ciąży 12dpo proga 26! A beta super, w sobote będzie 50, zobaczysz 😘
Monia ja tak miałam z Tosią - jak nie jadłam kwaśnych owoców to ogórki kiszone i konserwowe. Jak nie było to śledzie. Zupa jak się wydawała mało kwaśna to robiłam sobie vifona ostro-kwaśnego. I wszystko "doprawiałam" sosami sałatkowymi 😂
Także moja mama nie chciała wogólę wierzyć, że ma być dziewczynka, bo ona w ciąży ze mną jadła tylko czekoladę i ciasta 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:59
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs beta super! I próg też bardzo ładny, ja na początku ciąży miałam niecałe 27
no ale dupka biorę że względu na wcześniejsze doświadczenia.
Jak na 9 dpo to piękne wynikibędzie rosła jak szalona, kciuki za Was
Ja też w tej ciąży mam fazę na kiszonki. Kapuśniak i ogórkową mogłabym jeść naprzemienniedopiero od niedawna mogę patrzeć na coś słodkiego ale bardzo rzadko sobie pozwolę. Dzisiaj jem babkę kakaową
Co do USG to ja też mam często w tej ciąży. U mojego gina miałam 13.02, później prenatalne 4.03 I wczoraj 13.03 znowu u mojego gina. I za 2 tygodnie idę znowu po l4 to może mi zrobi bo chciał sprawdzić długość szyjki i przyczep łożyska, żeby pozwolić na seksna razie nadal 2 tygodnie celibatu
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziś prawie spadałam z krzesała jak zobaczyłam swoje wyniki TSH 0,014 µIU/ml 😳
dokładnie miesiąc temu miałam wynik 0,413 µIU/ml
Beti pamiętasz rozmowę o jodzie? ja właśnie między badaniami brałam, ale czy aż tak mógłby obniżyć?? czytałam w necie, że też ten moment ciąży gdzie jest najwyższy poziom bHCG (9-10 tydzień) może znacznie obniżać wyniki TSH... co nie zmienia faktu, że się mega zestresowałam... -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny , gdyby nie ta heperyna nigdy bym do tego labu nie poszła.
Nona, patenty, hmm... cykl bezowulacyjny i torbiel 😊 a tak na powaznie, to nie mam zadnych patentow. Ten cykl mial byc odpuszczony, pozna owu, seks kilka dni pod rzad w jej okolicach, troche wina. Odpuscilam orzechy, z supli tylko kwas foliowy i wit b 12. Jedyne co nowe to acard na noc. Sporo stresów. Także zadne patenty tak na dobra sprawe. Nie wiem jak mogło sie udać jak dwoch ginów nie dawało zadnych szans.Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs, i z tego proga 40 nic nie było. Teraz jest 27, jest ciąża i git! Progesteron książkowy. Masz heparynę, masz acard. Postaraj się maksymalnie zwolnić tempo w najbliższych dniach. Odpoczywaj, dużo leż, nie wysilaj się niepotrzebnie np myciem okien.
Gratulację!!! 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:44
Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Meggs no i piekne wyniki
na torbielkę dostaniesz lutke pewnie i sie sama wchlonie
gratuluje!
Monia ja teraz sie boje,że kwaśne mi podrażnia żołądek..
Pestko mi to idzie w stronę nadczynnosci,mialam tak,pilnuj tego. A jakie masz inne wyniki? Usg robilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:47
-
Lami wrote:Meggs, i z tego proga 40 nic nie było. Teraz jest 27, jest ciąża i git! Progesteron książkowy. Masz heparynę, masz acard. Postaraj się maksymalnie zwolnić tempo w najbliższych dniach. Odpoczywaj, dużo leż, nie wysilaj się niepotrzebnie np myciem okien.
Gratulację!!! 💗Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs, kontrolować czystość okien to będzie Pan Jezus na Wielkanoc, teraz absolutnie! Naprawdę wykorzystaj każdą minutę na odpoczynek 😊 Niech się bąbelek wygryza!
Meggs, kark, Pestkaa, Słoneczko12, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny