Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ft3 i FT4 mam ponad normę, no i właśnie wygląda to na nadczynność 🙁 w środę mam wizytę. Kurdę i jeszcze gin mi wymyśla nadciśnienie... Coś czuję, ze dostanę garść tabletek do brania.. eh..przedszkolanka:) wrote:Pestko mi to idzie w stronę nadczynnosci,mialam tak,pilnuj tego. A jakie masz inne wyniki? Usg robilas?
-
Hahahaha jeden z moich ulubionych memow 😁 posprzatac jutro musze, ale postaram sie nie przeginać.Lami wrote:Meggs, kontrolować czystość okien to będzie Pan Jezus na Wielkanoc, teraz absolutnie! Naprawdę wykorzystaj każdą minutę na odpoczynek 😊 Niech się bąbelek wygryza!
-
Anionko, USG nie szkodzi nawet codziennie
jest nawet o tym artykuł u mamyginekolog na blogu
tego dopplerowskiego (słuchanie serduszka) nie powinno się robić w pierwszych tygodniach ale zwykłe USG jest bezpieczne
Ani0nka lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z was potrzebuje Euthyrox 75? Mam z 30 tabletek i mogę wysłać za free
Z wiruskami 
Pestko faktycznie poleciało. Kontroluj. Jaką dawkę bierzesz? Może trzeba zmniejszyć. Mi też jod trochę TSH obniża, bo z 1,7 spadło do niecałe 0,8. Ale endo powiedziała, że lepiej tak niż powyżej normy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex 0.8 to piękny wynik, idealny do starań i ciąży.
Ja w ciąży z najmłodszą tak miałam, że doszłam do tsh 0.14 i ft4 w górnej granicy to endo kazała zmniejszyć. Skończyło mi do 0.6 chyba i takie już do porodu było - 0.6-0.7.
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs - na pewno tym razem bedzie dobrze. Widzisz, wszystko jest na przekor... Kolejny dowod na to, ze nie wszystko da sie „udowodnic naukowo”, natura robi swoje
Lami ma racje - dbaj o kropka i duzo odpoczywaj ❤️
Tak bardzo bym chciala, zeby fiolet wciagnal nas wszystkie...
Przyszly owulaki, czekam az maz mi je przywiezie, zobaczymy co tam sie dzieje, dzisiaj juz 11dc.
Meggs, blair., kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko jaki detektor kupiłaś? Ja chyba tez zaraz zamówię.
Jeszcze filmik na youtube się mi wyświetlił o tym ze mieli zostać rodzicami w październiku i tam było o historii jak stracili dziecko nie wiem czemu a to włączyłam a mój mąż od razu weź to wyłącz u nas będzie wszystko dobrze i to wyłączyłam ale strasznie współczuje wszystkim którzy to przeszli... gdzie zamówić taki detektor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 20:06
-
Niezapominajko, to są ciążowe hormony. Po co tak często USG? Lekarka ma rację. Ja sama świadomie nie chcę tak często USG, bo chce do tej ciąży podejść naturalnie i na spokojnie. USG dopochwowe i badanie wewnętrzne do tego to dla mnie za dużo, niestety również od tego kobiety w ciąży mają częściej infekcje. Zaraz będziesz miała genetyczne i obejrzysz malucha aż miło.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

-
Pestko dobry lekarz i Cię pokieruje. Mnie w pół roku wyciągnął z gravesa a dawał rok

Anionka na allegro chociażby kupisz
Niezapominajko rozumiem złość. poczekaj na detektor,jak ogarniesz to będziesz spokojna
Monia właśnie przed chwilą tak miałam i też się zastanawiałam czy macie
Nikodemko zaraz Ciebie tu wciągnie z brzuchem,nie martw się :*