Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Pestko mi to idzie w stronę nadczynnosci,mialam tak,pilnuj tego. A jakie masz inne wyniki? Usg robilas?
-
Lami wrote:Meggs, kontrolować czystość okien to będzie Pan Jezus na Wielkanoc, teraz absolutnie! Naprawdę wykorzystaj każdą minutę na odpoczynek 😊 Niech się bąbelek wygryza!
-
Anionko, USG nie szkodzi nawet codziennie
jest nawet o tym artykuł u mamyginekolog na blogu
tego dopplerowskiego (słuchanie serduszka) nie powinno się robić w pierwszych tygodniach ale zwykłe USG jest bezpieczne
Ani0nka lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z was potrzebuje Euthyrox 75? Mam z 30 tabletek i mogę wysłać za free
Z wiruskami
Pestko faktycznie poleciało. Kontroluj. Jaką dawkę bierzesz? Może trzeba zmniejszyć. Mi też jod trochę TSH obniża, bo z 1,7 spadło do niecałe 0,8. Ale endo powiedziała, że lepiej tak niż powyżej normy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex 0.8 to piękny wynik, idealny do starań i ciąży.
Ja w ciąży z najmłodszą tak miałam, że doszłam do tsh 0.14 i ft4 w górnej granicy to endo kazała zmniejszyć. Skończyło mi do 0.6 chyba i takie już do porodu było - 0.6-0.7.Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs - na pewno tym razem bedzie dobrze. Widzisz, wszystko jest na przekor... Kolejny dowod na to, ze nie wszystko da sie „udowodnic naukowo”, natura robi swoje
Lami ma racje - dbaj o kropka i duzo odpoczywaj ❤️
Tak bardzo bym chciala, zeby fiolet wciagnal nas wszystkie...
Przyszly owulaki, czekam az maz mi je przywiezie, zobaczymy co tam sie dzieje, dzisiaj juz 11dc.Meggs, blair., kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko jaki detektor kupiłaś? Ja chyba tez zaraz zamówię.
Jeszcze filmik na youtube się mi wyświetlił o tym ze mieli zostać rodzicami w październiku i tam było o historii jak stracili dziecko nie wiem czemu a to włączyłam a mój mąż od razu weź to wyłącz u nas będzie wszystko dobrze i to wyłączyłam ale strasznie współczuje wszystkim którzy to przeszli... gdzie zamówić taki detektor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 20:06
-
Niezapominajko, to są ciążowe hormony. Po co tak często USG? Lekarka ma rację. Ja sama świadomie nie chcę tak często USG, bo chce do tej ciąży podejść naturalnie i na spokojnie. USG dopochwowe i badanie wewnętrzne do tego to dla mnie za dużo, niestety również od tego kobiety w ciąży mają częściej infekcje. Zaraz będziesz miała genetyczne i obejrzysz malucha aż miło.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Pestko dobry lekarz i Cię pokieruje. Mnie w pół roku wyciągnął z gravesa a dawał rok
Anionka na allegro chociażby kupisz
Niezapominajko rozumiem złość. poczekaj na detektor,jak ogarniesz to będziesz spokojna
Monia właśnie przed chwilą tak miałam i też się zastanawiałam czy macie
Nikodemko zaraz Ciebie tu wciągnie z brzuchem,nie martw się :*